[İstanbul MT] ATV'lerle Safariye Çıkıyoruz (9 Mart Pazar)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
merhaba bende gelmek istiyorum eğer kontejanımız varsa benide ekleyin aksi takdirde apache mi atv lerin peşine sürerim haberiniz olsun
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
benide yaz diyecem ama ehliyetim yok aslinda gelsem bişey olmaz ya
he mete abi olurmu
olmaz de olmaz
Motorsuz gelicekler ile birlikte otobüsle gelebilirsin...
sametrix adlı üyeden alıntı
merhaba bende gelmek istiyorum eğer kontejanımız varsa benide ekleyin aksi takdirde apache mi atv lerin peşine sürerim haberiniz olsun
Kontenjanımız tabiki müsait, 30 kişiye kadar yolu var
Ekledim listeye orada görüşmek üzere
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
-
aslında cross motoru olanlar kendi araçlarıylada araziye dalabilirler
-
yaaa haluk orda karnımız acıkırsa ne yerizzz var yicek alabilcemiz biyer
Drift Religion
fatih şubesi
-
-
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
-
sedat_57 adlı üyeden alıntı
kardeş senin ehliyetin yok bende henüz acemiyim henüz hiç artçı almadım biraz daha tecrübem artsın 2 kişi bilen çekerim benzin sorun diğil ama uzun mesafede ilk artçım olmak istemessin sanırım
İki kişinin bindiği motor değildir.
-
-
D C R adlı üyeden alıntı
1-waggas
2-The Massacre
3-sedat2020
4-Ben
Otobüsle gidicez
otobüsle gelicek olan varsa ulaşsın bana
aslında araba kiralamak lazım 40-50 lira günlüğü galiba ama o da pahalı oluor
-
sedat2020 adlı üyeden alıntı
aslında araba kiralamak lazım
40-50 lira günlüğü galiba ama o da pahalı oluor
B ehliyetin varsa kiralayalım
-
D C R adlı üyeden alıntı
B ehliyetin varsa kiralayalım
zaten b ehliyetim olsa kiralamayada gerek yok arabamda oılur
gelenler arasında yokmu kimsede B
-
Anadolu yakası toplanma yeri İçerenköy Carrefour önüdür, karışıklık olmasın diye otoparkın içinde buluşulunacak.
3. Girişe yakın biyerlerde herkes birbirini görür umarım,
saat 11:30 da ordan hareket edilicek, saate uyamayıp geç kalanlar için istikametimiz, Carrefour-Tem-Kavacık şeklinde olucak
Avrupa yakasıda buluşup gelirse eğer saat 12:00 de onlarla Kavacık BP de buluşur gideriz. Münferit gelenler içinde olsa BP ye uğrarayacız
Toplu gitmenin daha keyifli olacağı kanısındayım, Anadolu feneri nin yolları Şile yolları tadında, bilginize
-
GKN adlı üyeden alıntı
Anadolu yakası toplanma yeri İçerenköy Carrefour önüdür, karışıklık olmasın diye otoparkın içinde buluşulunacak.
saat 11:30 da ordan hareket edilicek, saate uyamayıp geç kalanlar için istikametimiz, Carrefour-Tem-Kavacık şeklinde olucak
Avrupa yakasıda buluşup gelirse eğer saat 12:00 de onlarla Kavacık BP de buluşur gideriz. Münferit gelenler içinde olsa BP ye uğrarayacız
Toplu gitmenin daha keyifli olacağı kanısındayım, Anadolu feneri nin yolları Şile yolları tadında, bilginize
ha gidiyoruz yani (((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
brifing ve hazırlık aşaması 1saat sürer ama yinede geriye kalan 1saat için mantıklı bi rakam.hep beraber safariye çıkılabilseydi daha güzel olurdu ama neyse artık.bi aksilik olmazsa orda olacağım.
We believe in sky,not to sunroof!
-
GKN adlı üyeden alıntı
Teşekkürler Captain GKN
jesse adlı üyeden alıntı
ha gidiyoruz yani (((:
Cem abi biz 2 haftadır şakasınamı konu açıyoduk yani Tabiki de gidiyoruz
kameraman adlı üyeden alıntı
brifing ve hazırlık aşaması 1saat sürer ama yinede geriye kalan 1saat için mantıklı bi rakam.hep beraber safariye çıkılabilseydi daha güzel olurdu ama neyse artık.bi aksilik olmazsa orda olacağım.
Sitesinde brifing ve hazırlık toplam 30 dk yazıyor, yaklaşık 1.5 saat safari yapacağız
Ekledim listeye orada görüşmek üzere
-
o değilde 2 saat gezintiye benzin yetecekmi acep 7 litre alıormuş galiba onların yakıt deposu
-
emin varsa ben yokum ( ciddiyim ) (((((((((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
jesse adlı üyeden alıntı
emin varsa ben yokum ( ciddiyim ) (((((((((((:
sen varsan bende varım ( bende ciddiyim )
ayrıca jesi arkadaşımız bize şov yapacakmış bilginize, o soyunup yere uzanacak bizde sırayla atv lerle üzerinden geçeceğiz, sabırsızlıkla bekliyorum (((((((:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler