[İstanbul MT] ATV'lerle Safariye Çıkıyoruz (9 Mart Pazar)
Reklamlar
-
Evet canım bitanem İstanbul MT'm 09.Mart.2008' Tarihinde istanbul'da ATV'ler ile Safari Turuna çıkıyoruz
Uzun zamandır böyle bi organizasyon düzenlememiştik, elimden geldiği kadar istanbul MT için ne gerekiyorsa yapmaya çalıştım..
Fiyat konusunda olsun, ulaşım konusunda olsun sizler için bişeyler yaptım denebilir
Arkadaşlar, istanbul Anadolu yakasında bulunan Anadolu Feneri'ni çoğumuz biliyoruzdur sanırım.
ATV Safari Parkuru Anadolu Feneri Köyü'nde bulunmaktadır.
Fiyat konusunda gerçekten baya bi pazarlık yaptım, kalabalık geliceğimizi söyledim, bir kaç telefon görüşmesinden sonra bize gerçekten çok uygun bir fiyat ayarladılar.
Bu buluşmaya herkesi bekliyoruz, gerçekten inanılmaz şeyler olucakmış, bizim Canavar Team Drift yapıcakmış
Makarası, muhabbeti, dağ havası bol bi buluşma olucak. inşallah beni mahçup etmezsiniz çünkü kalabalık geliceğimizi söyledim ve bizim için adamlar o gün orayı bize ayıracaklar
Safarimiz Toplam 1,5 veya 2 saat sürecek ( Brifing + Hazırlık aşamaları dahil )
Çamurlanıcaz diye sakın korkmayın, Tulumlarınız, Çizmeleriniz, Kasklarınız, Eldivenleriniz kısacası bütün malzemelerinizi oradan temin ediceksiniz
Şimdi Fiyat Konusuna gelince, dediğim gibi gerçekten baya sıkı bi pazarlık yaptım ( exortis yani semih abi buna şahit çünkü bu görüştüğüm adam semih abinin ev arkadaşıymış şansa bak )
Fiyat: 50 YTL
Fiyatı gerçekten çok makul. Bu fiyata sınırsız Çay'larda dahil
Ulaşım tarifine gelince, bahsettiğim üzere parkur Anadolu Feneri'nde.
Rotamız şu şekilde olucak,
Motorsuz gelicekler için Servis'te ayarlamıştım, ancak servisle gidenler az kişi olduğundan servis sorumlusu kabul etmedi ( adam haklı )
4 kişi için ordan oraya gidilmez yani...
Motorsuz Gelicekler için Yol Tarifi;
Her işte bir hayır varmış derler servisçinin kabul etmemesi daha iyi oldu bence, yol parasını daha ucuza getireceğiz
Bulunduğunuz Mevkiden Kavacık'a gidin... ( Anadolu Yakasında, Kadıköyü geçtikten sonra )
Ardından 15-D KAVACIK-DERESEKİ-HALAYIKDERE-ANADOLU FENERİ yazan otobüse binin ve Anadolu Fenerinde inin
Böylesi daha kolay değilmi
Arkadaşlar gerçekten bu programı hazırlamak için baya uğraştım, lütfen katılımı eksik etmiyelim
Kafanıza Takılan Sorular Olursa bana özel Mesaj atabilirsiniz...
Buluşma Yeri: Anadolu Feneri Köyü, ATV Turka Safari Parkuru
Parkurda Buluşma Saati ( en geç ): 12.30
Safariye Başlanılacak Saatler: 13:30 - 14:45, 15:00 - 16:15 ve 16.30 - 17.45 saatleri arasında olucaktır...
Fiyat: 50 YTL
Motorsuz Gelicekler Benimle iletişime Geçebilirler, buluşup beraber gidebiliriz...
ATV Parkurunu Bulamadığınız Takdirde ATV Turka Sorumlusu Mehmet Bey'i arıyabilirsiniz: 0505 305 22 23
Yol tarifi Konusunda size yardımcı olacaktır...
