17/18.09.2005 Kefken Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
gezgin olacak adammışsın sen be kardeşim harcanıysun muahasebede maşallahhh,
çok da yağmurluymuşş hava,karda yağabilirmiş zincirlerinizide yanınıza almayı unutmayın bi de yedek kayış
-
adapazarından kefken 55 km.gelmeyi cok istiyorum ama su ehliyeti daha alamadık ki..yolda jandarma oluyor..nasıl yapsakki????
-
lubimaya54 dostum ben bursa dan cınarcık armutlu gemlik falan yani cınarcık gezisinde toplam 500 km ye yakın yol kat ettim ve ehliyet yok garip tarafı plakamda yopk henüz burayada gitcem ticaret ve zevk risktir. riski göze alıyorum )) cunki hic biseye degismezdim bu hafta ki cınarcık gezisini kefken geziside insallah oyle olacaktır..
-
chatnoir, kayışı koparmışın
-
Geçtiğimiz hafta sonu ilk defa kefkeni gördüm bu kadar güzel bu kadar doğal yer görmedim tek kelime ile harika...Arabayla gittim gidiş te Şile-Ağva yolundan gittim tabiki yol uzadı ve virajlı olduğu için hız yapamadım ama yeşile manzaraya doydum..dönüşte kocaeli paralı yoldan geldim 1.5 saat yol sürdü.. Gitmeyene şiddetle tavsiye ederim görülmesi gereken yerlerden biri... Size eve gidince çektiğim 2-3 tanede foto atayım iyice ağzınız sulansın...
Kazasız sürüşler dilerim.
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
-
Evet toplanıyoruz.Pazar günü buluşma yeri : kozyatağı carrefour
Buluşma saati : 09,00 (115 UĞUR BUIRDAMI,985 BARON,171 U baykal,443 erdun abi,sınıf burdamı elleri görelim bu arada unutmadan ante metehan papillion omersado haydi bakalım
-
chooperturk, haklısın risk olmadan hiç bir seyin zevki cıkmaz..ben gelmek için elimden geleni yapcam..
-
-
ya çocuklar burdayımda bi bakalım herhalde gelirim bi liste oluşsun bakalım nasıl olacak bide avrupa yakasından birileri olsun ya dönüş sıkıcı olmasın ercüment abi varmısın???bülent nerelerdesin kardeşim ya? kemal yoruldun mu tatlım hayin bakalım.fuat sakin ben
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
-
valla bugün daha pazartesi cumartesine daha 5 gün var bugünden karar verip söz veremem cumaya belli olur gelip gelemeyeceğim
-
Costantine, kerdeşim sen sat ayvalık gezisini bide gel buraya nerdesiniz de neyse bende maddi olarak bitmiştim zaten. hem yer ayarlayan falan da olmadı. sen o konuyu iptal olarak değştir de bari karışıklık olmasın sonra.
Gelip gelmemeye gelince şimdilik bişi diyemicem. perşembe falan bi yerlere takılırız.
-
baron985, kardiişim toplandığımız gece sen 250 lik motorla 110 u geçemiyorum die anlatırken ben neden ayvalığa gelemiyorum die anlatıyodum.Benim bir geziyi satmam konusu asla yaşanmaz ve kısmet olursa yaşanmayacaktır.(Bu biir)
İkincisi bak tekrar söölüyorum ver 2 gün motorunu bak nassıl 140/150 yapıyo gör.
3.Bu arada ekim ayı iiçinde veya sonunda izmir yapacam bi arkadaşla o zaman görecem seni
Evet beyler listeler çıksın kalkıyoss
-
bu hafta sonu için açılan bütün topiklere bakıyorumda nasıl olacak bu iş anlıyamıyorum bi türlü "helikoptermi" kullanıyoz geziler için kefgen+uludağ+f1 yarışı+vs vs nasıl olacak bu iş ben bile şaşırdım valla hangisine gideceğime, gideceğimize şaşırdık kaldık kardeşlerim arkadaşlarım ortak bir karar alında şu yaz günlerinin tatlı ılık havalarını topluca değerlendirelim siz ne dersiniz ayrı gayrı yapmıyalım şu gezileri
-
ya arkadaslar ayrı ayrı geziler oluştu toparlasanızda bölünmesek daha iyi olur.Hafta sonuna daha epey var haberleselim ben mutlaka gelirimde sizi bilmem saygılar
-
Costantine, ben arabayla 1 günde anca gittim izmire. motorla bir hafta sonu için hayatta gelmem. 4 günde arabayla gidiyim dedim.2 günü yollarda gitti. biz seni tutmayalım
-
abi izmir konusu gecmedi izmir die bisi yok bildigim kadarıyla kefken istanbulada bursayada cok yakın..
-
chooperturk, ben onu cantantine söylüyorum. ekimde falan izmire gidicem seni o zaman görürüm demiş te bende görürsün diyorum
-
) pardon
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler