ACİL ..::[MT-İZMİR]::.. PAZAR (Yarın) RAHMİ AMCA Ev Taşımaya Gidiyoruz
-
80 tane çay bardağı ve kola şişesinin yanında nasıl bi bakıştır onu görüyon gazman, teee oralardan kaygılanma her şey kontrol altında,
jenkis abi sen görmeyeli motoru yıkadım herkes yeni motor aldım sandı senin gibi, ama o gri er 5 su dökünce siyah oldu , aynı makina yani
May The Force Be With You
Reklamlar
-
karmacoma adlı üyeden alıntı
80 tane çay bardağı ve kola şişesinin yanında nasıl bi bakıştır onu görüyon gazman, teee oralardan kaygılanma her şey kontrol altında,
jenkis abi sen görmeyeli motoru yıkadım herkes yeni motor aldım sandı senin gibi, ama o gri er 5 su dökünce siyah oldu , aynı makina yani
bende bunu yedim iyi bir motor bulmalıyız sana artık zamanı geldi yıkamayla uğraşmayacağın her yola gelen, yakışan, uyumlu,lastiği,gidonu,grenajı düzgün
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
APV41 adlı üyeden alıntı
bende bunu yedim
iyi bir motor bulmalıyız sana artık zamanı geldi
yıkamayla uğraşmayacağın her yola gelen, yakışan, uyumlu,lastiği,gidonu,grenajı düzgün
Daha icat edilmedi öyle bir makina... Ama çalışmalar hızla sürüyormuş.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
gezi ve mangal çok güzeldi...resimler içinde teşekkürler arkadaşlar...
-
Gerçekten güzel bir gündü.... Hele dönüşteki o konvoy muhteşem duruyordu en arkadan.....
Foto çekemedim....Ama Elitexc video çekti.... Sanırım koyar ....
-
ben de aranıza katılmaktan çok mutlu oldum,herkes çok nazik ve ilgiliydi,şımartmayın beni
güzel bir pazar için herkeşee teşekkürler...
ebru ben
...her tercih bir kaybediştir...:bounce:
-
moryelken adlı üyeden alıntı
ben de aranıza katılmaktan çok mutlu oldum,herkes çok nazik ve ilgiliydi,şımartmayın beni
güzel bir pazar için herkeşee teşekkürler...
ebru ben
Umarım katılımcı ve devamlı olursun... Bu gördüğün daha birşey değil... Daha neler var...
-
-
TrTarık adlı üyeden alıntı
İkinci bir emre kadar ebusha foto çekme + koyma işlemini yasaklıyorum. Bu ne kardesim
akşam napcaz diye soruyorum
ben eve gidicem dio
neden ?
siteye foto yüklemem lazım
nası ya ?
çektik ya haftasonu...
haaaaaa
Yada bi ihtimal daha var gezilere ebushha haber vermeden katılmak
Ebru'mu ?..
he ya ebushh çift üyelik almış lanacak
korkma bu msjdan soora forrap yapmayacak,
o adaşı sadece ebushh yine fotoları eklemeye devam edecek , iyi haber dimi
moryelken resimlere baktın baktın dayanamadın üye oldun galiba, topikimize de hoşgeldin o vakit.
-
Ulen bin tane fotoğraf çektiniz nerde bunlaar bidahakine kendi makinemi getirecem huleeyyn...Kolpa gördüğün gibi artçı sıkıntısı yaşamıyorsun kardeşim aldırma sen onun bunun kaprisine (duyurulur)
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
-
Çok güzel bir geziydi sonradan katılsamda uscuk partisinde beni yalnız bırakmayan Murat abiye teşekkürler (Hep bukadar çok yermisin abi).
Alp abi kameranın şarjı 6 dakika dayanmış onunda gruba yetiştiğim zaman bitesi tutmuş umarım beğenirsiniz, karanlıktan bişey anlaşılmıyor ama.
Videoyu göremiyorsanız bilen biri el atarsa sevinirim becerememiş olabilirim
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
-
el attım ama o el resmi olan iğrenç espiriyi yapmayacam
erdem çektiğin video servise hazırdır
izledim de videoyu NASAya gönderip adamları kafaya alacam
-
rots adlı üyeden alıntı
Ulen bin tane fotoğraf çektiniz nerde bunlaar bidahakine kendi makinemi getirecem huleeyyn...Kolpa gördüğün gibi artçı sıkıntısı yaşamıyorsun kardeşim aldırma sen onun bunun kaprisine (duyurulur)
Okadar dedim alper abiye kömürü naylon torbasıyla beraber atma mangalın içine diye herkeşe bi haller olmuş ucuz yırttık valla
-
Valla esprinin ne olduğunu bilmiyorum ama yapma genede
düzeltme için sağol Mustafa
eski topalntılardan ve son Teras Cafe Konsorsiyumunun bir tane videosu var onuda topice eklerim.
-
Moderatör (forrap)
Fotoğraflar çok güzel,orada olamamak ise çok kötüydü..
Fotoğraflar için teşekkürler Ebushhhh (bu arada ebush,Bush un internetteki hali gibi oluyor,ne zamandır söyliycektim burayaymış kısmet.. E-Bush ).
Miss Kolpa,sınavda başarılar
moryelken,aramıza hoşgeldin Umarım kalıcı ve katılımcı olursun..
EliteXC,video için teşekkürler.En azından çekmiş,eklemişsin Star Wars filminin yeni serisi diye nette yaysak inanırlar ama Orada birşeyler oluyor ama..
karmacoma adlı üyeden alıntı
he ya ebushh çift üyelik almış
lanacak
korkma bu msjdan soora forrap
yapmayacak,
Emin değilim,canım sıkılırsa bakıcam duruma göre
Bu arada videoya el attığın için teşekkürler O espriyi yapmamışsın,bu senin seçimindir ama yine de,
attığın için teşekkürler
APV41 adlı üyeden alıntı
sanıyorum votka redbull bulamamışlar bende bu tavırlarını çok kınıyorum esefle ıkınıyorum
Abi süpersin Bende efesle kınıyorum Vodka,redbull bulamıyorsanız Jack Daniels içiniz diye bir atasözü var,en azından ona uyun yahu,bira da nesi
Geyik bir yana,Gazman biz o konuda çok dikkatliyiz merak etmeyin.Orada bir kişi almış alkol,o da en fazla 1 tane almıştır,ikinciyi almaz asla grup sürüşü yapacaklar.Ki bir tane bile alınsa 3-4 saat sonra yola çıkılacaksa alınır Bizim grup başka gruplara benzemez..İyi aile grubuyuz biz
-
Fotoğraflar ve video için çok teşekkür ederim.
Sonradan gelen grubumuza da bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür,sabah bizi(Alper abi,Ali,Erdem) ektikleri içinde rica ederim.
-
hoşbuldum arkadaşlar
bu arada vidyo essahtan yıldız savaşları gibi olmuş,rüzgarın sesi de ayrı bir hırs katmış sanki savaşa:p
güzel olmuş güzel...
...her tercih bir kaybediştir...:bounce:
-
moryelken hoşgeldin uscuk savaşları filmi yapım aşamasında asıl onu görmek lazım
-
Vallahi rica ederim ne demek. Bu sefer video acemiliğime geldi. Birdahaki videolarda yıldız savaşlarını değilde uscuk savaşlarının üçlemesiyle karşınızda olacağım.
Ne diyim beni siz yarattınız
unutmadan moryelken hoşgeldiniz efenim.
-
saygı görmek istediğin kadar saygı göster
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler