Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678917 ... SonuncuSonuncu

17/18.09.2005 Kefken Gezisi

REKLAM ALANI

Costantine, sen pazar mı geliyorsun saat olayını erkene çeksen 9 gibi yukarıda yazdım ama????

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Costantine adlı üyeden alıntı
    Kankam süper dombişlim yarın detaylı yazacam
    yok öyle ucuz iltifatlar....

iki kelime yazamadın dimi abi mete han kardeşine....

neyse valla hanım küsüyo abi yav...ben gidiyom müsaadenizle...I'm hungry...I'm need to my baby YAĞMUR...my baby YAĞMUR is very very candy...I'm father... bekarlar anlamaz halden.... hadiiii baaaaaaaaayyyyyyy..........
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    yağmurun gözlerinden benim için öp kardeşim

Alıntı cenkmenderes adlı üyeden alıntı
    tar-kan, helal be kardeşim kim tutar bizi.. Cumartesi geliyodun dimi aman yanlış olmasın, cumartesi yine kamp ateşi eğlencesi yapIcez.. Bu sefer biraz daha donanımlı olalım arkadaşlar. Mesela el feneri, ışıldak, hatta ufak bi teyp ya da radyo gibi bişiyler getirebiliriz. Geçen haftadan tecrübeliyiz nasılsa neler gerekeceği ile ilgili. Bu arada Tarkancım, balta senin miydi ? Senin ise yine getir, yok degildi ise kim getirmişti bilmiyorum ama yine bi balta getirilmesi gerekicek..
    Balta ubaykalın. o da geliyor zaten. Balta ve ızgaralar ubaykaldan.

Motosikleti
    suzuki burgman 400
    beyler bi problemim var benim ya biz 3 kişi gelmeye kararlıyız ama yerimiz dar bana boş yeri olan biri gerekli oğlumuda getirmek istiyorum be ama hanımıda neyapacağım biri el atsın ortada kaldım aloooo
    YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
    VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Fuat hocam, sen pazar günü geliyorsan Constantine arkadaşım bana msn'den mesaj attı o alabileceğini söyledi oğlunu artçı olarak. Şu anda siteye giremiyormuş iletmemi rica etti. Pazar mı geliyodun sen ?
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

madem bu kadar cok kişi geliyo ben mi gelmicem bee. olurumde gelirim. cumartesi öğlen sizinleyim. bu arada pazar gelicekleri bir uyarayım sonra yok ben duymadım etmedim demesinler. Pazar sabah yola çıkılcak, öğlen ordasınız. 3-4 saat takılınıcak sonra haydaaa geri. Eğer işiniz yoksa mutlaka cumartesi gelin. zaten eğlencenin en büyük kısmı gece ateş başında oluyor

abicim bende o yüzden erken çıkalım sabah diyorum eğer erkenden orda olursak bu sayede daha çok vakit geçirmiş oluruz kefkende ama bi haber yok hala ...

Motosikleti
    HONDA CBR 600F - JINLUN JL 250
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı
    ubaykal abi özledim seni....
    Walla be mete-han gelmiyorsun abi gezilere. Her hafta bi yere gidiyorum. Yazı son damlasına kadar kullanmayı düşünüyorum. Gel abi gezilere gezelim eylenelim coşalım.. mangal yakalım.... ohhhhh....

Motosikleti
    HONDA CBR 600F - JINLUN JL 250
    Alıntı Biscuit adlı üyeden alıntı
    abicim bende o yüzden erken çıkalım sabah diyorum eğer erkenden orda olursak bu sayede daha çok vakit geçirmiş oluruz kefkende ama bi haber yok hala ...
    Biscuit dostum çadır da aldın ya sen. Yengeyi kap c.tesiden gelin işte baronun dediği gibi eylencenin çoğu c.tesi gecesi oluyor.

abicim c.tesi okulda toplantı var yoksa bende eşim ile ogün gelmek istiyoruz akşam yola çıkan olursa bir ihtimal gelebiliriz bakalım kısmet olmadı sabah abicim

Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    cenkmenderes, kardeşim ben cumartesi akşam mesaiden çıknca yola çıkacam gideceğimiz yerde telefonlar çekiyor değilmi.gelince sizi orada kolay bulabilirmiyim.bide Taraklıdan herhangi bir isteğiniz varmı selamlar sevgiler
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

Costantine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Biscuit, Pazar ekibinde buluşma saat 09,00.Bunu daha erkene çekmek hatta güneş doğarken yollanalım bile derdim fakat malum pazar günü o gün.Dahada geri çekersek katılımda eksikler çoğalır.

NUNU;Bu arada senin delikanliyı ben alırım merak etmeyesin.

Chatnoir bi liste güncellemesi yapalım

lubimaya54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ChatnoiR,ve chooperturk, siz c.tesi günü gideceksiniz di mi???sizin nolarınızı aldım.biz pazar adapzarından gelecegimiz için 12 gibi orda oluruz..cepleriniz acık olsun gelince sizi ararım

**********Dikkat Dikkat****************
    ...ilk sayfadaki DUYURU güncellenmiştir...

Eksik gedik varsa haber edin...

Cmtsi ekibini uğurlamaya gelen vaarrrrmııı????

Costantine, beeeennnnn

ehuehueh milleti uğurlarıs fotoğraf çekeriz hemen siteye ekleris ii olur

ChatnoiR, sana özelden msj attım bi bak.Telefon bekliyorum senden

Pazar günü özetlemek istiyorum(Herkes fikrini yazsın)Pazar sabahı Carrefour buluşma saatine sadık kalınsın.Geç kalabilme durumu olanlar irtibat telefonlarını mutlaka kaydetsinler.Dolu depo gelelim.Yemek konusunda tavuk ve eti carrefourdan alalım.İsteyen kendine göre alsın yada topluca alıp parayı ortada bölelim.

Bu arada Cmtsi ekibi kefkende bu kadar kişinin rahat çöreklenebileceği ve makara yapabileceği yer keşfetsin

Dönüş saatimiz saat 18,00 olsun

???????????????????????????????

7. sayfa BirinciBirinci ... 5678917 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler