17/18.09.2005 Kefken Gezisi
Reklamlar
-
Biscuit, haftaya ehliyet sinavi olacakgindan uzak bir yere gidemeyiz. haftaya pazar bu olay cok guzel olur. bu arada aksam yanina gelitorum. cd de hazir
ama benim buraya gelmem zor gibi. hem ayrica gunubirlik icin yol uzak degilmi. agvadan sonra bir o kadar daha var. cok yormazmi ??
Reklamlar
-
Biscuit,katıldığına sevindim dostum.Haftaya rivaya varım
Chatnoir listede güncellemeler başlasın.Kız arkadaşı veya hanımıyla gelenler belirtsin please
-
baron kardeşim izmit kandıra üzerinden gidilir yol fevkalde güzel ağva yolu çekilmez çok yorgunluk olur
zaten 1. sayfada haritayı ve yol km lerini chatnoir kardeşim açıklamış
-
valla ben bu ay maddi acidan bitmis durumdayim. maliyet ne olur. cumartesi nerde nasil kalinir? ne kadar harcariz? bunlarla ilgili biraz bilgi verirseniz ona gore tekrar gozden geciririm durumu
-
ewet arkadaslar su liste güncellensin..ben ve bir arkadasım pazar bi aksilik olmazsa kesin geliyoruz.bizim artçılarımız bayan
-
Nerde bu topiği açaaaannnn
-
arkadaşlar önemli değil muhim olan beraber olmak haftaya baron un dediği gibi sınav var ve uzağa gidilemez bu doğrultuda riva gezisini şimdiden okeylersek katılımda çok olur
-
beyler hawa durumu hafta sonu için nediyor???persembe,cuma yagmur olabilir???
-
bende geliyorum pazar günü anasını satiim.
constantine benide yaz ...(bu arda ben motor sınavında senin arkanda oturan arkadaşım)
-
-
ahahaa !!!Baba naber yaa Gel tabi hacı sevindim yaa.Ne komik gündü ama.
lubimaya54, havayı dert etme.O güne kadar havayı takip ederiz.Son anda bir sorun olursa hep beraber yakınlarda bir yere gideriz.Ama ben havadan ümitliyiim
-
riva ekibindeki diğer kişilerde ekleniyomu bize.Ses çıkmıyo onlardan???Bu arada cmtsi çadırlı arkadaşları toplayacak topiği açan şahsiyet millet bilgi bekliyo yoksun piyasada. Arkadaşlar ben pazar günü katılanlara eşlik edeceğim için tekrar söölüyorum.10.00 OLAN BULUŞMA SAATİNİ 09,00 ÇEKTİK HABERİNİZ OLSUN
-
arkadaşlar cumartesi günü buluşma saati 15:00 mi siz şaşırdınızmı ne zaman gidicezde ne zaman yerleşicezde ne zaman yemek yiycez bence saati 13:00 alın ne dersiniz?
-
SON DURUM;
CUMARTESİ;
Chatnoir
Rüzgarsevdalısı
Choopertürk
PAZAR;
Nunu
Boy+1
Skullhunter
Bandit+1
Avedis
Gürkan
Papillion
Lubimaya54+1(Birde bir motorlu+1 arkadaş)
Bıscuit+1
Cathedral
Omersado(Motorunun bakımı biterse)
Unuttuğum varsa lütfen listeye eklesinler kendini
-
bencede +1 dostum hatta 13:00 12 bile olabilir demi ew sahibi
::::::::::GALLOWS:::::::::::::
THRASH TILL DEATH
-
bilmiyorum şu andab gelebilirim belki
-
SON DURUM;
CUMARTESİ;
Chatnoir
Rüzgarsevdalısı
Choopertürk
Kabir+1
PAZAR;
Nunu
Boy+1
Skullhunter
Bandit+1
Avedis
Gürkan
Papillion
Bıscuit+1
Cathedral
Siah+1 (Belki)
-
Costantine, arkadaşım bizi adamdan saymaıyorsun.kefken gezisi yapılsın diye göynük gezisiiptal dedik listeye benim adımı koymamışsın çok teessüf ederim.
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
Unuttuğum varsa lütfen listeye eklesinler kendini
SON DURUM;
CUMARTESİ;
Chatnoir
Rüzgarsevdalısı
Choopertürk
Kabir+1
PAZAR;
Nunu
Boy+1
Skullhunter
Bandit+1
Avedis
Gürkan
Papillion
Bıscuit+1
Cathedral
Siah+1 (Belki)
Arvasi3
-
bu gezide hanımlar yok sanırım????
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)
Bu Konudaki Etiketler