boy trafiği siz iyi sıyırdınız ben va birkaç arkadaşım çok kötü trafikte geldik bide yolda bir arkadışımızın motor arıza yaptı onunla uğraştık bu yüzden biraz geçiktik ama sağ ağlim eve döndük selamlar
boy trafiği siz iyi sıyırdınız ben va birkaç arkadaşım çok kötü trafikte geldik bide yolda bir arkadışımızın motor arıza yaptı onunla uğraştık bu yüzden biraz geçiktik ama sağ ağlim eve döndük selamlar
e_erdun, hayirdir abi kimin motoru bozuldu. umitle biraz onden gitmisiz. BP de bekledik. sonra konvoyu gorunce aralarina karistik. gece arkadakini gormek zor oluyo diye ben yasini onume aldim ona gore hizimi ayarliyip (80 -90 arasi) gittik. sonra bi baktik kimse yok geride. baya bekledik yolun kiyisinda ama gelen olmayinca gittik bizde. bu arada super bir geziydi. cumartesi ekibi olarak tabiki herseyin tadini biz cikardik bu arada ciddi olarak motorumu degistirmeyi dusunuyorum. chooperturk, mustafa abinin isi vardi zannedersem onun icin erken ayrildilar. umarim bugun ulasmissindir.selamlarimi ilet
ya gelemedim ...valla çok üzüldüm..cumartesi gecesi arkadaşlar geldi anasını satiim adamlar 4 te gitti haliyle bende gelemedim
istanbul kadıköy
gurkanyaran@hotmail.com
Costantine, bana özelden mail adresini gönder sana özel bir foto gönderecem kardeşim
arkadaşlar bu arada bir şey sorayım: siteye koyacağımız resimler hangi boyutta olacaktı ben unuttum da
ALPAY
genişliği 800 olursa 1024 çözünürlükte güzel oluyor. 800x600 resimler uygun olur.explorer adlı üyeden alıntı
abicim bende foto yok. ama arkadaşlara ftp açtım. yavaş yavaş atıyorlar. şu an tamamlanan yok.Costantine adlı üyeden alıntı
millet hayırlı olsun geziden gelimişiniz eğlenmişsiniz hadi baklım hayırlısı darısı benımde basımıma ve diğer gelemeyenlerin ay başında bir tane daha bekliyoruz boyle bir gezi
mustafa amcaya ulastım arkadaslar baron selamını soyledim motor garanti kapsamında yapıldı
JINLUN kullanan arkadaslara bu konuda tavsiyem olacak motor egsozt cıkısında bulunan egsozt u tutan saplamalar var onları cıkarttırın ve normal bir vida somun satan bir yerden alarak degistirin benim saplamalar kırılmıs vibrasyondan.. az kalsın motoru acacaklardı tornacı icinde kalan parcayı cok zor cıkarttı buna CINCUN cu arkadasların dikkat etmesini istiyorum sevgilerle
Bu arada resimler nerde abicim valla bekliyoruz...
evet ercüment abinin resimleri geldi. adres
http://gezi.herbalium.net/kefken/
Ümit burdan bişey görmiyoruz haberin olsun
NOT:Nunu abi hadiii.Yaparsan fotoları bir sen yaparsın
Nasıl olur ya. Ben oradan indirdim şimdi...Costantine adlı üyeden alıntı
Hocam bildigimiz klasik yöntemle niye koymuyoruz resimleri. Yani burada indirme işleri yassak.
Yani 10 tane makine vardı birtane resim yok. Yok akşama gidip benim kötü makineyle çektiklerimi yüklüycem o olucak. ( izin alabilirsem)
Benim makineden çıkan foto sayısı 50 falan. Aradan seçtim bikac tanesini.. Alın bakın işte
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
herkese selamlar. Gezi günübirlik olarak hoştu, ama c.tesi orada olabilseydik çok daha muhteşem olabileceğini anladım Tüm bu güzel hafta sonunda beraber olduğumuz arkadaşlara, abilere, ablalara teşekkürler. Ancak ben dönüşte metehan arkadaşın tatsız şakasından sonra dağıldığımıza inanıyorum.grup kopmaya başladı bidahada toplanmadı,stres yaptı bende.Birde çekicinin sırtında Hondayı görünce iyice keyfim kaçtı.Herkese yollarda bol şans.Bunada ihtiyacımız var.......c.tesi gidenleri kıskandımmı .......tabiki EVET
taa izmirlerden gelip o kadar video çekimi yaptım fotoğraf çektim
hani nerde kimse yayınlamayacakmı onları
burda büyük bir heyecan ve hevesle görüntüleri bekliyoruz yütfen duyun sesimi arkadaşlar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)