bende elimdeki 3-5 resmi ekledim. hadi bakalım asıl çekenler gaza gelsinde koysunlar artık şu resim videoları
http://gezi.herbalium.net/kefken/
bende elimdeki 3-5 resmi ekledim. hadi bakalım asıl çekenler gaza gelsinde koysunlar artık şu resim videoları
http://gezi.herbalium.net/kefken/
bende de cumartesi akşamından 15-20 resim var yarın işe gidince göndericem arkadaşlar
barış jr., özellikle senin bütün gece sandalyede oturup sucukları löp löp götürdüğünü cümle aleme resmedecem bilesin
ALPAY
Bendeki resimler
Ben efes yazısını çektim manzara arada çıkmış hocam tatilde efesi nasıl özledim otelde yoktu.
Hasan abim zavallı ceetah diyorum başkabirşey demiyorum. Allah bmw 1200 gs nasip etsin abi enkısa zamanda.
Abi benim makina bastıktan ikidakka sonra resmi çekiyor ben motorları çekerken sen geldin ama güzel olmuş.
VEE İŞTE BENİM FAVORİ RESMİM YAVRUM BEBEGİM aman bu resmi expert görmesin benim garantiyi iptal eder.
yaw barış biz nasıl fark attık ubaykallara anlamış değilim bu arada gezi süperdi vallahi palamut güseldi deniz güseldi sonracımaaa yollar güseldi camia güseldi allah yollarımızı hep açık etsin kardeşlerimm
explorer, bu virago sahibi barış dimi. yaw nasıda götürdü ama yaw
oduncu şu ana kadar ki en güzel resimler senden çıktı kabiliyetin var bu işe makina da güzel heralde...eline sağlık..
neyi götürdüm ya dönerken harbi dağıldık,beklesen bi türlü maç kaçıcak beklemesen bir türlü ama maç ağır bastı bastım ne yapayım....işin bok tarafı yenildik o kötü oldu o kadar bas sen maç var diye her neyse,,,çalımbayla bu iş olmaz zaten...Gezi çooook güzeldi harbi deniz muhteşemdi,,bir tane daha yapmak lazım eylül bitmeden...Söz gitarıda getirecem bir daha ki sefere
arkadaşlar abiler ablalar ben "sereye" nin oğlu. Hani o hip-hop çı olan. Yaw video ları koyacazda bi türlü camera dan computer e aktaramadık. Ama bugün veya yarın video sizlerle olacaktır. hapinize byeee. : Bidahakine kesin motorla geliriz artık arabayla hiç sarmıyooo hade hepinize byee
slm ben doğukan ya bu çektimiz resimleri siteye nası eklicem ya ben beceremedim de bi anlatacak hayır sewer kimse yok mu??
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
beyler benim pc kafayı yedi öğlenden beri resimleri yüklemeye çalışıyo bende anlamadım ne oldu pc'ye bukadar kalabalık motorcu olursa benim pc'de kafayı yer çünkü çok çok yaşlı
sevgi ve saygılarımla resimleri göndermeye çalışıyom
oduncu kimdi bu arada kendini niye tanıtmadı banabu kardeşim fotolardan kendini bi işaretlesinde tanıyayım oduncu kardeşimide
hasancım sen motoru denizdede bile yüzdürürsün senden korkulur çocukları ayartma kayaları ve merdivenleri çekirge gibi atlayıp gidiyon çadırın balkonunu bana verecektin o akşam ne oldu korkarım sen motora bi evini yüklemediğin kalmış ama bi dahaki geziye evinide motora yükleyebileceğimi anladım kardeşim
sen bir tanesin sevgili kardeşim
not: heleşükür benim makinadaki resimler gitmiş lütfen burdan bakın ve yüklenene kadar sabredin http://gezi.herbalium.net/kefken/
erhancım emalini resimlerlerle doldurmak istemedim tüm arkadaşlarımın gönderdiği güzel fotolardan eleme yaparak galeri kısmına eklersin kardeşim
ccbbdd kardeşim büyük barışcığım cumartesi akşamı az, hanımla beni gürdürmedin allah iyiliğini versin senin, allahın hikmeti elma ,elma ağıcından tam kafana düşecekken lap diye eline düştü senin yüzünden sabah 4,00 ten 9,00 kadar bekledim benim de elime elma düşşün diye ama birşey düşmedi senin yüzünden uykusuzda kaldım bir elma elime düşsün diye beklerkene
turuncu swit ile cok karizma cıkmısım valla kısmayın arkadaslar bursayı temsilen bizler geldik iste biraz havamız olsun mustafa amca da üye olmus yakında yazıları ile onuda görcez insallah cılgın ihtiyar nickini alsaydı iyi olacaktı aslında :
ŞİMDİ SKULLHUNTERIN KULAĞINI ÇEKMEK FARZ OLDU..............
ERHANIM AŞKIM BU GEZİ OLAYININ SONRASIDA ÇOK ÖNEMLİ HACII YAAA.....
MİLLET FOTOĞRAF BEKLİYO...FOTOĞRAFLARA İSİM BEKLİYO...ŞU ŞUDUR DİYE....
AYRI BİR GEZİ BAŞLIĞI LAZIM FALAN...
BENDE GEZİ GEYİKLERİ YAPMAMAYA YEMİN ETTİM...NİYE YAZIYIMKİ
BABA...ADMİN SİLİYO FALAN...EMEKLERİM BOŞA GİDİYOR...DEĞMİYOR ABİ...
SKULLCAN ŞU GEZİ SONRASI TEKNİK MESELELERE BİR AL ATIVER...YİNE SALDIM
ÇAYIRA MEVŞAM KAYIRA FORMATINDASIN.... SAHAP ÇIK BİZE SEVGİLİ ÇOBAN...
choppercım fazla kaynaşıP konuşamadık...hatta ben pazar tayfası sizlerle karşılaştığımızda biraz soğuktum...nedeni abi yol ortasında merhabalaşırken yoldan geçen tiplerle tokalaşmıyım diye geri durdum..kim kimdir anlayamadım babacımm...arkadaşların kusurumuza bakmasın...yopksa bursa tayfasına canımız feda.... ayrı masada oturmuşsunuz...ayıp etmişiz abicim...kim kime dum duma oldu bir ara.... ....GÖZÜM KULAĞIM KALBİM SENİNLE CHOPPERIM...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
yaaaa bana yardım
99 tane resim war ama ekliyemiyom!!
yardııııııımmmmm
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
nunu, sen hepsini zip le onun. birazdan özelden atıcağım ubaykalın açtıgı ftpye bi seferde koyarsın
cenkmenderes, abicim neden elini korkak alıştırıyosun, koysana bütün resimleri...
mete-han abi konu anlasılmıstır merak etme abi en kısa zamanda sana dönecegim özelden bana bilgiler hakkında ve kişiler hakkında yazı yazarsan sevinirim bir kısmını hatırlayamadım..
biz bursa grubu olarak istanbul grubu ile yapılan bu gezilerden büyük zevk alıyoruz.. tşk ler...
Yakında Tüm Motosiklet ailesi için dev bir süprizimiz olacak Bursa grubu ufak ama cok büyük bir ise el atcaz bu konuda Skullhunter lada gerekli diyaloglaragircez hazırlıklara basladık.. sevgilerle tüm motosiklet.net ailesine
Yaw şu videoları sabırsızlıkla bekliyorum. Tüm çekimi bir şekilde bize iletebilir misiniz? Yer sorun değil, ben FTP açabilirim sınırsız. Veya sınırsız email adresi veririm oraya yollarsınız. Olmadı CD'ye çekip kargoya verin.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Elimdeki resimleri zipleyip dün gece ftp'ye upload için bilgisayarı açık bırakıp transferi başlattım ve evden çıktım ancak döndüğümde 2mb. kala kesilmiş. Resimleri küçültmeden gönderiyordum ( 39mb ). Bu akşam tekrar göndermeyi denerim. Don paça resimleri ayıkladıktan sonra 40 resim falan kaldı. Göndericem hepsini akşama
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
evet arkadaşlar bir gezi daha böyle bitti hepinize çok çok teşekkür ederim.fakat metehanın yolda seyir halindeyken yere oturup çoraplarını giymesi beni çok korkuttu bi daha öyle şakalar yapma hepiniz varolun sağolun sevgilerle
Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular
boy, delirdi millet.Adamın videolarını yapın sevabına yaa.Adam rossi gibi pozlar verdi !!sağa yattı sola yattı ilginç sahneleri var yayınlayın haydiii
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)