canım constantinim hala beni 1 kişi göstermekte ısrarcımısın bu arada baron 985 de katıl 6 kişiyiz ama şunu sölim gidişata göre gezi iptali tabiki söz konusu olabilir ama şu varki herzaman birlik beraberlikten yanayım
canım constantinim hala beni 1 kişi göstermekte ısrarcımısın bu arada baron 985 de katıl 6 kişiyiz ama şunu sölim gidişata göre gezi iptali tabiki söz konusu olabilir ama şu varki herzaman birlik beraberlikten yanayım
ben karda değil de yağmurda giderim...
Abi ben istemiyorum gidiyorum .
Bu diğer gezilerin hiçbiri yokken geçen hafta, ben bu hafta için plan yapıp adımı yazdırdım.
O yüzden ben maalesef sizin organizasyonlara katılamıyacağım
Arkadaşlar birde bence bu organizasyonları önümüzdeki hafta yapalım yada önümüzdeki hafta ne yapacağımızı şimdiden belirleyelim. Çünkü sizi bilmiyorum ama ben program yapmakta zorlanıyorum. Ya birilerini satmak zorunda kalıyorum, yada programım olduğu için gelemiyorum.
Öyle anlaşılıyorki, bu gezi topiclerinde sıkıntı yaşayacağız. Ben derimki gönüllülerden bir gezi komitesi kurulsun ve gezi topiclerini sadece bu komiteden olan arkadaşlar birbirlerine danışarak açsınlar ve haftada sadece 1 gezi olsun.
benimkisi bir öneri sadece...
Ben uludağ diyorum. Uludağ deyince benim için akan sular durur. Yok öle bi güzellik. Rakim arttıkça insanın başı dönmeye başlıyo havadan. Hem yaza veda falan yalan ya. Ne vedası.Yaz biterse kışlar başlar.ne olmuş
Arkadaşalr, siz bu gidişle hafta sonuna kadar karar veremeyeceksiniz ben size cuma günkü Tarabya buluşmasını öneririm, orda hafta sonu nereye gideceğinizi enine boyuna tartışırsınız hem de bir İstanbul buluşması gerçekleşmiş olur
Bence yatılı gezi isteyenler kefkeni, günübirlik düşünenler uludağa gitsin. Benim işim cuma belli olacak birisini seçeceğim. Gezmek.Gezmek.Gezmek..
Ben yine gelemiyorum ya. Motoru Servise istediler. Fabrika dan teknik ekiple inceleyeceklermis. Yaz bitiyor agiz tadiyla bir gezi yapamadim.
Sadobey
Sadobey Ömer efendi;Yalan oldun olm sen.Seni öteki listemdende çıkarıyorum Al Abinin motorunu gel hayret bişi.Oda yoksa atla arkaya yaa.
AYNI TARİHDEKİ GEZİLERİN RAPORU
kefken isteyenler
Chatnoir
Emre
chooperturk - Bursa + 1
nunu + 1
lubimaya54
Omersado
Papillion
Sıah
Costantine
TOPLAM : 11 Kişi
ULUDAG isteyenler
conqueror
cengizhankavak
myurtsever
TOPLAM = 3 Kişi
İSTANBULPARK İsteyenler
cenkmenderes
TOPLAM = 1 Kişi
riva'ya doğa ve mola restaurant gezisi
Biscuit + 1
potenza
erdoğan+1
baron985
TOPLAM = 6 Kişi
Göynük Gezisi
Arvasi3
TOPLAM = 1 Kişi
Kararsızlar.
ilnapoli
e_erdun
TOPLAM = 2 Kişi
GENEL TOPLAM = 24 Kişi
chooperturk, kardeşim bak cuma günü istanbulda karar alınacak die bişey yok bu biiir.Gezmeyi seven bir dostumuz olduğun için elinin altında bir sürü gezi var ikiiii.Bak başlıkta ne yazıyor değilmi dostum.Durum böyle olup her kafadan gezi sesi çıkınca millet ister evinde oturur ister free takılır ister seçer beğenir bir gezi ona takılır Nie alınganlık yaparsın dostum.Topiclerin altında konuşuyoz işte.Seninde temennilerini anlıyorum kalabalık olalım diosun güzel.Ama bak olmuyo işte.Kefkene gidelim dedik chatnoirle.Dur bi hbr verelim takılan gelir dedik eşek arısı soksaydı da parmaklarımızı demeseydik.Dimi yaw.Kalın sağlıcakla
Costantini Çınarcık gezisi keyfinden sonra valla sorma biraz oyle oldu
AYNI TARİHDEKİ GEZİLERİN RAPORU
kefken isteyenler
Chatnoir
Emre
chooperturk - Bursa + 1
nunu + 1
lubimaya54
Sıah + 1
Omersado
Papillion
boy + 1
skullhunter
Bandit + 1
Avadis
Gürkan
TOPLAM : 20 Kişi
ULUDAG isteyenler
conqueror
cengizhankavak
myurtsever
TOPLAM = 3 Kişi
İSTANBULPARK İsteyenler
cenkmenderes
TOPLAM = 1 Kişi
riva'ya doğa ve mola restaurant gezisi
Biscuit + 1
potenza
erdoğan+1
baron985
TOPLAM = 6 Kişi
Göynük Gezisi
Arvasi3
TOPLAM = 1 Kişi
Kararsızlar.
ilnapoli
e_erdun
TOPLAM = 2 Kişi
GENEL TOPLAM = 33 Kişi
Sagol Emre cigim? Abim motorla Trakya Ege turuna cikti. Daha bayagi bir yoklar aksam aradigimda Canakkale'de Sehitliklerde idiler.
Gercekten Arkada da gelebilirim. Ama duralim bakalim Sayin Expert beye agladim gezilerden geri kaldim ariza yuzunden diye bir de bakmissin Jinlun bana geziye gitmek icin bir motor temin eder. Temennimiz. AAAAAHHHH AHH Ne guzel olur.
Sadobey
33 KİŞİ vallahi aslında ii rakam.Ben cenki aradan çıkardım adam bilet almış gidecek.E Fatihide çıkaralım adam 1 hafta önceden Bursayı ayarladım gidecem dio.Peki geriş kalır 29 gibi bir rakam(EHUEHUE FIkra gibi oldu.Dursun temele sormuş ula temel 2+2 kaç eder.şÖYLE BİRAZ DÜŞÜNMÜŞ TEMEL.8 eder demiş.Ula temel delirdinmmi sen hiç nasıl 8 eder.2+2=4 eder ha bilemedun 5 eder 8 nerden çıktıehuehuehu)
Özetle haydin arkadaşlar 29 kişi toplanalım.Bir birlik olalım yahu.Hep beraber oalalım fikri olan toplanıyormuyuz bişr gezide????
Constantine resiminden tırsıyom ama muhabbetin iyi nasıl olacak bu is Çınarcık gezisinde en cok merakla bekledigim arkadaslardan biriydin valla inşallah bu gezide görüsürüz Allah izin verirse
Emre +1 in varmi senin? gezide
Sadobey
Kanka çok ilginç bir durum oldu çınarcığa gelemeyişimde.Bunu cenk çok ii biliyor hatta ona en ince detayına kadar anlattım.Anlatmamış herhalde hergele.Şimdi bunu bu ortamde değilde görüştüğümüz zaman anlatırım.İnanın hak vereceksiniz
Costantine, hacI senin özel meseleni senden izin almadan durduk yere kimseye anlatmam. Konu özel bir konu ve anlatmak istersen sen anlatırsın daha uygun olur diye dusundum. Budur yani
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Tamam cenkim cümle devrik oldu.Doğru düşünmüşsün.Sadobey, +1'im yok boşum
Motor çikmazsa servisten yarin sabah birakacam Pendik Servise Fabrika dan teknikerler Gidip serviste inceleyecekler. Cabuk hafta sonuna kadar cikmazsa. Yuk olmazsam +1 olabilirim. Ama yolda uzun yorucu bir yol konusuruz olur olmazi gozumuz yemezse biz sonbaharda da gideriz beraber biryerlere. 2 ayadan az bir sure kald1 birde tam gezme manyagi bir arkadasim var Erman oda askerden gelecek. motorla her yola gelir karda bile gider. Izinde Kanuni aldi oda. ;)
Sadobey
arkadaslar benide yazın birde hanımlar gelecek mi ?? bunuda yazın benide yazın kefkene 21 olsun
::::::::::GALLOWS:::::::::::::
THRASH TILL DEATH
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)