olmazmı ben gelebilirsem nişanlımla geliyorum.
ubaykal, 7 ADET+1 Sayıyorum bi bakışta
Haydi Al hanımı gel ne duruyorsun
Keşke benimde sevgilim olsaydıda bende onunla gelebilseydim Ama kendisi izmirde
Keşke benimde sevgilim olsaydıda bende onunla gelebilseydim Ama kendisi izmirde
ordan bile beni düşündüğün teşekkür ederim canım size iyi eğlenceler fotoğraflarınızdan gelmiş kadar olurum merak etme şimdiden iyi eğlencelerler diliyorum
hepinize kazasız belasız sürüşler
OO ubaykal var abi ben kız arkadası getiriyorum nerelerdesin ozledim vallaha ben getirecem abi hatunu yoksa kızar cilingözde de kızdı zaten
::::::::::GALLOWS:::::::::::::
THRASH TILL DEATH
**********Dikkat Dikkat****************
...ilk sayfadaki DUYURU güncellenmiştir...
ChatnoiR, daha once yapilan bi degisiklik mi. sabah baktigimla aynida suan
ChatnoiR
KEŞKE EMRE NİN DE SEVGİLİSİ YANINDA OLSAYDI DA GEZİYE GELSEYDİ TANIŞMIŞ OLURDUK
teşekkür ederim inşallah bir dahaki sefere
abi ben gelirsemki kesin gelicekmişim gibi gözüküyor bilumum arkadaşlar özelliklende umutum gezi düzenliyor gelmezssek olmaz şimdi bende kız arkadaşımla gelirim tabi ekersem getirmeyede bilirim ne oldu saatleri ileriye aldınmı umut efendi
YA AŞŞŞKIMM BÖYLE GEZİLER OLUYO ZORUMA GİDİYOOR.Ben haftaya izmire geliyorum uçakla haberin olsun
baron985, daha once yapilan bi degisiklik mi. sabah baktigimla aynida suan
barış, saatleri geri çektim, tel no yazdım vs vs tekrar okusun herkes
yol bilgileri diyince ben guzargaha baktim da.
**********Dikkat Dikkat************
...ilk sayfadaki DUYURU güncellenmiştir...
Böyle daha iyi oldu, saol barış
Beyler mangalmı yapcaz hazırmı yiyecez olayımız nedir bunlarıda konuşalım.Yada Polonez gezisinde yaptığımız gibi et alalım gittiğimiz yerden ????
Ben de yarışa gitmiyorum anasını satim. WTCC iptal olmuştur. Ben de sizle geliyorum arkadaşlar. Ancak cumartesi gitmeyi düşünüyor ve çadırsız olarak orda kalınabilecek pansiyon otel vs. varmıdır onu merak ediyorum. Oyle bir imkan varsa ben cumartesi gider biraz içer dağıtırım akşam. Listeye beni de ekleyin..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Costantine, eti alabilirseniz ya carrefourdan alın yada kandıraya uğradığınızda oradan alın. kefken haftasonu kalabalık oluyor, kasapta et bitebilir. isteyene balıkda var . veya yola çıkmadan karar verip bana haber edin ben sabahtan etleri balıkları alayım ordan, hazır olsun...
ok.Ben pazar günü katılanlarla konuşuyorum.Yola çıkmadan sana bilgi veriyorum.Arkadaşlar bide yol 160 km.80 'İN altına inmeyelim nooolur?
Costantine çıtır almak lazım (çıtır = bir mangallık tavuk çeşidi)tavsiyemdir ben gelemezsemde constantine size getirir mangal yaparsanız .
arkadaşlar orda mangal yaparız ohhh mis cenkmenderes hocam bizde cıs cıbıl gidicez orda varmış çadır pansiyon falan ayarlarız artık hangisi uygunsa orda kalırız bu arada yavaş dağıt sırada biz varız
ChatnoiR, diyorum ki ben ctesi gelsem ama cadırım yok. Orda başka kalma imkanları yokmu?
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)