[MT-İST] 08.03.2008 19:00 da Tophanede PASTA Yiyeceğiz toplantısı
-
Reklamlar
-
allla alla ben bu motoru taksim de gördüm sankii bu nasıl motor dedim kendi kendime bunu denize atsan batmaz bu beee
ama tatlı olayını sevdim herhafta bir motor ıslatıyos artıkın tatlılar beleş oleyyyyy
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
-
Yaz Benide Cenevar Inşallah Gelirim....
HONDA;hayat onda...
İ.V.İ.B.İ
DRİFT RELİGİON
-
tekerin düz bassın GeCe. Allah kaza bela vermesin. bak benimde ağzım sulandı :D yeni bi kampanya başlatıom arkadaşlar. her hafta 1 kişiyi motosikletlendirelim. ne demiş atalarımız ne kadar motosiklet o kadar tatlı :D
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
-
-
Hayırlı uğurlu olsun o zaman... Kazasız belasız bol km'ler... en kısa sürede resimleri eklersin İnsallah.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
ibrahim motorun hayırlı olsun,haftasonları şehirdışında olduğum için gelemiyorum sizlere iyi eğlenceler,
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
-
abi tekrar hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin güle güle kullan
-
sağun arkadaşlar ümmet abi tsk ler ne demek.
fakat kardeşlerim bu cumartesı ınanın olmaz bunu öteki cumartesiye alalım 10 gün öncesinden plan yaptım bağışlayın
-
hayırlı uğurlu olsun.. bursa ya bekliyorum abi en yakın zamanda...
-
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
-
İbrahim hayırlı olsun güle güle kullan güzel makina hee dikkat et valla bunlar motorla seni atarlar valla denize
-
-
-
-
Arkadaslar biliyorsunuz, ben de motorumu yeni aldim. Fakat bu haftasonu sehir disinda olmak durumundayim. Bir hafta sonra bulusma tertiplenir ve beni tebrik edersiniz diye dusunurken GecE__' de plani oldugu icin bu haftanin bulusmasinin bir sonraki haftaya ertelenmesini rica etmis. Bence isabet olmus valla. O hafta gelirim, beni de tebrik edersiniz.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
Evet Topıc 1 hafta ılerı alındı ... İnşallah işi olan yoktur :( sorcam zaten bazı degerlı abılerıme ablalarıma ... İbrahim abim yaktın beni
Pasta yecez ehehehe ....
-
-
Evet evet, bir hafta ertelensin ve 8 Mart'ta bulusalim.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
aargh adlı üyeden alıntı
Evet evet, bir hafta ertelensin ve 8 Mart'ta bulusalim.
yavrum benim ...........
god is busy ! can i help you!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler