Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

17/18.09.2005 Kefken Gezisi

REKLAM ALANI

cenkmenderes, indirebilirsin ama upload yapamazsın. upload hızın 64kbit/s dır buda 8kbyte/s a denk gelir. bu hız ise teorikteki max hızındır. yani hızın herzaman bunun altındadır. ADSL in açılımı zaten asimetrik dsl dir. yani download hızın 256kbit/s iken upload hızın 64kbit/s dır. yeterince açıklayıcı olmuştur heralde

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    baron985, olm koca gobegini mangalda pişiririm senin. Bana bilmişlik yapma bakiyim junior efendi.. Asimetrik oldugunu biliyorum merak etme. Ancak yinede hız biraz dusuk geldi bana.. Cok bilmişlik yapma da bu hafta sonu ne yapıyoruz onu duşunelim.. Ehliyeti olmayan arkadasların sınavı var sanırım bu hafta sonu.. Benim de mali krizim var zaten de.. Neyse .. sen cuma gunu bulusmaya geliyor musun.. Benim gelisim kesin degil.. Ama gelebilecek gibi olursam gelecegim..
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

cenkmenderes, yakalrsan pişirirsin. hem o bi kere turk kası cuma geliyorum ama bu hafta sonu biryere gidemem heralde. hem yağmurda var zaten. cahelsin işte kabul et. hız sana düşük gelir tabe.

Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    MiC_CheCK, ben hasan abin en kısa zamanda çekimleri bir cd yap Hasan ARVASİ tARAKLI bELEDİYESİ zABITA Amirliği TARAKLI SAKARYA diye postala acele bekliyorum selamlar sevgiler
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

musty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG
    Sağolun gençler, yakışıklı morukçuğumla ,muhterem eşi ( o ben oluyorum ) olarakdan sizlerle tanışmaktan çok hoşnut olduk...
    Ayrıca "muhterem eş" tanımlamanıza teşekkürler ( bir de onu musty'e ve oğluma sorsanız ne diyecekler ? Elbetteki "Dişi Hitler" diyecekler...)
    Şimdilik lafları karıştıran ben olacağım (çünkü ayıptır söylemesi, birazcık doktora tezi yazıyorum da, musty'e benim sanal oyuncağın sürücülüğünü bırakmıyorum "ben onun hyosung'u sürüyor muyum ki ?" , ona bir laptop alıp, aradan çekilmiş olacağım, ama bu yakın geleceğe değin benim e-mail adreslerim aşağıdadır, yakışıklı morukçuğuma iletmek istediklerinizi, özellikle de gezi programlarını bildirirseniz mutlu oluruz...
    Tüm doğa dostları olarak, doğayla bütünleşmek için, yollar bizimdir...
    selmaelma@ttnet.net.tr
    selmaerdal@hotmail.com

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    mustafa abi (musty) hoş geldin sitemize

johny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cok güzel bi geziydi!!!yapımda emegi gecen herkese tesekkürler...önemli olan yarısmaktı yarısmacı arkadaslara basarılar diliyorum
    [CENTER][SIZE="2"][B][FONT="Book Antiqua"]Ne kadar çok şey bilirsen bil; anlattığın, karşındakinin anladığı kadardır...[/FONT][/B][/SIZE][/CENTER]

Motosikleti
    HONDA CBR 600F - JINLUN JL 250
    arkadaşlar yeni resim ekleyenler oldu. aşağıdaki adresi bi ziyaret ediniz.

http://gezi.herbalium.net/kefken

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    ubaykal kardeşim tarkan kardeşimin atttığı resimler açılmıyor

ercüment abi senin su motorun duruşuna hasta oluyorum valla )

ya bu arada musty mustafa amcamız arkadaslar bilmeyenler icin acıklayım uzun beyaz saclı çılgın ihtiyar diyorum inşallah kızmaz
    sevgiler mustafa amca

Constantine valla bundan sonraki gezilere ben ve artçım zor gibi maddi olaylar simdi agırlıkta insallah bursaya bekliyorum hepinizi. fuat abi ercüment abi cenk sen ve diger tüm arkadaslar insallah gelirsiniz..

Motosikleti
    merak etme chooperturk kardeşim şu önümüzdeki yağışlar bi geçsin pastırma sıcaklarında orda olacağız uludağda mangal yapacağız

Costantine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben çalışma olarak yoğun bir ortama giriyorum.Gezilere belli bir müddet katılamayacağım Dönüşüm muhteşem olacak olabilir...

Herkese sevgiler...

Motosikleti
    Costantine, canım arkadaşım seni geç tanıdım ama sensiz gezilerin tadı olmaz herhalde en kısa zamanda görüşelim yoksa hasretinden çatlarız valla

MiC_CheCK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki AN 400 Burgman
    yaw walla görüntüleri cd ye aktardım da bi kaç sorun war . 1) Ses çıkmıyor
    2) 550 Mb boyutunda nasıl upload edecem ben bu dosyayı bilmiyom Onun için biras daha ufaltmaya + düzeltmeye çalışıyom Hasan abi eğer beceremessem sana gönderirim....

ümiiit kardiişimm bu linkler açılmıyor kefkene gittik geldik nerdeyse bir hafta oldu doğru düzgün göremedik şu fotoları Bundan sonra bulucam bi makina aslan gibi çekim yapacağım görün siz bakalım.

Motosikleti
    MiC_CheCK, en kısa zamanda gönder bekliyorum

Motosikleti
    HONDA CBR 600F - JINLUN JL 250
    Alıntı Costantine adlı üyeden alıntı
    Ben çalışma olarak yoğun bir ortama giriyorum.Gezilere belli bir müddet katılamayacağım Dönüşüm muhteşem olacak olabilir...

Herkese sevgiler...
    Yağmurlar başladı zaten. Geziler de reafa kalabilir yavaş yavaş...

Motosikleti

Kobayashi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    arkadaşlar konuyla alakası olmadığını biliyorum ama tanıdığım adamları birarada bulmuşken buraya yazayım dedim.gerekirse başlıkta açarım.

kış sezonuyla birlikte motorumuzu koyabileceğimiz sağlıklı ve güvenli yer sorunu ortaya çıkacak bir çoğumuzda.bu problemi çözmek için topluca birşeyler yapalım diyorum.bir otoparkla anlaşmak?5-6 kişi bir depo kiralamak? yada bunun gibi birşeyler.topluca yaparsak fiyat anlamında avantajımız olur hemde bakımlarımızı temizliklerimizi birlikte yapar iyi zaman geçirir bilgi deneyim paylaşır ve kışında motorlarımızla görüşmüş oluruz...

nedersiniz??

Ya arkadaşlar Sevgilimle benim resmimizi yollayın bari özelden tüzelden!!!!!!
    Mail adresim :emreozturk2005@mynet.com
    :motordelisi_2005@mynet.com

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler