Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
14. sayfa BirinciBirinci ... 41213141516 ... SonuncuSonuncu

17/18.09.2005 Kefken Gezisi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HONDA CBR 600F - JINLUN JL 250
    ikinizin adına da üzüldüm.....
    Bu arada bence çınarcıktaki gibi bir yerde toplanıp ateş yakalım. mangal olayına girelim. Mangal yapmıyacaksak bana boşuna ızgaraları getirttirmeyin...

Ercüment abi Pendik bayisi ibrahim abi sana kilometre sıfırlayıcısı yolladı. Yarın kefkende unutturma da vereyim.

Bu arada 2 tane telsiz aldım. yarın gezide güzel bi test ederim. Barış ta alacak oluyordu. Aldınmı barış???

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

ooo pembe dizi gibi oldu burası, özelden konuşun kumrular kumru dedimde bi izmirmi yapsak ne emre dönüşte bana kumru getir

stella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    henüz yok ama birgün oda olacak
    ooo pembe dizi gibi oldu burası, özelden konuşun kumrular kumru dedimde bi izmirmi yapsak ne emre dönüşte bana kumru getir

ChatnoiR aslına bakarsan pembe dizi olmasını ve özel konuşmamızı gerektirecek birşey yok ortada çünkü konu benim istanbulda olmamdan çok sizlerle birlikte geziye katılmam olduğu için emreyle burdan konuşuyoruz

emre kefkende olmamı ve sizlerle tanışmamı çok arzu etmişti ve bir kaç gündürde bu konu hakkında sürekli konuşuyoruz fakat benim açımdan çok yorucu olacak izmir - istanbul- kefken - istanbul- izmir trafiği
    malasefki hala net bir karara varamadık bu yüzdende bu netleşmemiş kararımızı burdan sizlerlede paylaştık umarım bu sana ve sitedeki diğer arkadaşlara bir rahatsızlık vermemiştir

stella, ayıpsın, ne rahatsızlığı... gel işte nazlanma kefken dönüşü izmitten bindirir yollarız seni, zaten terminalin yanından geçicez

Costantine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ChatnoiR, sen bi yoklama al bakalım kim var kim yok cayanlar çıksın ortaya

YOKLAMA :

Cumartesi Günü Gelenler :
    Chatnoir
    Rüzgarsevdalısı Motoru arızalı yetişebilirse
    Choopertürk +1
    Cenkmenderes (gebze TEM gişelerinden katılacak)
    Explorer
    Ubaykal +1 (yenge)
    Tarkang (%99 oldu )
    holy_diver (gelebilirse bana tel ile ulaşacak)
    mete_han (yenge izin verirse )
    baron985

Cumartesi ek seferi saat 16:00
    e_erdun (illaki gelecek )

Pazar Günü Gelenler :
    Constantine+1 (Fuat abinin oğlu)
    Nunu +1 (yenge)
    Boy+1 (yenge)
    Skullhunter
    Bandit+1 (yenge)
    Avedis
    Gürkan
    Papillion
    Lubimaya54+1(kız arkadaşı) Birde bir motorcu arkadaşı +1 kız arkadaşı)
    Bıscuit+1 (yenge)
    Cathedral
    Omersado (Motorunun bakımı biterse)
    Siah+1 (yenge) -belki
    Arvasi3
    LBC_34+1 (yenge)
    Kabir+1 (kız arkadaşı) Motoru arızalı yetişebilirse

Gelenler/Gelmeyenler ses versin...

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw S1000 RR HP4 & Aprilia Sr150 2T
    Local yağışlar bunlar,bulut geçişleri.Yarın göreceksiniz
    Herkes hakettiğini yaşar.

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Ben her koşulda ve her hava şartında gelicem arkadaşlar. Yanıma yedek giysi (ıslanma ihtimaline karşı) alacagım. Yarın tem bağlantısında bekleyip bekleyip kimsenin gelmediğini görürsem yemin ederim istanbula gelir evlerinizi bombalarım. Yarın yagmur olacağını sanmıyorum. Bi ihtimal belki biraz çiseler. Cayma olayına girenleri satış elemanı olarak ilan edecek ve sonraki gezilerde alay konusu yapıp, hatta sticker hazırlayıp caktırmadan motoruna satıcı logosunu yerleştireceğiz.
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

stella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    henüz yok ama birgün oda olacak
    stella, ayıpsın, ne rahatsızlığı... gel işte nazlanma kefken dönüşü izmitten bindirir yollarız seni, zaten terminalin yanından geçicez
    cidden nazlanmıyorum benimde gönlüm sizlerle olmaktanyana
    gurubunuzdan bir kaç kişiyle tanışma fırsatını buldum istanbula geldiğimde ve bundan çok büyük keyif aldım diğer arkadaşlarıda tanımayı kefkeni görmeyi
    ( emreyi görmeyi ) gerçekten çok istiyorum ama malum iş durumu yolun uzaklığı

cenkmenderes, süper fikir bunu kesin yapalım bekle beni en azından ben gelirim dostum

Stella, sağlık olsun, bir daha ki sefere inşallah

Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Evet arkadaşlar ses verin.. Listeye adını yazdıranlar, size sölüyom alooooo...

Seçenekler:
    1- Her türlü geliyorum
    2- Yengeden izin alabilirsem gelicem (potansiyel satış)
    3- Yağmur olmazsa gelicem (tırt motorcu)
    4- Gelmiyorum vazgeçtim (Katıksız satıcı)
    5- Gelirsem haber vericem (Satış ihtimalim %90 gibi)
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

ubaykal, aksam is cikisi bakicam bu telsiz olayina. bakalim kandirabilirsem alicam

bu arada kumru dedinizde ayvalik tostu geldi aklima. aksam aksam olmuyo boyle

Costantine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben cenkin bahsettiği stıckerla gezmek istemem(Biiir)
    İstanbulda güzel bir güneş açtığını görüyorum (ikiiiii)

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    herkese selamlar benim ofisteki barometre 1000 altına indi neredeyse yağmur başlayabilr ama gerçi bulunduğum semtte Gaziosmanpaşa karlıtepe istanbula ilk kar düşen semt ben 12,30 kafilesine katılacağım ofisimdeki işleri bitirmek üzereyim
    saat 5,45 güneş açtı
    yağmurlukları ve şemşiyeleri unutmayın

Ante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Büyüyünce alacağım.
    yalniz telsiz alirken vox olup olmadigina da bakin yoksa pek isinize yaramaz

cenkmenderes, abi nasi maddeler oyle. adam gelmicekse bile hicbiri cesaret edipde secemez

Ante, vox nedir biraz acarmisin ??

LBC_34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jinlun
    Cenk,dostum ben Bülent,Çengelköy den...
    sizleri tanıyıpta satışa çıkmak mümkünmü?sabırsızlıkla pazar gününü bekliyoruz.
    tüm motor ve doğa severlere selamlar olsun

Alıntı Ante adlı üyeden alıntı
    yalniz telsiz alirken vox olup olmadigina da bakin yoksa pek isinize yaramaz
    Ante, telsizin vox ozelliginin olmasi kulaklikta ise yaramiyor, kulaklikta vox ozellikli olmasi gerekiyor. Vox modunda konusuldugunda ilk kelimeler kayboluyor. Onun icin en guzeli gidon aparatli bir kulaklik almak. Bu da biraz maliyetli neredeyse telsiz kadar.

Baron bu not senin icin

Vox: VOX Konuşmaya başladığınızda sesiniz algılanır ve otomatik olarak telsiziniz iletmeye başlar.

Ante - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Büyüyünce alacağım.
    Ses ile acip kapanma işine vox deniyor. Yani telsizi aldin motorla gidiyorsun normalde konusmak icin mandala basarsin konusursun mandali birakirsin. Motor sururken bu işlemi yapmak zor haliyle. Vox'lu telsizde ise konusşmaya başladiginda telsiz açılır konuşmayi bitirince kapanir.

Birde yuksek hizlarda ruzgar gurultusu nedeniyle bu vox işide yaş diyorlar. O nedenle onerilen girtlak mikrofonu ile kullanmak. Girtlak mikrofonun aselsanda destekleyen 1-2 model var.
    Hatta aselsanin girtlak mikrofonu da var sanirim.

arkadaslar iki damla yagmur yagsa hemen satis muhabbetleri basliyor. oda hava durumu iyi olmasina ragmen. hersey cinarciktan daha guzel olucak. bak ben bile, ki %100 sekerden olusan bir kisilik olarak, geliyorum. gelmeyenleri allah cezasini verir sonra kisin daha cok yagmur yagacak, semsiyesiz sagnaklarda kalmak istemeyen gelsin bu geziye biz cidiyoooooozzzzzzzzz

Vox ile ilgili bilgilere teskur. olmasada olur. bi tusa basmakla parmagimiz yorulmaz

14. sayfa BirinciBirinci ... 41213141516 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler