senin garakterünü yirim, biz bi ara tüyelim, dumandan bizi bulurlar
moruk sen dükkandan korunmak için bişeyler getirrisin bize, olurya ormanda kaybolunca başımıza bişey gelirse korunalım
yapmassan şelepsisssinnn
ne kuyumcusu, koyumcu o
GKN MOTORS
arkadaşım iyice seviyeyi düşürdünüz ya...geziye geliyonmu gelmiyonmu onu de hele...
bide Emine bi yüzgörümlüğü takıcanmı...makinayla geliyo ya...
abi bu deliyi napıcaz...taktım ben ona kafayı...muzlu pastadan yer şimdi...benim pastam o...
nefes alıp veriyo abi...dünyayı kirletiyo herif...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
onada dağın başında bi çukur kazarım ben, sende pamuğu tıkarsın
GKN MOTORS
ben maddi olumsuzluklardan ötürü gelemiyeceğim arkadaşlar kusura bakmayın.size iyi eğlenceler
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
gelmeyen var dedihmi kardeşim bah orda liste var isimde yazıyo ((: biz kuru sıkı isim yazdırmayız .. ayrıca yazdırmadıgımız listellere de gider yaparız .. bizde boyle bundan sonra hesap mı vericez bundan sonra .. ya orda biiip diyo ya o nedir arkadaş ben çözmüş degilim daha .. bişeyine güvenen diyo ama sanırsam emin daha iyi bilir ((((: ( vat 69 )
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
valla haci çakma kuyumcu olduğunu hissediyorum bende...sende kuyumcu tipi yok...Hacıhüsrevli gibisin valla yannış annama...
he GKN desen herif ABD Başkanı olacak karizma var...Emine güvenirim her konuda...akşam Mercan Yokuşuna çıkıyomuşun...
niye geceleri dedim...abi sorma dedi...ne sen ne ben anlatayım dedi...
öle deme abi,
tt custom a, yaptığı bileklikleri, dunlop lastiği motifli yüzüğü ve kulağındaki dainese logosundan küpeyi görmelisin
emine özel de bi kıllık yapıyo şindi, içine kıllarını koycakmış deli emün
GKN MOTORS
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
ulenn Emineme dokundurmam...ilk ben buldum onu...benim o..
abicim ortama makinayla gel yeter...bende ATV ye pinmicem...otostopla para kazansam yine 50 gayme vermem...sırf yeme içme olacak abi...ATV neyime penim şahsen...onlar takılır biz ayrı sohbet yaparız orda...mama hazırlarız belki...
Gökhana şapır şupur Emine yarabbi şükür demek...
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
o zaman benide yaz moruk listeye okeymi
eyvallah koçum yerim seni ben
Motorsuz Gelicekler için bir değişiklik söz konusu...
Servisle gidenler 4 kişi olduğundan servisçi 15 YTL'yi kabul etmedi...
Adam bencede haklı, 4 kişi için ordan oraya gidilmez 15 YTL'ye...
Motorsuz gelicekler benimle özelden irtibata geçebilirler, beraber gideriz
Motorsuz geliceklerin nasıl gideceği 1. sayfada yazıyor, böyle olması bence güzel oldu, daha ucuza getiricez yol masrafını
Motorlu Geliceklerin Sorumlusu Gökhan abim olsunBuluşma Yeri: Anadolu Feneri Köyü, ATV Turka Safari Parkuru
Parkurda Buluşma Saati ( en geç ): 12.30
Safariye Başlanılacak Saatler: 13:30 - 14:45, 15:00 - 16:15 ve 16.30 - 17.45 saatleri arasında olucaktır...
Fiyat: 50 YTL
Merkezi bi yer belirleyip, toplu halde gidebilirsiniz...
Günler geçiyor arkadaşlar az bi zaman kaldı, canlandıralım artık bu konuyu...
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Nihayet çamur banyosu operasyonu hayata geçebilecek demek
Gelmeyi istiyorum ama söz veremiyorum , ilerleyen günlerde belli olucak bakalım.
Şimdiden herkese iyi çamurlanmalar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)