[MT-İZMİR] 7 Mart Cuma MAksat Toplaşmak Toplantısı
-
Reklamlar
-
Moderatör (forrap)
-
forrap adlı üyeden alıntı
Evet,bir aksilik çıkmadığı sürece oradayım
Biliyorum,heyecanlanmanız normal,ama inanın bende sizler gibi insanım,he biraz karizma kat sayım ve popülerliğim var ama bu heyecanlanmanız,ellerinizin titremesi,ellerinizin terleyip konuşamamanıza sebep değil
Artık alışmış olmalısınız bana
Geyik bir yana..
Ayarlama için teşekkürler.
Cuma görüşmek üzere..
(Bu arada hazır mekan da yakınken bir go kart da gözükür bence,hazırlıklı olsun herkes
)
Dakika 1 Gol 1 süprizdi o neden hemen go kartı katıyon neyse bakalım gecenin ilerleyen saatlerinde ne olur...
-
Moderatör (forrap)
-
baya uzakmış yav ben nasıl gelcem motor da yoq :S otobüsle gelcez artık :S
otobüsle nerde inmem lazım :S
-
Çomalak şimdide 17 de dönsün de görelim.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Moderatör (forrap)
-
tarık bey merhaba, direk iş çıkışı gelsek orda karın doyurma amaçlı tost dışında bişeyler yapılıyormuydu...varsa bi menü resmi ekleyiver
yazlık kısmı açıldımı oranın yoksa şömine başındamı yine yerlerimiz..?
-
Her cuma olduğu gibi işten bi kaçamak yapıp gelmek lazım.. inşallah durumlar düşünceler uyarda orda olurum
-
chatkut adlı üyeden alıntı
tarık bey merhaba, direk iş çıkışı gelsek orda karın doyurma amaçlı tost dışında bişeyler yapılıyormuydu...varsa bi menü resmi ekleyiver
yazlık kısmı açıldımı oranın yoksa şömine başındamı yine yerlerimiz..?
Bu ne ya güzin ablaya sorar gibi yazmışsın kendimi bi garip hissettim var aykutcum hatta tost yapıyorlarmı bilmiyorum ama onun dışında herşey var sanırım dışardamı oturcaz sorusuna gelince en son pazar günü gezi dönüşü uğradığımızda içeride oturuluyordu ama bakarız duruma göre hava güzel olursa dışarıyada çıkarız herlade.
-
TrTarık adlı üyeden alıntı
Bu ne ya güzin ablaya sorar gibi yazmışsın kendimi bi garip hissettim var aykutcum hatta tost yapıyorlarmı bilmiyorum ama onun dışında herşey var sanırım
dışardamı oturcaz sorusuna gelince en son pazar günü gezi dönüşü uğradığımızda içeride oturuluyordu ama bakarız duruma göre hava güzel olursa dışarıyada çıkarız herlade.
ya geçen tıkabasa toplantısında tuncer ve fadıl bi kenara çekilmiş iştahla tost yiyorlardı tost var onu biliyorum...ızgarada adana ıvır zıvırda yapıyolardır herhalde...
neyse ben gelmiyecem zaten cuma
-
çok güzel melemen yapıyolar benden söylemesi
-
kolpa adlı üyeden alıntı
Pazar günü söylicektim kendime çift yumurtalıda zor tuttum kendimi
-
Cumaya görüşmek üzere o zaman.
-
kolpa adlı üyeden alıntı
cuma görüşürüz o zaman
-
-
ne alakaysa benımde canım ballı kaymak çekti bööle ekmeği bandıra bandıra
-
bir aksilik olmazsa bende gelecegim.toplantı yeri biraz karışık gibi ama sora sora bagdat bulunur.görüşmek dilegiyle
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
-
1-forrap
2-alp tunay
3-tr tarık
4-ebuşş
5-çhatçhut
6-ak 47
7-kolpa
8-miss kolpa
9-böcek
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
bende gelmek istiyorum ama motorumu pazartesi günü ancak teslim alabileceğim sanırım biraz sıkıştırayım bakayım cuma halledebilirsem aranızdayım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler