bu fotolar niye taksit taksit geliyor anlamadım... güzel gezdik, eğlendik, herkese iyi haftalar...
bu fotolar niye taksit taksit geliyor anlamadım... güzel gezdik, eğlendik, herkese iyi haftalar...
...Sergerdan...
[B]NE VERİRSEN ELİNLE,O GİDER SENİNLE[/B]:queen:
Sanırım daha bitmedi.... Bayağı resim çekmişiz yaw......
Son karede ki adam napar anlamadım...Arabayı oraya çıkarmış dünyalar benim falanmı demeye çalışıyor....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
koyduğum resimler koyacağım resimlerin teminatıdır...
çook uzun zamandır ebushu gaza getirincemi, yalvarıncamı, kızdırıncamı daha iyi resim yüklüyo diye araştırdık ve sonunda bulamadık sanırım, ondan bişi demeye korkuyom aman nazar değmesin,
ellerine sağlık.
May The Force Be With You
...Fotolar harika olmuş...
ebushh sen böyle coşturcaksan fotoları ben her hafta seni kızdırırım
ebushh bu lafın üstüne yükle bi 20 resim daha şu kolpanın ağzının payını ver bence.
Fotolar içinn çoooooooooooooooooooookkkkkkkkkk teşekkürrrlerrrrr. Süper walla. Hakikatten Ebussh ellerine kollarına sağlık çok güzel çekilmişler ki ne güzel de koymuşsun siteye ..
çok güzel eğlenmişsiniz ya,gelmeyi çok isterdim,tirede olmasam kaçırmazdım kesinlikle,ama ben taşınan eşya göremedim ? (sazanmıyım)
bişi deil zaman buldukça tabii ki nedemek!!! bu güzel anları sizlerle paylaşmak çok güzel... kolpa sen beni biraz daha kızdırırsan sana ait fotoları ayıklıcam öle koycam
en can alıcıları geliyor...
oo biz of çekerken daha can alıcıları yoldaymış,
amanda aman bu sayfa ne biçim güzel oldu be maşallah.
oyy oyy oyy harika resimler harika kareler.. gelmeyen bin pişman valla.. en kötü günler böyle olur inşallah..
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
canım lavaş arası uscuk çekti şimdi ya bu fotoğraflara bakarken daha var mustafa abi yoldalarrrrr....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)