chooperturk, Sen şimdi gelişinle bir ayrıntı ver bakalım.Ne zaman geliyodun sen?
chooperturk, Sen şimdi gelişinle bir ayrıntı ver bakalım.Ne zaman geliyodun sen?
chooperturk, hakan olum elimde senin çok güzel resimlerin var yani medyaya versem sansasyon olur
Süper bir gezi olucak yaw.. Katılım falan cok iyi.. Bu arada Chatnoir kardesim. Sen oraları biliyosun. Bu kadar adam gelicek Cumartesi günü. Pansiyon veya bir otel ile konusup fiyat vs. alsan yer ayarlamak gerekiyosa onu konuşsan falan mesela. Malum herkeste cadır yoktur sanırım. Bende yok mesela
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
cenkmenderes, biliyorum derken bende bu yaz gittim, ama hallederiz kimse açıkta kalmaz olmadı "kadir bey resort otel" olayına gireriz hallederiiizz...
annemlere haber verdim, yarın sabahtan bir kaç yere pansiyon fiyatı soracaklar. zaten mevsim sonu pansiyonlar boştur, gidince bi pazarlık yaparız... illa çadır olsun derseniz kiralık eşyalı çadırlarda var, yani açıkta kalmaz kimse diye düşünüyorum
FLAŞ FLAŞ FLAŞ FLAŞ ŞOK ŞOK ŞOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az önce İzmirde olan sevgilimle telefon görüşmesinde aldığım habere göre benim canımın içide İzmirden geleceeeeeekkk.Kendisini şimdiden hasretle kucaklıyorum Aşkıımmm ben seni Yalova topçulardan alırımm.
Costantine, gözün aydın kulakların manisa ne zaman geliyor, bando mızıka ve mehter takımını ayarlayayım karşılama için???
FLAŞ FLAŞ FLAŞ FLAŞ ŞOK ŞOK ŞOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az önce İzmirde olan sevgilimle telefon görüşmesinde aldığım habere göre benim canımın içide İzmirden geleceeeeeekkk.Kendisini şimdiden hasretle kucaklıyorum Aşkıımmm ben seni Yalova topçulardan alırımm.
emrecim coştun gene evet bana çok hoş bir teklifte bulundun kesin olarak gelip gelemiyeceğim yarın belli olacak biliyorsun
şimdiden söz vermek istemiyorum ama umarım bir aksilik çıkmaz ise cumartesi gecesi orada olacağım
mangallar chatnoırden mıs duyurulur
motor surmek bır tutkudur,tutkunuzu facia ya dönüstürmeyin...34 HOF 21
kadirsoyyy, seni pişircem
Emre, olm bak Ebru geliyo diye geziyi satarsan dönüşte toplu olarak gelip Emre-çevirme yaparız seni mangalda söliyim.. Atlayın beraber gelin. Satış yaparsan bittin olm.. Bu arada ben acıktım demişmiydim ?
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Cenk;
Şimdi çıkıyorum işten 40 dk sonra falan msnde olucam.Benim yarın gece izmirede gitmem sözkonusu olabilir .Cuma gecesi İzmire gidip Ebruyu alıp geziye geliriz. Kardeşim msnden konuşuruz.Bu arada bende acıktıum.Pazar günü gezide tam performans sergileyeceğim ona göre et alalım.Ya millet bir ara izmirede gezi düzenlesek diyorum (Nassı fikir )
arkadaşlar yemek olayını bence c.tesi grubu 40 kişilik ekip için pazarlık yapıp bir restaurantla anlaşabilir bölece kimse yorulmaz keyifli keyifli takılırızz
RUZGARSEVDALISI bak foto makinası ile gelcem medayaya verirsen bu gezide tüm absült resimlerini alırım ) internetde dagıtırım valla ;) Bu arada nasıl cıkmısım )
Costantine Ben Cumartesi Sabah Çıkcam istanbul ekibinin cıkıs saati ile aynı Bursa hareket saati ortalama aynı zamanlarda orda oluruz sanırım ...
Bu arada bursadan 63 yasında eski motorculardan bi abimde gelebilir mustafa abim süper muhabbet adam uzun zaman aradan sonra bana sinir olarak bi chopper aldı sanırım oda gelecek esi ile birlikte cuma günü belli olacak onun durumu
Cenk;
Şimdi çıkıyorum işten 40 dk sonra falan msnde olucam.Benim yarın gece izmirede gitmem sözkonusu olabilir .Cuma gecesi İzmire gidip Ebruyu alıp geziye geliriz. Kardeşim msnden konuşuruz.Bu arada bende acıktıum.Pazar günü gezide tam performans sergileyeceğim ona göre et alalım.Ya millet bir ara izmirede gezi düzenlesek diyorum (Nassı fikir )
emrecim cidden delisin sen
hoş izmire beni almaya gelsen şaşırmamam gerek benim buna
heran herşeyi yapabilirsin sen çünkü
evet beyler ilginize teşekkür ederim hasancım galiba en uygunu sen olacaksıneğer yanlız geleceksen bunu özelden bir kesinleştirelim yada msn den mesaj at buarada msn fuatsakin@hotmail isteyen le görüşelim eğer biri oğlumu almazsa hanım gelemiycek bu geziye gelmesini istiyorum anlaştık mı nete girince mesaj at maçı seyredeceğim ama msn açık olacak bu arada emre ilgine teşekkür ederim canım ama arkadaşının gelmesine sevindim o sana daha çok yakışır.bu arada söz izmire şartları uydurursak ben gelirim sevgilerimle fuat
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
chatnoir kardeşim ben ve eşim için sana iki adet palamut şiparişini şimdiden ben vereyim akşama aç kalmayalım veya balıkları kara borsa almayalım fax ın varsa bana yazda parasını peşin fax'tan göndereyim
e_erdun, sorun değil abi ayarlarız, ama dedikleri gibi kalabalığız biz diyip restorant olayına girilecekse boşuna balık almayalım. cts için diyorsan, hallederiz
chatnoir kardeşim cumartesi akşamı pazar günkü kalabalık gibi olmayacağız bence pazar günü gelecek arkadaşlarlan kalabalık olacağız pazar öğlen yemeğini restorant olayına girelim diyom tabi tüm arkadaşların fikirleri dahilinde
c.tesi mangal. restorantta ne işimiz var. öyle olsa istanbulda restorantta yeriz. doğayla kucaklaşmaya gidiyoruz. Ercüment abimin ve yengemiz balıkları benden....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)