Senin gozler bozuk abiim Orda 1 tane var
yağmur yağmazsa orda olacağım inşallah...muzlu olsunda ne olursa olsun yerim...muzlu veya meyveli işte...
çikolatalı pasta varsa ben yokum..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
canım benim eğer atında değiştirme saati olmasaydı ever gözlerim bozuk olabilirdi ama değiştirme saati var canım benim15 dakka önce değiştirmişsin
Drift Religion
fatih şubesi
ya ne pastası be (((: olm sen gelince pasta cila getir .. cila atarız makinelere bi işe yara bari (((((((((((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Dogru soluon abımya sen benı patnosa gotur Senın motorla benzın senden bende sana pasta cıla almassam 50 sekerlı cay ıcım nasıl olurmu abım
şş ne oluyor bakım burak kardeşim ne hediyesi yaff
Selçuk ne oluyo bakim,hani listeyi güncelledinmi,iki gün kaldı topiğini canlandır bakalım katılımı takip et,arkadaşlara hatırlat devamlı,vede pastayı unutma
Herkes birgün MT'li olacaktır.
yıne gec saate kadar takılcaksanız bende gelırım 01:00 gıbı ısten cıkınca gelırım
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
gel gel kesın takılırlar
ulen herkez pasta için geliyo haa ıslatma bahane zaten
tamam yaz olm selcuk listeye kardeşimizi
bı tabak bı kaşık daha fazladan al
arklar ben 9 da gelsem kızmazsınız dımı umarım motorda bakımdan çıkar yoksa yandık
30 kişimi benle 31 sanırım bana pasta kalmıcak
Vallaha emun abım topıcı goncelledıgın ıcın tesekkurker... Az kaldı mıllet gorsun bı
İlhan kanka bulusmalarda herkezın sana bı yumruk atma hakkı var. sırf M'inn espırılerını gectın dıye
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)