17/18.09.2005 Kefken Gezisi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
arkadaşlar, kefkende full aksesuar çadır kiralıyorlar, o olmaz ise pansiyonlar var... hiç biri olmazsa bizim araba var, onada sığmazsak bizim evdeki ahaliyi kovalar evi işgal ederiz... kalma işi problem olmaz gibime geliyor.
not: çadır içine kullanacağınız ıvır zıvır varsa bende de 3 kişilik çadır var ama epeydir açmadım, fareler yemiş olabilir. püfür püfür yatılır o zaman içinde
-
eyi o zaman bak sana güvenip geliyom. Orda rezil olmiyim sora ctesi akşamı
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
cenkmenderes, giderken buluşalım veya sen sonra geleceksen ilk sayfada GSM no mu verdim, gelince alo dersin karşılarım seni
Bursadan gelecek arkadaşlar hangi güzergahı kullanacaksınız? bilgi bekliyorum...
-
oooo c.tesi ekibi az olmuş coşturmak lazım. beni 2 motor ve belki bir de yolcu (hanımla kapıştık ta gönlünü alırsam o da gelecek) olarak ekleyin arkadaşlar.
ChatnoiR, bi de listenin son halini mesaj açarak değil de ilk mesajda güncelle. millet her an oradan baksın.
NOT:2. motor tarkang olacak.
-
ChatnoiR, dostum ben size TEM gebze girişinin orada katılırım. Siz yola cıkarken haber verirsiniz ben ona gore uygun saatte gider Gebze bağlantısında bekler size katılırım. Tek gelmek sıkar o yolu. Beraber gideriz.
-
-
arkadaşlar ben pazar günü yarışlara gidecektim ama şimdi tek başına zevki olmaz sizinle gelmeye karar verdim ancak hangi gün olur o kesin değil kesin olan sadece geleceğimdir.
cenkmenderes, eğer ayarlayabilirsem cumartesiden gelirim o dediğin şeyi yaparız (dağıtma kısmına garanti veremem) .......diye yazarken zaten tel. ile görüştük biliyorsun durumu.
-
**********Dikkat Dikkat****************
...ilk sayfadaki DUYURU güncellenmiştir...
Katılımcılar eklendi, bir yanlışlık varsa haber edin düzelteyim.
-
Buluşma noktasına dolu depo geliniz!!!!!!
-
Costantine, no problem, oldu ki alamadılar carrefourun arkasından TEM e çıkarken BP var ordan alırsınız
-
ChatnoiR, Cumartesi listeye tarkang ekle yanına %75 geliyor yaz.
-
**********Dikkat Dikkat****************
...ilk sayfadaki DUYURU güncellenmiştir...
ümit ok, tarkan ı ekledim...
-
Selam arkadaşlar, pazar grubuyla bende eşimle katılmayı düşünüyorum.Listeye benide yazın. Adım Bülent. (Çınarcık Ctesi akşam grubundan) : akşamcıları göremedim ama...
-
ben geçen hafta sonu ağvadatsım çok güzeldi dere kıyısındaki otelde kaldık yeşilçayda işallah kefkenede gelirim chate telden ulaşırım gelecek oplursam +1
-
e_erdun, abi ctesi seni de aramızda görmek istiyoruz.. balıkları,etleri,tavukları kim pişireceeekkk...
-
Ümit sana kesinlikle katılıyorum kardesim. Ercüment abisiz mangal ve kamp ateşi olmaz. Ercüment abiiiiiiiiiii nereyesuuuuuuuuuuunn.. Sesimize geeeeeeeeeellll...
-
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
14 Eylül 2005, 21:44
Hoşdeldin mete-han üstad valla senide gördügüme cok sevindim yazıstıgım insanlardan sen ve Constantine ile aynı geziyi paylasamadım paylascaz insallah )
GEZİ SON DURUM
mete-han (belki)
RUZGARSEVDALISI + 1
cathedral
e_erdun -- (Belli degil onsuz olmaz zaten ) )
Biscuit + 1
Chatnoir
Emre
chooperturk - Bursa + 1
nunu + 1
lubimaya54 + 1
Sıah + 1
Omersado
Papillion
boy + 1
skullhunter
Bandit + 1
Avadis
Gürkan
kabir + 1
Arvasi3
cenkmenderes
explorer
tarkan
ubaykal + 1
LBC-34 + 1
holy_diver + 1
potenza
erdoğan +1
baron 985 (belki)
tuna_tour +1 ,
GENEL TOPLAM = 44
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler