Costantine, sen pazar mı geliyorsun saat olayını erkene çeksen 9 gibi yukarıda yazdım ama????
Costantine, sen pazar mı geliyorsun saat olayını erkene çeksen 9 gibi yukarıda yazdım ama????
yok öyle ucuz iltifatlar....Costantine adlı üyeden alıntı
iki kelime yazamadın dimi abi mete han kardeşine....
neyse valla hanım küsüyo abi yav...ben gidiyom müsaadenizle...I'm hungry...I'm need to my baby YAĞMUR...my baby YAĞMUR is very very candy...I'm father... bekarlar anlamaz halden.... hadiiii baaaaaaaaayyyyyyy..........
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yağmurun gözlerinden benim için öp kardeşim
Balta ubaykalın. o da geliyor zaten. Balta ve ızgaralar ubaykaldan.cenkmenderes adlı üyeden alıntı
beyler bi problemim var benim ya biz 3 kişi gelmeye kararlıyız ama yerimiz dar bana boş yeri olan biri gerekli oğlumuda getirmek istiyorum be ama hanımıda neyapacağım biri el atsın ortada kaldım aloooo
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
Fuat hocam, sen pazar günü geliyorsan Constantine arkadaşım bana msn'den mesaj attı o alabileceğini söyledi oğlunu artçı olarak. Şu anda siteye giremiyormuş iletmemi rica etti. Pazar mı geliyodun sen ?
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
madem bu kadar cok kişi geliyo ben mi gelmicem bee. olurumde gelirim. cumartesi öğlen sizinleyim. bu arada pazar gelicekleri bir uyarayım sonra yok ben duymadım etmedim demesinler. Pazar sabah yola çıkılcak, öğlen ordasınız. 3-4 saat takılınıcak sonra haydaaa geri. Eğer işiniz yoksa mutlaka cumartesi gelin. zaten eğlencenin en büyük kısmı gece ateş başında oluyor
abicim bende o yüzden erken çıkalım sabah diyorum eğer erkenden orda olursak bu sayede daha çok vakit geçirmiş oluruz kefkende ama bi haber yok hala ...
Walla be mete-han gelmiyorsun abi gezilere. Her hafta bi yere gidiyorum. Yazı son damlasına kadar kullanmayı düşünüyorum. Gel abi gezilere gezelim eylenelim coşalım.. mangal yakalım.... ohhhhh....mete_han adlı üyeden alıntı
Biscuit dostum çadır da aldın ya sen. Yengeyi kap c.tesiden gelin işte baronun dediği gibi eylencenin çoğu c.tesi gecesi oluyor.Biscuit adlı üyeden alıntı
abicim c.tesi okulda toplantı var yoksa bende eşim ile ogün gelmek istiyoruz akşam yola çıkan olursa bir ihtimal gelebiliriz bakalım kısmet olmadı sabah abicim
cenkmenderes, kardeşim ben cumartesi akşam mesaiden çıknca yola çıkacam gideceğimiz yerde telefonlar çekiyor değilmi.gelince sizi orada kolay bulabilirmiyim.bide Taraklıdan herhangi bir isteğiniz varmı selamlar sevgiler
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
Biscuit, Pazar ekibinde buluşma saat 09,00.Bunu daha erkene çekmek hatta güneş doğarken yollanalım bile derdim fakat malum pazar günü o gün.Dahada geri çekersek katılımda eksikler çoğalır.
NUNU;Bu arada senin delikanliyı ben alırım merak etmeyesin.
Chatnoir bi liste güncellemesi yapalım
ChatnoiR,ve chooperturk, siz c.tesi günü gideceksiniz di mi???sizin nolarınızı aldım.biz pazar adapzarından gelecegimiz için 12 gibi orda oluruz..cepleriniz acık olsun gelince sizi ararım
**********Dikkat Dikkat****************
...ilk sayfadaki DUYURU güncellenmiştir...
Eksik gedik varsa haber edin...
Costantine, beeeennnnn
ehuehueh milleti uğurlarıs fotoğraf çekeriz hemen siteye ekleris ii olur
ChatnoiR, sana özelden msj attım bi bak.Telefon bekliyorum senden
Pazar günü özetlemek istiyorum(Herkes fikrini yazsın)Pazar sabahı Carrefour buluşma saatine sadık kalınsın.Geç kalabilme durumu olanlar irtibat telefonlarını mutlaka kaydetsinler.Dolu depo gelelim.Yemek konusunda tavuk ve eti carrefourdan alalım.İsteyen kendine göre alsın yada topluca alıp parayı ortada bölelim.
Bu arada Cmtsi ekibi kefkende bu kadar kişinin rahat çöreklenebileceği ve makara yapabileceği yer keşfetsin
Dönüş saatimiz saat 18,00 olsun
???????????????????????????????
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)