YOL+SU+ELEKTRİK şeklinde geri dönecektir...
[B]NE VERİRSEN ELİNLE,O GİDER SENİNLE[/B]:queen:
ya bide resim koymuş gibi havalarda koyduğu resimlerin birinde bırak beni motorcazım bile yok
ben varım ya üzerimdede herkesi temsilen motosiklet.net t-shirtü var daha nossun
koyma ebush seni kızdıranların bulunduğu resimleri
gonusşşma layyn
ya wallace madem arabayı durduruyon, ekip arabası olmayan bir yerde durdur...o şişkonun bi bağırsaklarını dışarı çıkarsaydık öğrenseydi motor sıkıştırmanın ne kadar ayıp bişey olduğunu içimde kaldı yaww...
anacım bütün gün arkada bedavadan geziyolar sonra akşam eve gelincede çektikleri resimleri koymayı iş zannedip cefasını biz çekiyoz diyolar (bende sana).
Bi ebush değil bizim kızda aynı valla bende onun çektiği resimleri anca buraya koyarsa görüyom
ebuscum benim sıpa (er-5) fotolar için tşk ediyo
May The Force Be With You
seni kimsecikler kurtaramezzzzz...... acı ama gerçek....ne yapalım kader dicen ve çekecen artık!!!!ben sana yardımcı olmak isterdim ama bütün gün bedava gezmek baya bi yormuş olcak çok yorgun ve bitkin düştüm Erenciğiimmm artık ne denir gazan mübarek olsun
yaw hafta içi sabah programlarına katılıp yardım istiyemiyorum anca burdan sizlerw ulaştırabiliyorum yardım çağrılarımı
hadi ben başıma daha fazla bela almadan yatim uyuyim
sabah okuldan bakcam fotolar hazır olsun
günaydın herkese. kolpa' nın durunumu çok merak ediyorum. dün akşam baya bir risk almış gibi gördüm onu.
ebushh resimler için teşekkürler. sana katılıyorum, artçı olmak da zormuş. hala her yanım ağrıyor
hani nerde resimler diyecemde elimde tuttuğum pimi çekilmiş el bombasının kırpaşmasından korkuyorum
Ellerine sağlık Ebuş... Teşekkür...
Kapağı kolpaya verelim o zaman.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)