şşşt kardeşim geyik yapıp topic şişirmeyin ilk sayfaya yol haritasıda koydum, bursa hariç kalan bütün geziler için kullanıleybıl
şşşt kardeşim geyik yapıp topic şişirmeyin ilk sayfaya yol haritasıda koydum, bursa hariç kalan bütün geziler için kullanıleybıl
Ben, eşim, Skullhunter (Erhan), Bandit (Erhan), eşi ve Avedis Pazar günü katılabiliriz belki size. Biz de biryerler arıyorduk gidecek. Ortalama gidiş sürati ne olacak?
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
boy, pazar yola çıkacak gruptaki motorlara bağlı, yol güzergahı tem olduğu işçin hızlı motorlar önden gidecek şekilde 2 grup yapılır. kandıradan sonraki virajarın ordaki satıcılarda buluşulup kefkene beraberce giredebilirsiniz...
tahminimce otobanda asgari sürat 80 km/h olur, ucu açık
hadfi şu listeyi bçıkartıda bizde görelim bakalım.yoksa alternatif gezi planlayalımCostantine adlı üyeden alıntı
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
Cumartesi ekibi:
ChatnoiR
chooperturk +1
Pazar ekibi:
Costantine
boy +eşi
Skullhunter
Bandit +eşi
Avedis
Not: bu liste forumda biz geliriz diye yazanlar, ayrıca gelecek olanlarda var... emre o liste sendeydi eklesene alta
Cumartesi ekibi:
ChatnoiR
chooperturk +1
Pazar ekibi:
Costantine
Papillion
Omersado
siah+1
boy +eşi
Skullhunter
Bandit +eşi
Avedis
Düzeltme;
Cumartesi ekibi:
ChatnoiR
chooperturk +1
Pazar ekibi:
Costantine
Papillion
Gürkan
siah+1
boy +eşi
Skullhunter
Bandit +eşi
Avedis
Listenin Son Durumu ..
Chatnoir
Emre
chooperturk - Bursa + 1
nunu + 1
lubimaya54
Sıah + 1
Omersado
Papillion
boy + 1
skullhunter
Bandit + 1
Avadis
Gürkan
beyler ben gelirsem pazar gelirim..siteye bi arkadas tel no sunu bıraksın.haberlesiriz..
lubimaya benim numaramı yazıyorum 0 533 685 77 89 Hakan
ok haberleşelim olmazsa beraber cıkarız yola yavas yavas gideriz..
chooperturk, usta ben adapazarından gelecem..sizin yolunuzdan deil.haritadan görebilirsin.adapazarı-kaynarca-kefken.gelmeye calıscam.benim işim hiç belli olmaz.bakarsın c.tesi aksamındanda gelebilirim
alın size Kefken kerpeden fotolar taze taze :
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
choopertürk bursa kefken arası kaç km biliyormusun? bende yrın bursadayım benim sarı kızn muayene zamanı geldi bir öştereyim bakeyim
beyler eşler yada kız arkadaslar gelecek mi ona göre bilelim..bizde getiririz.bu arada ben gelirsem bi arkadasta bana eşlik etcek 2 motorla gelcez
arkadaşlar kefkene doğru gezinin yönlendiğini ve camiayı bölememek adına riva gezisi iptal kararı alınmıştır.
bu doğrultuda eğer arzu ederseniz riva gezisini haftaya erteliyelim ne dersiniz ????
benide pazar grubuna +1 olarak ekleyin pls
Biscuit, büyüksün..kefkende görusuruz..sapancada yarım kalmıstı muhabbet kaldıgımız yerden dewam ederiz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)