uscuk savaşları filminde baş rol Murat abinin olacak sanırım
uscuk arası ekmekleri löp löp götürdü mideye valla,maşallah güzel yiyor abimiz
uscuk savaşları filminde baş rol Murat abinin olacak sanırım
uscuk arası ekmekleri löp löp götürdü mideye valla,maşallah güzel yiyor abimiz
...her tercih bir kaybediştir...:bounce:
Gruba yeni gelenler hemen kendini belli ediyor,wallace'ımız Murat ımızın yemek yeme şekline şaşırıyorlar tabi,bizde ilk zamanlarda garipsemiştik ama zamanla alıştık
mustafa da sucukları takip etmiş,kimde ne kadar nevale kaldı diye çetere tutmuş valla
kimin aç olduğu belli değil yahu
...her tercih bir kaybediştir...:bounce:
alp abi bugun gidiorum salona ama adresi ben anlamadım pek sokak numarasını nasıl bulayım ya ben daha açık bi tarif yok mu yaa
saygı görmek istediğin kadar saygı göster
Miss Kolpa alma mazlumun ahını çıkar artçı artçı ( sınavda başarılar gerçe adamla senin çenene tahammül edemeyip tamam kardeşim geç geç derler yaa neysee)
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Ebuushhh...ellerine sağlık..ne güzel olmuş fotolar..Fotomuhabirimiz bizim..
ana tarihi not alın ceyz foruma yazdı
2 senede 26 mesaj yazmış atacaklar üyelikten yakında
Niye öyle diyosunuz arkadaşlar,günlük 0,03 mesaj bence hiç fena sayılmaz
Tüm Mesajlar: 26 (Ortalama 0,03 günlük mesaj)
hahahaha evet evet az ve öz "0,03" Kolay değil bukadar az mesajla bukadar popüler olmak karizma diyorlar buna arkadaşlar
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
Karizmasına lafımız yok zaten Hanım ağa Mubarek heyt beeeee
ben niye yokum resimlerde gelmedimmi yoksa
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)