Gelenlerin Listesi:
1-D C R
2-GKN
3-jesse
4-mhrrmkpnr
5-Rola
6-istburak
7-Deli Mavili
8-Dreal
9-Emin Arıkoğlu
10-aYe
11-Bam Bam ( Kaya 34 )
12-waggas
13-marv
14-tugcetugce
15-sedat2020
16-Skullhunter
17-bekoserkan
18-headquarters
19-aargh
20-exortis
21-The Massacre
22-mete_han
23-sametrix
24-kameraman
25- ?
Toplu Halde Motorlarla Gelicekler için Buluşma Yeri ve Saati:
GKN adlı üyeden alıntı
Anadolu yakası toplanma yeri İçerenköy Carrefour önüdür, karışıklık olmasın diye otoparkın içinde buluşulunacak.
3. Girişe yakın biyerlerde herkes birbirini görür umarım,
saat 11:30 da ordan hareket edilicek, saate uyamayıp geç kalanlar için istikametimiz, Carrefour-Tem-Kavacık şeklinde olucak
Avrupa yakasıda buluşup gelirse eğer saat 12:00 de onlarla Kavacık BP de buluşur gideriz. Münferit gelenler içinde olsa BP ye uğrarayacız
Toplu gitmenin daha keyifli olacağı kanısındayım, Anadolu feneri nin yolları Şile yolları tadında, bilginize
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Reklamlar
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
-
tugcetugce adlı üyeden alıntı
Benide yaz...
Servisim aYe olabülür...
Olmazsa var bi kaç servis daha
Beni ni zaman yazdın sen be yazmışın önceden..
Katılım listesi uydurmaysa gelmem he
Uydurma değil nie uydurma olsun ?
Sen yazdıktan sonra hemen editledim çokmu hızlıyım neyim
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
-
haluk ben o parkura canavarla girerim.atv lazım değil
-
D C R adlı üyeden alıntı
Uydurma değil nie uydurma olsun
Sen yazdıktan sonra hemen editledim
çokmu hızlıyım neyim
Heee hızlısın timam anladım o zaman...
haftaya pazar görüşürük o zaman...
Bizimle daha gelen olabülür söliyim ben...
neyse pazara kadar bekleriz...
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
Marv adlı üyeden alıntı
haluk ben o parkura canavarla girerim.atv lazım değil
Rahmetli'de öle diodu Selim abi töbe töbe
tugcetugce adlı üyeden alıntı
Heee hızlısın timam anladım o zaman...
haftaya pazar görüşürük o zaman...
Bizimle daha gelen olabülür söliyim ben...
neyse pazara kadar bekleriz...
o zaman bu zaman şu zaman öğretmenim artık present simple zamanına geçelim
-
Olayı büyütmüş geziye çıkıomuş DCR
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
fiyat çok uygun iyi pazarlık yaptı arkadaşımız
-
bende geliyorum
servise yazın benide
-
Admin
Güzel çalışılmış bir organizasyon bravo D C R. Fiyatlar gerçekten safari için uygun.
ATV safariyi hiç yapmayanlar için söyle anlatayım , motosiklet kullanmaktan hepimiz keyif alıyoruz, güzel bir parkurda atv safari yapmak ise bu keyifden 10 kat daha iyidir.
-
Skullhunter adlı üyeden alıntı
Güzel çalışılmış bir organizasyon bravo D C R. Fiyatlar gerçekten safari için uygun.
ATV safariyi hiç yapmayanlar için söyle anlatayım , motosiklet kullanmaktan hepimiz keyif alıyoruz, güzel bir parkurda atv safari yapmak ise bu keyifden 10 kat daha iyidir.
erhan abimide yazın listeye
true love..
Drift Religion
-
biraz araştırmanın ardından aşağıdaki bilgileri buldum
faydalı olur umarım
ATV Nedir ?
Atv iki ve dört çekerli, üstü açık, küçük arazi araçlarıdır... Aslında açılımı all terrain vehicle... Yani tüm
arazilerin aracı. Her türlü arazide ilerleyebildiği için bu adı almıştır. Çölde, karda, çamurda ve düz yollarda bu
araçlarla safari turları yapabiliyorsunuz. Atv'leri kullanmak aslında oldukça basit. Motosiklet ya da bisikletlerde
olduğu gibi önde iki elinizle kavrandığınız bir düzeneği var. Sağ elinizle kavradığınız kolun hemen alt
tarafında, ön, arka ve boş olmak üzere üç
vitesi bulunmaktadır.
4. ATV kullanabilir miyim? Bu programda yer almayı çok istememe rağmen ATV motorları kullanıp kullanamayacağım konusunda tereddütlerim var? ATV leri kullanabilmek için ne tür tecrübelerimin olması gerekiyor
· Cevap:
o ATV kullanabilmek için daha önceki tecrübelerinizin faydası olur fakat tecrübenizin olmaması kullanmanıza mani bir durum değildir. Hiç bir araç kullanmamış olsanız bile bu durum değişmez. 16 yaşından büyük olan herkes ATV motorları rahatlıkla kullanabilir. Safari öncesi verilecek olan bilgiler yeterli olacaktır.
5. Havanın yağmurlu veya karlı olması durumunda gezimiz bundan nasıl etkilenir.
· Cevap:
o ATV araçları her türlü hava koşullarına uyumlu bir arazi aracıdır. Hava şartları Safari için engel olmadığı gibi programımızı daha eğlenceli yapar.
6. Hangi mevsimde ATV turu yapılabilir?
· Cevap:
o Her mevsimde ATV turu yapmak mümkündür.
7. En az kaç kişilik grupla programa katılabiliriz?
· Cevap:
o En az 3 kişilik gruplarla katılabilirsiniz
8. En fazla kaç kişi ile programa katıla biliriz?
· Cevap:
o Tesisimizde 13 adet aracımız vardır. Safarinin kontrollü ve eğlenceli olması için sekizerli gruplar halinde turlarımızı gerçekleştiriyoruz.
9. Doğal güzelliklerin yanında kültürel güzellikler görme şansımız var mı?
· Cevap:
o Evet köyümüzün tarihi ve kültürel mirasını görme şansınız var.
10. ATV turuna neler getirmeliyim?
· Cevap:
o Yanınızda yedek çorap ve uzun kollu üst getirmenizi tavsiye ederiz.
11. ATV Turunda siz bize neler vereceksiniz?
· Cevap:
o ATV Turu katılımcılarımıza koruma amaçlı kıyafetler: Yağmurluk, tulum çizme, eldiven, kask, ATV Turka tarafından verilecektir.
12. Kıyafetlerde hijyen açısından ne gibi tedbirler alıyorsunuz?
· Cevap:
o Kıyafetleri farklı insanlar kullandığı için temizlik açısından galoş ve bone takılmasını zorunlu kılıyoruz.
-
Çok guzel bı çalışma olmuş ama diyelim 30 kişi olduk ki olucak gibi gorunuyor
Kaç atv var ki ikinci tur olmaz zaten
2 saat sürdügünü düşünürsek
2 ser kişi binmek zorunda kalmayalım
-
okadar yola benzin yeticek mi yaa :S
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
ayrı ayrı olduğu zaman zevki çıkmaz kanımca
-
headquarters adlı üyeden alıntı
Çok guzel bı çalışma olmuş ama diyelim 30 kişi olduk ki olucak gibi gorunuyor
Kaç atv var ki ikinci tur olmaz zaten
2 saat sürdügünü düşünürsek
2 ser kişi binmek zorunda kalmayalım
abi sen neyle gitceksin
Tesisimizde 13 adet aracımız vardır. Safarinin kontrollü ve eğlenceli olması için sekizerli gruplar halinde turlarımızı gerçekleştiriyoruz.
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
-
-
eeeee benide yazın bari 25 krkter
gkn ben geliyom sen gelmessen safariyi senle yaparım
......DoNsuZ ÇıK KaSkSıZ ÇıKmA ....
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler