Cemican abi sen Eminle irtibatı koparma hafta içi sende kalsın...hafta sonuda öğretirsin garibe...ama tam öğrenmeye başladığı an itibariyle bi çomak sok tekerine...
ama Emin sana artcı olmadı erdincpolat kardeşime artcı oldu ya...ne eziyet o yollarda düşük cc birde artcı falan...sen tabi tek başına kebaptan kebaba koşmuşundur...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Haluk resimleri manşet etmişsin , eyvallah İyide Emin ne diyecek bu işe ?
Emin ayın erkek güzeli seçilirsin sen o tulumlu fotoyla Yalnız o tulumun içine neden kazak giydin sen yaa Güzel foto emin kardeş.
Emin, soyle bakalim kardesim moda ikonu olarak Fransa'ya mi gidiyorsun yoksa Italya'ya mi?
= = = Be Aprilia racer! = = =
one yW HARBİ çamur olmuşsunuz fena fena maddi durum elverseydi bende gelcektim nasip
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
oyy oyy şimdi oldu D C R parlak giden kahve rengi olarak geri gelmiş
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
[QUOTE=emin_arikoglu;991027]rezil olduk gene dicem ne dicem kazağı mecbur giydim çünkü diğerleri ıslaktı asmıştım biliyosun ayın erkek güzelimi ayın kırosumu onu jüri belirleyecek
Yaa ben ona bişey demiyorum kardeş , hani içinde bir kazak var , kazağın üstüne ikinci kazak terletmiştir diye düşündüm ,
yok ya o fermuarlı olan haluk'un du benim tek bi tane boğazlı kazağım vardı onuda kurusun diye astım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)