17-18 Eylül Taraklı ve göynük sünnet gölü gezisi.
Reklamlar
-
Evet arkadaşlar başlıktanda anlayacağınız üzere devamlı aynı yerleri görmekten sıkıldı iseniz.ve ömrünüzde hiç görmediğiniz güzellikleri görmek ve pazar günü akşamına kadar doya doya oturak alemi yapıp eğlenmek isterseniz Ben yani Hasan abiniz cumartesi akşam saat 3,30 a kadar Sakarya Taraklıda gelmek isteyenler olursa onları bekleyeceğim ve ondan sonra yavaş yavaş yaylalardan yol alarak Göynük sünnet gölüne varacağım.ertesi günü orada balık avlayıp mangal yaparak pazar akşamı Taraklıya geleceğim.eeeeee ne duruyorsunuz rezervasyonlar başlamıştır.gelmek isteyenler telefonla beni arayabilirler tel:05332466108 Hasan ARVASİ.MSN.Arvasi3@hotmail.com
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
Reklamlar
-
önemli bir notu unuttum çadır kurmak isteyenler uygun yer mevcut olup pansiyonda kalmak isteyenlerede uygun fiatlara konaklama imkanı sağlanır.tarafımdan.yani zabıta torbili olarak.heh heh heh.
-
Hasan abi bi sen eksiktin şimdi tamam oldu bu arada yavaş yavaş gittiine göre yol asfalt, yoksa gazlardın
-
EHUEHUEH GEZİLERE BAK BEN HEPSİNE KATILACAM Yaw abi naaaptın sen yaa Herkesin aklı bir yerlerde kalacak.
-
-
e_erdun, abi bende öyle dedim zaten
-
arkadaşlar vallahi bir gelseniz bana abi her hafta böyle bir gezi organize et diye yalvarırsınız ama böyle bir gezi anca senede bir denk gelir.valla oduncu arkadaşa sorun isterseniz buraların güzelliklerini.ben ne söylesem yalan olur.yollar tamamen asfalt hiç merak etmeyin.hem sezonun son günlerinin tadını çıkarmış olursunuz.
-
Tamamdır, gezileri 5'ledik. Zaten topu topu kaç motoruz.. Her gezide 1-2 kişi olarak takılırız artık. Herkes organizasyon icin aynı haftayı buldu yaw.. Hasan abi bu geziyi haftaya ertelesen. Ben gelmek cok isterim ama yarışı kaçıramam o yüzden gelemiyeceğim. Yarışın tarihini değiştiremediğim için senin tarihi degistirsek nasıl olur abi ?
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
-
cenk kardeş bidahaki haftaya hava yağışlı olacağı için sünnet gölüne gitmek zorlaşır.ama sen haftaya gene gel başımın üstünde yerin var.gelen olursa bu hafta gelsin haftaya gelemeyenlere özel bir seans düzenlerizselamlar saygılar.bu arada beni hasta ettiniz motorlarabankadan 24 ay vadeli kredi alıyorum tahminime göre önümüzdeki hafta sizin motorlardan veya çift silindir bir mondeal alacağım.ondan sonrada ercüment abinin orada en kralından modifiye yapıp aksesuarlarla süsleyecem.kırk yıllık kroscuyu chooper cu yaptınızya helal olsun sizlere.özellikle ercü abim ve adaşım hasana
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler