arkadaşlar kardeşler ne güzel gediniz bensiz bensiz ohh gel keyfim gel yaptınız benim lanet motorumun alt depoyu tutan tırnaklarıda kırılmış hala serviste garantiden değişicekler keşke bende sizinle olabilseydim gerçekten çok başarılı bir gezi olmuş
arkadaşlar kardeşler ne güzel gediniz bensiz bensiz ohh gel keyfim gel yaptınız benim lanet motorumun alt depoyu tutan tırnaklarıda kırılmış hala serviste garantiden değişicekler keşke bende sizinle olabilseydim gerçekten çok başarılı bir gezi olmuş
ccbbdd, Sagol hocam yok eski ve ucuz bir makina yavaş yavaş ögreniyoruz işte.
e_erdun, Abi yarışlarda da görüşmüştük üç beş görüşme sonra iyice tanışırız artık heralde. Valla kendi çektigim resimlerde nedense hiç çıkmamışım.
Bu arada gönderdigin dosyayı indirmeye çalıştım akşam bekle bekle sigaram bitti bıraktım.
Günaydın arkadaşlar,
Cok az resim gördüm güzel anların tüm fotolarını biz gidemeyenler de görmek isteriz. Güzel gezi olmuş. İyi eğlenmişsiniz.
Arkadaslar bu gezi yazisi ve resimlerini mutlaka gorun. Hepinizin hoşuna gidecek kesinlikle.
http://www.motosiklet.net/modules.ph...ewtopic&t=6861
YBR125'lerle Marmara ve Kuzey Ege 1200 km. Gezi Fotoları ve yazısı Bilhassa Çanakkale Şehitlik Selimiye ve Mıhlı resimlerini ve yazısını okuyun.
+ Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
+ Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır...
+ Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden site yöneticileri ve site sahibi sorumlu tutulamaz!
+ Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
+ Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
+ Şikâyetler için... info@motosiklet.net
Sadobey
Gezi sonrası fotoğraf yükleme sorununa en kısa zamanda cozum bulunacaktır.
Ayrıca bütün kefken fotoğrafları galer isayfaısan eklenecek.
Saygılar
evet, geneli cumartesi akşamından olmak üzere birkaç resim.
pek sayın Ercüment ve Mustafa abilerimiz ile muhterem eşleri çay sohbetinde
gece mangal ateşi altyapısında çalışan arkadaşlarımız(Ercüment abimizi asist ediyorlar)
Barış kardeşimizin gece boyunca sucuk pişirme ve bir çırpıda yeme hariç en çok bulunduğu pozisyon
mangal öncesi sohbetler
mangal ateşi hazır yavaştan pişirme olayına giriş
geç saate kaldık herkes çok acıkmış durumda (keşke mangal daha büyük olsaydı)
soldan sağa tarkan,ubaykal,arvasi,chatnoir,ccbbdd,sereye ve ubaykal'ın eşi (doğru yazmışımdır umarım)
geziye pazar günü katılan arkadaşlar yemek olayında
kerpede mağaraların bulunduğu kayalıklar
ALPAY
Ellerine sağlık dostum
Linkler tırt çıkıyo haberiniz olsun
Nunu abi;ekim 1 gibi İzmir düşünüyorum ama işlerden net bişey diemiyorum.Sana özelden kontak numaralarımı atıcam masaya yatıralım İzmir konusunu?Malum stellam(Ebru)izmirde
Herkese Selam
Gezi fotografi galeri sayfasina eklenmis olup asagidaki linkten fotolara erisebilirsiniz
http://www.motosiklet.net/modules.ph...ries&cat_id=47
Yeni fotograf gondermek icin bu linki kullanabilirsiniz
http://www.motosiklet.net/modules.ph...form&cat_id=47
eee yeni gezi ne arkadaslar ;)
Constantine izmir demissin ama abi kefkende motorla zor geldim izmire gidersem sanırım orda kalırım
Kanka;
İzmire gidersem 5 günlük falan olmalı.Bide arkadaştan daha büyük bir motor alabilirsem 2 günlük olur.Bi gezi daha patlatayım diyom ama haftasonu benim durumumda netlik yok o yüzden başlık açamıyorum
Cenk dostum senin ftp ye attığın resimler açılmıyor yeniden atarmısın??? Şu an tarkan da atıyor kendindeki resimleri.
ubaykal, ftp ye nasıl atıyoruz resimleri bi anlatsana şu cahil arkadaşına
ALPAY
Cenk dostum senin ftp ye attığın resimler açılmıyor yeniden atarmısın??? Şu an tarkan da atıyor kendindeki resimleri.
ama bana kar yağacak demişlerdi
süper gezi olmuş gidenlere helal olsun,gidemeyenlerede geçmiş olsun
TEK RAKİBİM THY :P
ExPrEss, sanada oh olsun
explorer, özel mesajla anlattım.
gittik gördük ve geldik
Resimlerin boyutlarını kucultmedim arkadaslar. Daha ayrıntılı olabilsin diye. Ama hepsini tek parca yapınca cok mb. oluyo ve transfer kesilince bastan yuklemek uzun zaman alıyor. o yuzden parca parca gondericem. Yarım saat sora falan ilk parca gitmis olur. bu ftp'nin transfer hızı biraz zayıf galba ya.. 5.50 kb/s civarı gonderiyo..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
cenkmenderes, senin hattının kapasitesi oo civarlardadır. 256 adsl in varsa o senin max upload hızın
baron985, niye 256k adsl'imin max upload hızı o kadarcık olsun yaw.. Ben insanlara daha hızlı yani 10-15 k ile gonderdim daha once
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)