Şimdiden kıvırma ihtimalini ortaya koymuşsun. Ben iddia ediyorum sen son seçeneği yapacaksın, yani uğurlama
Şimdiden kıvırma ihtimalini ortaya koymuşsun. Ben iddia ediyorum sen son seçeneği yapacaksın, yani uğurlama
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
inşallah yapmaz sanırım bu gezi Çınarcık en büyük gezi demiştik ama onu geçecek inşallah herkes gelir ve hava şartları iyi olur sevgiler saygılar...
gemlikdelisi ortalama 150 km .. istanbul ekibi ile yaklasık aynı km ama bursadan sana daha yakın tabiki.. gelecekmisin sende ?
cenkmenderes adlı üyeden alıntı
vayyyy cenk kardeşime bak ....aragazı nası verdi şimdi bana...
""BANA İZİN VERMEYECEK GARIYI BOŞARIM ÜLEEEYYYYYNNNNNNNN..."
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
arkadaşlarım kardeşlerim işlerimi yoluna koymaya çalışıyorum cumartesine sarkacak işlerim var şayet daha evvelden bitirirsemki büyük ihtimal cumartesi 3.00 sularında bitecek 4,30 yola çıksam İstanbuldan akşama mangal ve kamp ateşine yetişirim balıkları etleri tavukları gene ben pişiririm afiyetlen yeriz ama bu arada sizlerde gene kuru ve kesik odunları toplayıp yakmak şartıyla
sevgi ve saygılarımla
Costantine adlı üyeden alıntı
saol valla idare ediyoz işte...he ya çok komikti..
kesin gelmeye çalışıcam pazar görüşürüz..
istanbul kadıköy
gurkanyaran@hotmail.com
e_erdun, cok sevinirim ya.. Odun toplama işi için sen merak etme. Alasını toplarız ayıp ediyosun. Yeterki sen gel.. Senin yaptığın mamalar olmadan biz aç kalırız.. Cumartesi akşamı umarım olursun bizimle..
abim babam ne işi bu yav...yardım lazımsa geleyim abi...muhasebeyi... tek düzen hesap planını unutmadık abi...ticaret lisesinde kafamıza kazıdılar...giren borç çıkan alacak....çağır uçarım abimmm...e_erdun adlı üyeden alıntı
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Millet umarım son dakika satışları olmadan bu gezi yaza damgasını vurur.
ulan zibidi mesajımı okumadınmı....7....sayfada....Costantine adlı üyeden alıntı
canım diyoz cicim diyoz bi merhaba bile demiyon...
eh senle görüşcez...cumartesi geçesi bütün börtü böcek ve karıncaları sana yönlendiricem...hababam sınıfı hesabııı...
choopercım görüşmek dileğiyle....
ubaykal abi özledim seni....
bizim aleste nerelerde yavvv...unuttu bizleri....
Alestevardiya'nın hafta sonu "planı" varmış..
arkadaşlar pazar çıkış saatini 9:00 a alalım nedeni //// zaten 9:30 dediğimiz zaman 10:00 - 10:30 den önce çıkamıyoruz oaraya varmamız 13:00 gün gitti... bu nedenle pazar günü çıkış saatini saat 9:00 yapalım erken kalkan çok yol alır atasözünü unutmayalım
arkadaşlar bir diğer konu eti tavuğu herzman yeriz ama palamutu sadece eylül dee yani bence balık =)))))
biscuit dostum gezi saati 12.30 iyi be abiii.........
nolur elleşmeyin gezi saatiyle...bari cumartesi evimizde güzel bir hafta sonu kahvaltısı yapak...nifak tohumları atmayın ortaya yavvv...gezi saati değişsin diyenin ağzına acı biber sürecem...
abi pardon yanlış okumuşummm....
biscuit demişki;+100000000000 haklısın ama şimdilik mangal kuru olur ama yağladıkmı miiiis gibi olur yemede yanında yatarkadaşlar bir diğer konu eti tavuğu herzman yeriz ama palamutu sadece eylül dee yani bence balık =)))))
abicim hafif yağlar sosunu da ben yaparım bide kekiklerizzz kırmızı soğannnn yemede yanında yatttt abim benim
mete han pazar günü için konuşuyorum abicim =)
mete_han, abicim kör müsün ? Adam pazar gününden bahsediyo. Cumartesi sabahın köründe yola çıkacağımız falan yok yaw..
Evet arkadaşlar ubaykalın dediği gibi ben de geliyorum. %75 değil %99
yav ayıptır...aç karna internet cafede takılıyoz zaten...işyerinden cafeye...ehhh site hasreti naparsınnn...Biscuit adlı üyeden alıntı
yazıyı yanlış okumuşum...öküzlüğümden dolayı kusuruma bakmayın...açlık başıma vurduuuuuuuuuuu....
tar-kan, helal be kardeşim kim tutar bizi.. Cumartesi geliyodun dimi aman yanlış olmasın, cumartesi yine kamp ateşi eğlencesi yapIcez.. Bu sefer biraz daha donanımlı olalım arkadaşlar. Mesela el feneri, ışıldak, hatta ufak bi teyp ya da radyo gibi bişiyler getirebiliriz. Geçen haftadan tecrübeliyiz nasılsa neler gerekeceği ile ilgili. Bu arada Tarkancım, balta senin miydi ? Senin ise yine getir, yok degildi ise kim getirmişti bilmiyorum ama yine bi balta getirilmesi gerekicek..
mete_han, canın sağolsun kardeşim aklın palamutlarda kalınca böle oldu zaten
balta büyük ihtimalle ubaykalın sapanca gezisinde onu kullandık çünki =)
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)