Ya arkadaşlar galiba cathedral demişti bende telsiz vardı die sevabına kimde varsa getirsin yaaa
Ya arkadaşlar galiba cathedral demişti bende telsiz vardı die sevabına kimde varsa getirsin yaaa
Bandit Pazar sabah gelemiyor. Eşi izin vermiyor hehehhehe
Adam kılıbık oldu yaaa.. Kayınvaldem geldi falan diyor. Ben sabah oradayım, eşimle veya yalnız geleceğim. Avedis ve Erhan (Skullhunter) da geliyorlar.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
kılıbıklara laf yok beyler.......(peki karıcım pc yi kapatıp geliyorum...şu mesajı atıp hemen geldim)...
arkadaşlar ben sabah geliyorum eşim tezini yetiştiremediği için bize katılamıyor. bir dahaki sefere eşimde gelecek inşallah sabah 09:00 da görüşmek üzere...
Arkadaşlar nedir bu eşlerimizden çektiğimiz? Ben evlenmeden Leyla ile tanıştığımda motosiklete bir ilgiliydi ki sormayın. Gezilere gidiyorduk sık sık. Sonra zamanla gezilerden önce ve sonra vıdı vıdı yapmaya başladı. Erhan (Bandit) deseniz benden beter. Adam karısından izin almadan bırakın motora binmeyi anahtarı bile sokamıyor deliğine. Adamın arka lastik o kadar eskiydi ki yolda patlayacak diye ödü kopuyordu. Eşinden izin aldı yeni lastik almak için ama eşi ancak ikinci el lastiğe onay verdi. Acıyorum çocuğa Valla ben bu sefer eşimle gelmiyorum, evde kalmayı tercih etti. Çünkü Erhan da gelmediğinden eşi de gelemiyor. Tek bahanemiz buydu ikisini getirmeye o da kalmadı. Ben de başka hevesli buldum, kardeşim AliJohn geliyor. Ben "eşlerimizden neler çekiyoruz?" konulu bir başlık açıyorum. Hadi herkes eşlerinden motosiklet konusunda çektiklerini yazsın...
...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
o seni tavlamak için motosiklete ilgi göstermiş
Gezi güzeldi. Hele metehanın planladığı numara süperdi. Yorumları alalım bakalım... Dönüşte sizi ekip gazladığımdan dolayı kusura bakmayın. KARIMI ÖZLEMİŞTİMMMMM !!!
gezi en son gittiğimiz bozuk yol hariç çok keyifli idi ama manzarası işi kurtardı metehana gelince kendisi çok iyi organize olmuş ama etrafındakiler kaçamak gülücüklerle oyunu belli ettikleri için kısa süreli bir korku yaşadık allah gerçeğinden korusun
herkese iyi kandiller
en son ewe gelen ekip ben ve oğlum du siz gittikten sonra yol çekilmez oluyor yaklaşık 80 km... bu arada metehan senin numara çok korkuttu beni allah korusun bişii oldu sandım hepinize selamlar öptüm
YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
Yaw resimleri koysanızda görsek.Zira yarın üniversitem açılıyor.Yarın geceyi beklemiyim
Gezi baştan sonra süperdi. Sürüş, sohbet, yemek, deniz... daha ne olsun. Metehan sen de çok yaşa e mi. Ben de iki kere korktum. Allah korusun. Bu arada, dönüşte, yanımızdan geçen (bizim gruptan olmayan) bir arkadaşın kaza yaptığını görenler oldu.
Fotoları görmek için sabırsızlanıyorum.
arkadaşlar 195 km yoldan sonra 9.30 evde oldum miss gibi hava miss gibi deniz ve miss gibi balıklar gelen tüm arkadaşlara teşekkürler
resimler yarına
Abi bu gezide harikaydı deniz güneş kum kızlar Bekar grubuna hitap etti bu yazı ama yengeler kızmaz insallah tüm yengelerede selamlar
Ya Hasan sen nerdeydin be abicim olacagın zamanda olmadın inşiallah senin motor sorunu giderilmiştir, selamlar kardeşim
Constantine üstad sen cok sevimli bi adammıssın dostum resmi degismek lazım )
Valla arkadaslar ben gördün korkulacak bişi yok biraz iri çok sempatik bi adam
Fuat abi ve Ercüment abi bizi yalnız bırakmadıgınız icin çok tşkler harika insanlarsınız.. inşallah bu görüsmelerimiz devam eder..
Hasan abi bu arada senin motor nereye cıkmaz abi nasıl bir motor gerci hüner motorda degil motorcuda
Ya Bu arada benle gelen mustafa amca kayıp abi aramadıgım trafik müd. kalmadı bizden once yola cıktı en sonra yalovadan bursaya gecerken aradı cafesine gelmemis evinede gitmemis cebinede ulasılamıyo kafa yiycem...
[b]istanbul ekibinden ayrıldım ilk ışıklarda motor arıza yaptı kaldık saat 22:00 de ancak bursada oldum.. Egzost vidaları düşmüş telle tutturdum polislerin önünden gecerken debriyaj a basıyodum düşünün cıkardıgı sesi
jinlun kaç sene garanti veriyo. (en az 2 sene tüketici garantisi olması lazım)
chopperturk aksayan parçlarını garantiden değiştirebiliyorsan değiştir. ne demek ya egzos vidası düşmüş.
bugün egzos vidası düşer yarın ön teker çıkar... Allah muhafaza...
@e_erdun
Abi biz birazcık bastık ama çok trafik vardı, 18:20 de sizden benzincide ayrıldık, 19.30 de evdeydikarkadaşlar 195 km yoldan sonra 9.30 evde oldum
Bu arada video çekimi yapan arkadaşlar vardı. Videolara nasıl erişebilecez?
Çok güzel bir gezi oldu katılan bütün herkese teşekkurler. B ipazar günü daha ii değerlendirilemez sanırım.
Dönüş yolunda malesef biiz mgruptan olmayan motorcu bi arkadaş kaza yapmıştı durup yanına gittik. Çok önemli bir yaralanamsı yoktu ama darbenin etkisi ile biraz sarsılmıştı. Gişelere yaklaşırken asfalt çalışması nedeiyle yol daralıyor o bölümde 600RR li arkadas duruyor ama arkadan elen lada duramayıp motora arkadan çarpmış motora çok sağlam darbe almış arka kuyruk havada ve arka jant paramparca olmus. Gercekten ucuz atlatilmis bir kaza. Ne kadar dikkatli surulurse surulsun kendini bilmez bir kişi yüzünden boyle üzücü haberler duymak zorundayız. Kaza yapan arkadaşa tekrar geçmiş olsun.
Geziye katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Çok güzel bir geziydi.Bu gezi için günü birlik İzmirden gelen aşkımada çok teşekkür Acilllll fotoları bekliyoozz.Hadi bakalım gönderinde yağmur çamur diyenler gelirim diyip gelemeyenler neler kaybetmiş görsünler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)