Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 67891018 ... SonuncuSonuncu

17/18.09.2005 Kefken Gezisi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    costantine dönüş saati bence biraz geç değilmi karanlığa kalmasak daha iyi olur bence dönüş saatini de orda kararlaştırırız

chatnoir ben istanbul dan cumartesi saat 4 veya 4,30 sularında çıkacağım bu saatlerde gelmek isteyen varsa benimle beraber gelebilir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

sabah çıkış saatini 1 dk geçirmeyin, hatta çoğunluk isterse yarım saat daha erkene alalım. akşam erken yatın uykunuzu alın, yola uykulu ve dalgın çıkmayın
    fotoğraf makineleri unutulmasın hatta kamerası olan varsa getirsin...
    balık isteyenler sabahtan beni arasın, balıkçıda balıkları ayırtayım. siz geldiğinizde karaborsaya düşmüş olacaktır artık parayı veren düdüü çalacak

aklıma şimdilik bunlar geldi...

tamam ercüment abi ilk sayfaya ekliyorum...

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    KONU DISI : ----Uyarı Mesajı----

Costantine altalta aynı icerikli veya ayri icerikli mesaj atmak flood oldugu icin yasaktir. Akliniza sonradan bir sey gelirse mesajinizin sag ustu kosesindeki DEGISTIR butonuna tiklayarak o mesajiniza ekleme yapiniz...
    Flood da arka arkaya mesaj yazmak anlamına geliyor.

evet arkadaşlar güzel bi gezi olucak kısmetse buranın denizi nasılmış denize giricekmiyiz?

Costantine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dönüş saatine 18,00 diyelim şimdilik orada masaya yatırırız.Bu arada varmı bana tavlada rakip???????

RUZGARSEVDALISI, deniz emsallerine göre 10 numara çınarcıktan iyi yani

emre 2 ters bi düz diyorum sana...

cenkmenderes, soner geliyormu geziye ? nunu, abi sen hangi gün geliceksin ben varım abi seni sırtımda taşırım kefkene kadar ayıp ettin sen saat söyle gelir alırım senide yengeyide

hahahhahehuheueh 2 ters bir düzmüş güreşmi yapıyosun Buraya yazıyom cümle alem orda nasıl olsa herkes şahittir.

e_erdun, abi biscuit arkadasimiz da cumartesi aksam yola cikmak istiyo eger giden olursa. onunla haberlesirseniz birde aksam gelenler grubu olusur. cumartesi gunduz isi olan aksam gelir. bence pazara kalmaktan cok daha iyi

Costantine, kardeşim pazar çıkış 09:00 demişin ama çıkış saati 09:30 gözüküyor lütfen onu değiştirelim... problem olmasın

baron985, kardeşim evt işlerimi halledebilirsem akşam çıkmak istiyorum bakalım hayırlısı erdun abi ile paslaşırız mersi =)

Biscuit, Pazar ekibinde buluşma saat 09,00.Bunu daha erkene çekmek hatta güneş doğarken yollanalım bile derdim fakat malum pazar günü o gün.Dahada geri çekersek katılımda eksikler çoğalır.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    zzzzzzzzzzzzzpoooiinnnnnntttttttttttttttttttttttt. .....

naber gııııııııııııııııııııııııııı..................

onlıneda seni farkettim...kızım gelsene kefkene....benim motor çekse başımın üstünde yerin var ama inanki çekmez......beni zor taşıyoo valla...

tayfa....z pointi götürecek bir kahraman yokmu aranızda....
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

nazi kaskim kayboldu, hukumsuzdur bulanlarin bana getirmesi reca olunur

40 kişi olduk millet yemek hakkında fikri olan varmıdırrrrrr?????

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    costantine ben nasıl bu kadar arkadaşı doyururum mangallar yetmez ama bakarız bi çaresine

Abi burdan yola çıkarken msj atıcam size.Malum pazar günkü grup ordu gibi artık oraya geldiğimizde siz gerekli çalışmayı yapmış olursunuz.Cenk,Baron,U_Baykal yardım etsinler sana Aman abi keşif yapın hep beraber iyi bir yere çöreklenelim.

Not:1.Hafta sonu havadurumunun iyi olacağı sööleniyor,
    2.Fotoğraf makinelerini unutmayalım.
    3.Baronun nazi kaskını ben aldım sööleme dermişiiim

Ante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Büyüyünce alacağım.
    Herkes durdu durdu bir hafta sonuna 4-5 gezi sigdirdi yani. Taaa bir ay oncesinden duyurusu yapilan bir baska geziyle de çakıştı üstelik

Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    Arkadaşlar ben bu gece acilen datça ya gitmem lazım.cumartesi gününe kadar işlerimi halletmeye çalışacam.başka bir aksilik çıkmazsa en geç pazar sabahı ordayım.görüşmek üzere.
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

Arkadaşlar valla forum coşmuş akşamları okuyorum sürekli gündüz girme imkanım yok pek fazla malum boş adamım bu arada abi bu kadar kalabalık oldugumuza göre e_erdun abi valla çok pişirmen gerekecek )

e_erdun abi ama dikkat edelim rakı bardagı delinmesin çok sevgi saygılar abimm

nunu abi valla Bursadan gelirim sen yeterki bos yer bulun de iki tur yapar artcımıda getiririm senin muhabbetin yeter

Sevgiler tüm arkadaslar artçım cok iyi odun topladııgndan onsuz gelemem.. adam psikopat ormanı topladı getirdi görüsmek üzere...

Costantine, kask dolasiyomu olum. daha biz bi takamadik sunu bari getirde kefkende biraz takilirim

8. sayfa BirinciBirinci ... 67891018 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler