valla iyiki için parçalandı
kardeşin biraz daha kendi resimlerini göremesse çirkefliğe başlıcak
valla iyiki için parçalandı
kardeşin biraz daha kendi resimlerini göremesse çirkefliğe başlıcak
sandman, ebushh, karmacoma, miss kolpa, --volkan--, böcek, malcolm_x
Yanlız sankim herkes yatmış soteye resimleri bekliyor havası sezdim burada ..
seni mangalın başında yemek yerken çekmek istemedim!ama bi baktım ki zaman kalmamış yola çıkmışız.... ama bi karen olması lazım yakalayabildiğim sıradadır!gelir birazdann...
[B]NE VERİRSEN ELİNLE,O GİDER SENİNLE[/B]:queen:
off bee süper valla su ortamın güzelliğine bakın yaa ne kadar imrendiğimi anlatamm...Allah mutlulugunuz daim etsin inşallah bende katılırım böyle ortamlara
elindeki bombayı neettin be kolpa ,
ne maceracı adamsın, pimi çektin halen macera arıyon
May The Force Be With You
son parti geldi....
ehh ben geldim, kolpam kulaklarımı çıınlatmıssın sanki arada. ebushuma ne laf söölüosun bakiyim sen illa resim illa resin napıcaksın resmi fotojenik çıkıo sanki de resimlerde görücek bide :D:D:D
bu arada haftaya bunun acısını çok pis çıkarıcam ama önce herkes bana şans dilesin yarın sınavım vaaar
saygı görmek istediğin kadar saygı göster
çoook teşekkür ederim ebushh hanım emekleriniz için
kardeşimmmmm miss kolpammm.....senin yokluğundan fırsat bilip neler oldu görüon yıprattı kolpa beni resim de resim die.... bide sen resim felan göstermiyormuşun!!!bize bunun şikayetinde bulundu!!!!bak bak bak cesarete bak kolpacım senin için
canım benim umarım emeğinin karşılığını alırsın....gerçi 100% eminim ama adetten sınavında başarılar canım benim....şans melekleri senin yanında olsun...
neyse ben yatayım bari iyi geceler
Birde unutmadan ...
Ya arkadaşlar orda mangalınızı yakan ve kamıştan şişlerinizi itinayla hazırlayan bendim..Bir allahın oğlu teşekkür etmemiş haa......
Bidahakine elimde sucuk bekleyecem..
Tarıkla eren e yaktıracağız mangalı....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
benim resmim niye yok hava güzel gezi güzel ortam güzel ben niye yokum bir daha evdeki temizliği çamaşırı bulaşığı hafta sonuna bırakmayacağım yada kadın tutacağım gündelikçi 150 ytl veririm günlük varmı tanıdığı olan miss kolpa başarılar mustafa kardeşim hayırlı olsun ( anladın sen )
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
arkadaslar hersey iyi guzelde niye bira iciyorsunuz yaa..yada ben oyle saniyorum resmin birinde gordum..adimiz cikiyor kotu ornek oluyoruz insanlara..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)