Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12311 ... SonuncuSonuncu

17/18.09.2005 Kefken Gezisi

REKLAM ALANI

17/09/2005 cumartesi günü yatılı 18/09/2005 pazar günübirlik olmak üzere Kefken e gezi var, duyduk duymadık demeyin...

Cumartesi günü buluşma yeri: kozyatağı carrefour 2 numaralı kapı
    Yola çıkış saati: 12:30
    Grup toparlayıcısı : ChatnoiR (Umut: 0 542 261 04 33)

Gelenler :
    Chatnoir
    Rüzgarsevdalısı +1 Motoru arızalı yetişebilirse
    Choopertürk +1
    Cenkmenderes (gebze TEM gişelerinden katılacak)
    Explorer
    Ubaykal +1 (yenge)
    Tarkang (%99 oldu )
    holy_diver (gelebilirse bana tel ile ulaşacak)
    mete_han (yenge izin verirse )
    baron985
    e_erdun
    Mustafa Amca + 1
    Sereye +1 (minibüs ile gelecek)
    ccbbdd (gebze TEM gişelerinden katılacak, üstelik yasal izni varmış )

Ek sefer kaldırıldı, Ercüment abi sabah servisiyle geliyor

Pazar günü buluşma yeri : kozyatağı carrefour 2 numaralı kapı
    Yola çıkış saati: 09:30
    Grup toparlayıcısı : Costantine (Emre: 0 537 442 16 97)
    KEŞKE EMRE NİN DE SEVGİLİSİ YANINDA OLSAYDI DA GEZİYE GELSEYDİ TANIŞMIŞ OLURDUK

Gelenler :
    Constantine+1 (Fuat abinin oğlu)
    Nunu (fuat abi yenge yokmu?)
    Boy+1 (yenge)
    Skullhunter
    Bandit+1 (yenge)
    Avedis
    Gürkan
    Papillion
    Lubimaya54+1(kız arkadaşı) Birde bir motorcu arkadaşı +1 kız arkadaşı)
    Bıscuit+1 (yenge)
    Cathedral
    Omersado (Motorunun bakımı biterse)
    Siah+1 (yenge) -belki
    Arvasi3
    LBC_34+1 (yenge)
    Kabir+1 (kız arkadaşı) Motoru arızalı yetişebilirse

NOT: Geziye katılacak arkadaşlar irtibat için Grup Toparlayıcılarına nickleri, adları gibi bilgileri içeren birer sms atarlarsa bi durum olması halinde kendilerine ulaşabiliriz.

Güzargah : carrefour arkasından TEM e çıkış ve izmitten kandıra istikametine dönüp kefkene varış.

Hava durumu: yağış beklenmiyor.

Yol uzunluğu ve süresi:
    ist-izmit yaklaşık 80 km
    izmit-kandıra yaklaşık 50 km
    kandıra-kefken yaklaşık 20 km
    toplam yaklaşık 150 km ve 2.5 - 3 saat

DİLEK PANSİYON (Kaynak: EMRE)
    Konaklama 10 milyon(Adam başı 8 milyon yaparım dio)

YEMEK:15 Milyon
    Palamut
    salata
    meze+Yaprak Sarma
    Ortaya ordövr tabağı
    meşrubat veya Meyva suyu
    Yemek yenecek yer denize ''0''Kerpe Balıkçısı

Bira=2,5 milyon
    Rakı Duble=5 milyon

Not:Pansiyonun geniş bir bahçesi var.Çadırda kalmak isteyenlerde orada kalabilir dedi sahibi.İncir ağaçları varmış ve millet incire dalabilir dio

Cuma ve haftasonu için hava durumu :
    ..............................Cuma..................Cumartesi.................Pazar
    .....................Sabah Yağmurlu......Sabah Bulutları............Az Bulutlu
    En Yüksek °C..........28...........................30......... .................32
    En Düşük °C...........18...........................18........ ...................19
    Rüzgar hızı........19.35 km/s..............11.40 km/s..............11.50 km/s
    Rüzgar yönü......Kuzey Doğu.............Kuzey Batı....................Batı
    Nem.....................79%........................39 %.........................31%
    Çiğ noktası...........17 °C......................14 °C.......................12 °C

(Kaynak : mynet)

Today...................................Tomorrow......................Sun
    Thunderstorms.........................Sunny....... ............AM Showers
    High: 26°...............................High: 27°....................High: 29°
    Low: 20°................................Low: 20°.....................Low: 19°

(Kaynak : Yahoo)

Yol Haritası :

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Valla Arkadaşlar Ben Varım Bu sıralar çok sürtük oldum ama varım diyosam gelirim bilginiz olsun Allah bir kaza bela vermezse orda olacam beni çadır cı olarak yazabilirsiniz + 1 kişi ile olacak sevgiler saygılar.. Umarım çınarcık gezisi arkadaslarımızda abilerimizde olurlar.. şimdiden hayırlı olsun

Motosikleti
    ASYA 150T-1
    gezgin olacak adammışsın sen be kardeşim harcanıysun muahasebede maşallahhh,
    çok da yağmurluymuşş hava,karda yağabilirmiş zincirlerinizide yanınıza almayı unutmayın bi de yedek kayış
    TEK RAKİBİM THY :P

lubimaya54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    adapazarından kefken 55 km.gelmeyi cok istiyorum ama su ehliyeti daha alamadık ki..yolda jandarma oluyor..nasıl yapsakki????

lubimaya54 dostum ben bursa dan cınarcık armutlu gemlik falan yani cınarcık gezisinde toplam 500 km ye yakın yol kat ettim ve ehliyet yok garip tarafı plakamda yopk henüz burayada gitcem ticaret ve zevk risktir. riski göze alıyorum )) cunki hic biseye degismezdim bu hafta ki cınarcık gezisini kefken geziside insallah oyle olacaktır..

chatnoir, kayışı koparmışın

LaCiVerTSaRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    Geçtiğimiz hafta sonu ilk defa kefkeni gördüm bu kadar güzel bu kadar doğal yer görmedim tek kelime ile harika...Arabayla gittim gidiş te Şile-Ağva yolundan gittim tabiki yol uzadı ve virajlı olduğu için hız yapamadım ama yeşile manzaraya doydum..dönüşte kocaeli paralı yoldan geldim 1.5 saat yol sürdü.. Gitmeyene şiddetle tavsiye ederim görülmesi gereken yerlerden biri... Size eve gidince çektiğim 2-3 tanede foto atayım iyice ağzınız sulansın...

Kazasız sürüşler dilerim.
    Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
    Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
    http://www.setcom.com.tr

Costantine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Evet toplanıyoruz.Pazar günü buluşma yeri : kozyatağı carrefour
    Buluşma saati : 09,00 (115 UĞUR BUIRDAMI,985 BARON,171 U baykal,443 erdun abi,sınıf burdamı elleri görelim bu arada unutmadan ante metehan papillion omersado haydi bakalım

lubimaya54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    chooperturk, haklısın risk olmadan hiç bir seyin zevki cıkmaz..ben gelmek için elimden geleni yapcam..

nerde bizim cılgın gezginler ercüment abi fuat abi nerdesiniz sizle bu gezi süper olur valla bu arada cenk fatih hadi kıpırdanın Hasan senin yerin baska kardeşim Hasacım Kefkende dehset yaratıklar varmıs soylemedi deme tek basına bırakma beni ortamlar harika diye duydum ;)

Motosikleti
    suzuki burgman 400
    ya çocuklar burdayımda bi bakalım herhalde gelirim bi liste oluşsun bakalım nasıl olacak bide avrupa yakasından birileri olsun ya dönüş sıkıcı olmasın ercüment abi varmısın???bülent nerelerdesin kardeşim ya? kemal yoruldun mu tatlım hayin bakalım.fuat sakin ben
    YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
    VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    valla bugün daha pazartesi cumartesine daha 5 gün var bugünden karar verip söz veremem cumaya belli olur gelip gelemeyeceğim

Costantine, kerdeşim sen sat ayvalık gezisini bide gel buraya nerdesiniz de neyse bende maddi olarak bitmiştim zaten. hem yer ayarlayan falan da olmadı. sen o konuyu iptal olarak değştir de bari karışıklık olmasın sonra.
    Gelip gelmemeye gelince şimdilik bişi diyemicem. perşembe falan bi yerlere takılırız.

Costantine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    baron985, kardiişim toplandığımız gece sen 250 lik motorla 110 u geçemiyorum die anlatırken ben neden ayvalığa gelemiyorum die anlatıyodum.Benim bir geziyi satmam konusu asla yaşanmaz ve kısmet olursa yaşanmayacaktır.(Bu biir)

İkincisi bak tekrar söölüyorum ver 2 gün motorunu bak nassıl 140/150 yapıyo gör.

3.Bu arada ekim ayı iiçinde veya sonunda izmir yapacam bi arkadaşla o zaman görecem seni

Evet beyler listeler çıksın kalkıyoss

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    bu hafta sonu için açılan bütün topiklere bakıyorumda nasıl olacak bu iş anlıyamıyorum bi türlü "helikoptermi" kullanıyoz geziler için kefgen+uludağ+f1 yarışı+vs vs nasıl olacak bu iş ben bile şaşırdım valla hangisine gideceğime, gideceğimize şaşırdık kaldık kardeşlerim arkadaşlarım ortak bir karar alında şu yaz günlerinin tatlı ılık havalarını topluca değerlendirelim siz ne dersiniz ayrı gayrı yapmıyalım şu gezileri

Motosikleti
    suzuki burgman 400
    ya arkadaslar ayrı ayrı geziler oluştu toparlasanızda bölünmesek daha iyi olur.Hafta sonuna daha epey var haberleselim ben mutlaka gelirimde sizi bilmem saygılar

Costantine, ben arabayla 1 günde anca gittim izmire. motorla bir hafta sonu için hayatta gelmem. 4 günde arabayla gidiyim dedim.2 günü yollarda gitti. biz seni tutmayalım

abi izmir konusu gecmedi izmir die bisi yok bildigim kadarıyla kefken istanbulada bursayada cok yakın..

chooperturk, ben onu cantantine söylüyorum. ekimde falan izmire gidicem seni o zaman görürüm demiş te bende görürsün diyorum

) pardon

1. sayfa 12311 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler