atilla abi resimlerde piskopat gibi çıkmıssın selçükte pis pis sırıtıo resımlerde pişmişkelle gibi
atilla abi resimlerde piskopat gibi çıkmıssın selçükte pis pis sırıtıo resımlerde pişmişkelle gibi
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
güzel buluşma olmuş tebrikler.motorun sahibi hariç herkez ordaydı galiba?çünkü göremedim.
la emünnn elalemin motoruna sırnaşacağına kendi motorunla poz versene.yoksa utanıyonmu
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
evet dün gecedn beri nete yeni girebildim yani anlıycağınız dün gece benim için şuanda bitti.
tophaneden sonra soluğu ortaköy ve fenerbahçede aldık
fenerbahçeden sonra gecenin en özel kısmı ( walla kendisi söledi bunu isteyen sorabilir ) jesse arkadşımla aynı odayı paylaşmaktı bütün geceyi evdede dahil olmak üzere eline geçirdiği küçük oyuncağıyla geçirdii
sabah ola hayrola deyip hooopppp önce kadıköy ardından atv olayına anadolu feneri idi yanılmıyorsam oraya ama o kadar çok yoruldum ki gelirim dememe ragmen gidemedim beşiktaşa jakkaan atilla emvtec kusuruma bakmayın lütfen
ist mt sizleri seviyorum bugün gene mükemmel di
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
abı bır gıbı gelıcektık erkenden fenerbahce sahılıne kacmıssınız yetısemedık valla bıde erdınc solemese bosubosuna gelcektık
bır dk sımdı gordum 1 hafta ertelenmıs haftaya yıne mı toplanıyoruz
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
crayzboyone, ümmet perkitan
Ummet baba konuyu okuyor tmm sımdı resımlerın devamı gelır
kafamı niye çeviriyorum ben
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
marifetli kızım ,
pastayı nasılda kesiverdim
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
ümmet abi sırf bana çalışmışsın, zahmet etme diye siteye koymaya gerek yok demiştim, sağol abicim teşekkür ederim
İbrahim abı oncellıkle motorun tekrar hayırlı olsun GULE GULE KULLAN ALLAH KAZA BELA VERMESIN... gecede emegı gecen herkeze tesekkurler gelenlere ve gelmıyenlere ayrı bı tesekkur ama her zmnkı gıbı cok guzel bı geceydı MUHARREM ABI VE YUSUF ABI cok sey kacırdı
Emın abımde hedıyesıne kavustu
Ummet baba resımler ıcın saol
Dünkü gecenın adamı KİM OLABILIR = ATİLLA ABİ bi oturmadı adam ya
Ümmet abi sağol...tek görmek istediğim o pasta seramonisiydi...sağol...
akşam bizim İSTBURAK ortalığı karıştırmış iyimi...annesine haber vermemiş gecikeceğini...gece 3 te bizim İHSANHAKAN abiyi aramışlar arkadaşlar...İHSANHAKAN abide burak diye BURAKİ77 abimizi aramış..işler iyice karışmış...
eh be burak nettin haci be...kadıncağızı insan bi arar...
MD de bile topik açıldı senin için...SNOTY var ya..İ.Karpad...o açtı bende bu Burakmı dedim saat 3 de yattım sonra...meğer senmişin agam...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
arklar akşam gercekten cok harıka idi çok değerli insanlarla tanıstım gelende gelmıyende sağolsun.
fakat bı arkımız motorun sahıbı harıc herkez ordaydı dedı ? sanırım benı görmemiş ilginç
merhaba millet herkese hayırlı haftalar
güzel bir gece ve buluşma oldu pastada gayet güzeldi kesene bereket gece
bende bi kaç poz çekmiştim buyrun resimler
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
vay be resımlere baak
banada pasta yedırterek resım cektınızya vala helal olsun
sağolun arkadaşlar bu arada hepinize tsk ederım
Güzel bi buluşmaydı ama uzun geceler hafızamı bulandırmaya başladı benim..
Önce mertybr125 i tavlada bi güzel eğittim
Sonra anadolu yakasında waffle yedim
Sonra 3-4 saat uyuyup hastaneye ve ardımdan atv ye gittim..
Peşinden Çınaraltında İzmir grubuna hoşgeldin dedim..
Bünye sarsıntıda.. Aargh(Tamer)'ın bi pastasını yersem belki düzelbilirim
İbrahim tekrar hayırlı uğurlu olsun.. Cbr ile de ne viraj alınıyomuş vay bee dedirttin
Kazasız belasız iyi günlerde sıradlı günler dilerim
Abi bi tur verseneeee.. noolur abi bi tur noolur
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)