Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
15. sayfa BirinciBirinci ... 51314151617 ... SonuncuSonuncu

17/18.09.2005 Kefken Gezisi

REKLAM ALANI
    Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    LBC_34, hocam keşke cumartesiden gelebilseydin. Akşamki muhabbetler cok guzel oluyor biliyosun

Bu sözüm ctesi ekibine; Hareket saati 12.30 dimi.. Sora 13.00-13.30 da hareket edip de beni gebze'de esir etmeyin. Aslında en güzeli şu. Carrefour'dan hareket ederken biri bana, Cenk biz çıkıyoz yola derse daha da leziz olur. Benim evden otoban bağlantı noktası 5-10 dk. çeker çekmez. Bu arada olur da bi aksilik olurda geldiniz Gebze bağlantısına ama ortalıkda Cenk yok ise. Durup bir telefon ederseniz, ve telefonu açmazsam kıl tüy bişiy olmuştur beklerseniz 5 dk. icine ordayımdır demektir. Zaten başka bir sorun olursa telefonu açarım motor üstünde olmadıgım için..
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

cenkmenderes, merak etme gebze gişelerin ordan ararım seni, hem biz bi mola vermiş oluruz hemde o sırada sen gelirsin tekrar yola koyuluruz

Motosikleti
    suzuki burgman 400
    valla arkadaşlar dün maçı izlerken hayatımdaki en önemli dostlarımdan birinin vefat haberini aldım onu yarın bandırmaya defnetmeye gidiyoruz yoksa cumartesiden gelecektim yağmur falan anlamam yinede cumartesi dönüş satime göre pazar sabahına yetişmeye çalışacağım görüşmek üzere satış yok arkadaşlar ilk listeden yoklama alacağım karışmam hadi bakalım cesaret biraz sudan zarar gelmez
    YAŞAMAK BİR AĞAÇ GİBİ TEK VE HÜR...
    VE BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...

nunu, tüm arkadaşlar adına başsağlığı dilerim, rahmetlinin mekanı cennet olsun...

not: arkadaşlar taziye mesajlarımızı lütfen özelden atalım.

nunu, başın sağolsun,,,

bu arada öğlenlin girmedim neler olmuş baya ilerlemiş sayfa bu ne yaaa
    cenkmenderes, satış yok kardeşim kar yağmur çamur kefken bizi beklerrrr

kerpebalikcisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar hafta sonu unutamayacağınız bir gezi hemde kerpede hemde kerpe balıkçısında gelemeyen bin pişman olur ona görebenden sölemesi ayrıca pansiyon hemde kişi başı 10 ytl bahçesi muazzam demedi demeyin

Motosikleti
    Reklaming ?

Valla arkadaşlar bugün acaip ıslandım yagmura yakalandım ama yagmurda gitmek baya eglenceliymis cektim yagmurlukları yola devam ) tavsiye ederim gelemem diye korkuyorum ama benle gelecek bi abim ben geliyorum bu genc yasta sen niye kalıyosun dedi

Chatnoir

Dostum Mustafa Amca + 1 die ekle onla beraber gelecek yagmur camur dinlemiyoruz Bursa kadrosu hiç bir şekilde satmaz cok selamlar herkese...

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    kerpebalıkçısı kardeşim palamutlar çapari palamutu ise tamam da pansiyon ücreti çok valla kızdırma motorun üstünde yatarız valla gece
    sevgi saygılarımla hau bu arada hoşgeldin sitemize

Motosikleti
    chooperturk, yürü be hocam kim tutar seni. Sizi diğer arkadaşlar da örnek alır umarım. Satıcı sayısının minimum seviyede olması iyi olur. Ha çünkü illa bikac satıcı çıkacaktır (bkz. Cınarcık gezisi pazar tayfası) Bu arada meteoroloji cok karamsar bir hava tahmininde bulunmuyor. Sanırım hava cok gunesli olmasa bile pek yagmura yakalanmayacagız. Yinede herkesin yanına yedek kıyafet, özellikle pantalon almasını öneririm. Keza montlarımız cogumuzun yagmur gecirmez. Aşagıdan alırız darbeyi ancak

cenkmenderes valla bursada yaslı bir abimle iki motor biz gelebiliyosak diger arkadasların satması icin hiç bir sebep olamaz Allah korusun hastalık vs. konular dışında...

Gelen abi 63 yasında eski motoculardan arkadaslar örnek alın derim valla

Motosikleti
    chooperturk, gelen abimizin motoru nedir ? Helal olsun 63 yaşında hala motor tepesinde.. Ben o abimizi şimdiden sevdim

sereye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 Burgman 400 Siyah
    C. tesi günü saat 12.30 da hareket edileceğine göre kafile yaklaşık 15.00 gibi Kandıra'da olur sanırım.

Kocaeli-Sakarya yol bileşiminde 81 plaka kahverengi münibüsle sizleri bekliyeceğim. Motoru arabadan indirip gruba uymaya çalışacağım.
    Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen

Hysoung aldı 250 lik cok seversiniz uzun beyaz saclı tam motorcu cılgın ihtiyar diyorum ben ona 2 gün once bana sinir olarak aldı dayanamadı ))

Motosikleti
    sereye, telefon numaralarımız vardır umarım sende. Ben Gebze'den hareket ederken seni ariyim istersen. Bu arada ismin nedir. Tek kişi mi geliyosun ?

sereye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 Burgman 400 Siyah
    Alıntı cenkmenderes adlı üyeden alıntı
    sereye, telefon numaralarımız vardır umarım sende. Ben Gebze'den hareket ederken seni ariyim istersen. Bu arada ismin nedir. Tek kişi mi geliyosun ?
    İsmim Sezai Rahmi YILDIRIM
    Telefonum ve düşüncelerim 13. sayfada var, Tecrübesizlik ve kendimi tanımadığım için motoru münibüse koyup geleceğim. Ortanca oğlum da olacak yanımda. Oğlum 18 yaşını doldurmadığı için ben motora bindiğim zamanlarda ehliyetsiz sürecek aracı. Bu sorun olacak sanırım. Belki de aranızdan birini otoya şoförlüğe isteyeceğim.

Senin telefonun kayıtlı bende. Hatta Çınarcık gezisinde en azından telefonla katılayım dedim, sizi aramıştım 5 - 6 kez 0.533 lü hattımdan, galiba hep yolda olduğunuz zamanlara geldiki selam ve iyi dileklerimi gönderememiştim.
    Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    sereye hocam bu yaptığınız çok yanlış siz bence arabayla hep beraber gelin lütfen
    zaten rahatsızlığınız motor kullanmaya elverişli değil ama biz deneme sahfasında size istediğiniz motoru veririz
    sevgi ve saygılarımla

yarın yola çıkacak arkadaşların allah yolunu açık etsin pazar günü görüşmek dileği ile

Motosikleti
    HONDA CBR 600F - JINLUN JL 250
    arkadaşlar ölmek var dönmek yokkkkk...

Alıntı ubaykal adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar ölmek var dönmek yokkkkk...
    aman abi o nasıl söz aslında doğrusu şu

ölmek yok kefkene sağ salim gidip sağ salim dönmek var =)

15. sayfa BirinciBirinci ... 51314151617 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler