şimdi ben varsam jesse yok, jesse varsa ben varım, GKN varsa PınaRR da var, Marv yoksa Efedrin hiç yok, Tencere ekürisi Teflon varsa her yerde var yoksa yok, Erdinç polat varsa Rola da var, her ikisine istburak her türlü gider, mhrrmkpnr ortamların aranılan ismi o olmazsa olmaz, DCR, Waggas ve the massacre ayrılmaz üçlü, Aye ve Magma kankalar her beraberler, ayrıca bunların hepsi varsa metehan yok
yok ben oluyorum
bakın gene soylüyorum emün varsa ben yokummmmmmmmmmmmmmm
(((((((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
emin herkese karşııı
emin burak bizemi gider yazmışsın yanlış mı okudum
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
gider derken katılır manasında kanka
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
katılır matılır ben anlamam nasıl konuşuyorsun öle kardeşim alla alla etin ne budun ne senin ama pardon çok etli ve butlusun pardon unutmuşum
emin sen cenavarla gelicekmişin yeni cenavarla turlıycakmışın ne iş
bu arada geceleri piyasa yapmaya çıkıymuşun ne iş görenler var sakın yok abi falan deme
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
fark etmez abi benim ehliyetim yok ama artçi degil arkamda tir taşirim ben kullanirim polis cevirirse sen dersin ben ögretiyorum kullanmasini diye
olmazsa benim ybr ile gideriz benim bu geziye mutlaka gelmem lazim gecen şile gezisine gelemedim videolari görünce içim içimi yedi buna kesin gelmem lazim gelemezsem hirsimdan lastikleri kemirirm artik
ee hadi arkadaşlar yarına az kaldı parmakları görelim bu arada günceleyelim
Haydi gençler ACE reklamı çekmeye.Çamur banyosunun tadını çıkartın.
Bol bol fotoğraf çekmeyi de unutmayın.
Sanırım gelemiyorum , ama belli de olmaz.Her an herşey olabilir.
gkn getiririm tabi ya getirmemmı burda korunmak içine ne aletler bi bilsen
Arkadaşlar ya ben tarihi karıştırmışım ya , bugün çok çalıştım heralde
Eğer bi aksilik olmazsa gelebilirim , avrupa yakasından geleceklerin buluşma noktası kavacık BP sanırım.Sarı-siyah mont ile siyah bir motorla
(Deer 152) biri gelirse bilinki benim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)