17/18.09.2005 Kefken Gezisi
Reklamlar
-
20 Eylül 2005, 22:53
cenkmenderes, indirebilirsin ama upload yapamazsın. upload hızın 64kbit/s dır buda 8kbyte/s a denk gelir. bu hız ise teorikteki max hızındır. yani hızın herzaman bunun altındadır. ADSL in açılımı zaten asimetrik dsl dir. yani download hızın 256kbit/s iken upload hızın 64kbit/s dır. yeterince açıklayıcı olmuştur heralde
Reklamlar
-
21 Eylül 2005, 01:25
baron985, olm koca gobegini mangalda pişiririm senin. Bana bilmişlik yapma bakiyim junior efendi.. Asimetrik oldugunu biliyorum merak etme. Ancak yinede hız biraz dusuk geldi bana.. Cok bilmişlik yapma da bu hafta sonu ne yapıyoruz onu duşunelim.. Ehliyeti olmayan arkadasların sınavı var sanırım bu hafta sonu.. Benim de mali krizim var zaten de.. Neyse .. sen cuma gunu bulusmaya geliyor musun.. Benim gelisim kesin degil.. Ama gelebilecek gibi olursam gelecegim..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
21 Eylül 2005, 08:21
cenkmenderes, yakalrsan pişirirsin. hem o bi kere turk kası cuma geliyorum ama bu hafta sonu biryere gidemem heralde. hem yağmurda var zaten. cahelsin işte kabul et. hız sana düşük gelir tabe.
-
21 Eylül 2005, 10:34
MiC_CheCK, ben hasan abin en kısa zamanda çekimleri bir cd yap Hasan ARVASİ tARAKLI bELEDİYESİ zABITA Amirliği TARAKLI SAKARYA diye postala acele bekliyorum selamlar sevgiler
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
-
21 Eylül 2005, 12:26
Sağolun gençler, yakışıklı morukçuğumla ,muhterem eşi ( o ben oluyorum ) olarakdan sizlerle tanışmaktan çok hoşnut olduk...
Ayrıca "muhterem eş" tanımlamanıza teşekkürler ( bir de onu musty'e ve oğluma sorsanız ne diyecekler ? Elbetteki "Dişi Hitler" diyecekler...)
Şimdilik lafları karıştıran ben olacağım (çünkü ayıptır söylemesi, birazcık doktora tezi yazıyorum da, musty'e benim sanal oyuncağın sürücülüğünü bırakmıyorum "ben onun hyosung'u sürüyor muyum ki ?" , ona bir laptop alıp, aradan çekilmiş olacağım, ama bu yakın geleceğe değin benim e-mail adreslerim aşağıdadır, yakışıklı morukçuğuma iletmek istediklerinizi, özellikle de gezi programlarını bildirirseniz mutlu oluruz...
Tüm doğa dostları olarak, doğayla bütünleşmek için, yollar bizimdir...
selmaelma@ttnet.net.tr
selmaerdal@hotmail.com
-
21 Eylül 2005, 14:24
mustafa abi (musty) hoş geldin sitemize
-
21 Eylül 2005, 14:28
cok güzel bi geziydi!!!yapımda emegi gecen herkese tesekkürler...önemli olan yarısmaktı yarısmacı arkadaslara basarılar diliyorum
[CENTER][SIZE="2"][B][FONT="Book Antiqua"]Ne kadar çok şey bilirsen bil; anlattığın, karşındakinin anladığı kadardır...[/FONT][/B][/SIZE][/CENTER]
-
21 Eylül 2005, 14:57
arkadaşlar yeni resim ekleyenler oldu. aşağıdaki adresi bi ziyaret ediniz.
http://gezi.herbalium.net/kefken
-
21 Eylül 2005, 17:41
ubaykal kardeşim tarkan kardeşimin atttığı resimler açılmıyor
-
21 Eylül 2005, 21:31
-
21 Eylül 2005, 22:34
-
21 Eylül 2005, 22:38
Ben çalışma olarak yoğun bir ortama giriyorum.Gezilere belli bir müddet katılamayacağım Dönüşüm muhteşem olacak olabilir...
Herkese sevgiler...
-
21 Eylül 2005, 23:11
Costantine, canım arkadaşım seni geç tanıdım ama sensiz gezilerin tadı olmaz herhalde en kısa zamanda görüşelim yoksa hasretinden çatlarız valla
-
22 Eylül 2005, 00:09
yaw walla görüntüleri cd ye aktardım da bi kaç sorun war . 1) Ses çıkmıyor
2) 550 Mb boyutunda nasıl upload edecem ben bu dosyayı bilmiyom Onun için biras daha ufaltmaya + düzeltmeye çalışıyom Hasan abi eğer beceremessem sana gönderirim....
-
22 Eylül 2005, 11:43
ümiiit kardiişimm bu linkler açılmıyor kefkene gittik geldik nerdeyse bir hafta oldu doğru düzgün göremedik şu fotoları Bundan sonra bulucam bi makina aslan gibi çekim yapacağım görün siz bakalım.
-
22 Eylül 2005, 12:06
MiC_CheCK, en kısa zamanda gönder bekliyorum
-
22 Eylül 2005, 12:41
Costantine adlı üyeden alıntı
Ben çalışma olarak yoğun bir ortama giriyorum.Gezilere belli bir müddet katılamayacağım
Dönüşüm muhteşem olacak olabilir...
Herkese sevgiler...
Yağmurlar başladı zaten. Geziler de reafa kalabilir yavaş yavaş...
-
22 Eylül 2005, 13:26
-
22 Eylül 2005, 13:29
arkadaşlar konuyla alakası olmadığını biliyorum ama tanıdığım adamları birarada bulmuşken buraya yazayım dedim.gerekirse başlıkta açarım.
kış sezonuyla birlikte motorumuzu koyabileceğimiz sağlıklı ve güvenli yer sorunu ortaya çıkacak bir çoğumuzda.bu problemi çözmek için topluca birşeyler yapalım diyorum.bir otoparkla anlaşmak?5-6 kişi bir depo kiralamak? yada bunun gibi birşeyler.topluca yaparsak fiyat anlamında avantajımız olur hemde bakımlarımızı temizliklerimizi birlikte yapar iyi zaman geçirir bilgi deneyim paylaşır ve kışında motorlarımızla görüşmüş oluruz...
nedersiniz??
-
23 Eylül 2005, 12:34
Ya arkadaşlar Sevgilimle benim resmimizi yollayın bari özelden tüzelden!!!!!!
Mail adresim :emreozturk2005@mynet.com
:motordelisi_2005@mynet.com
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler