17/18.09.2005 Kefken Gezisi
Reklamlar
-
16 Eylül 2005, 17:28
ikinizin adına da üzüldüm.....
Bu arada bence çınarcıktaki gibi bir yerde toplanıp ateş yakalım. mangal olayına girelim. Mangal yapmıyacaksak bana boşuna ızgaraları getirttirmeyin...
Ercüment abi Pendik bayisi ibrahim abi sana kilometre sıfırlayıcısı yolladı. Yarın kefkende unutturma da vereyim.
Bu arada 2 tane telsiz aldım. yarın gezide güzel bi test ederim. Barış ta alacak oluyordu. Aldınmı barış???
Reklamlar
-
16 Eylül 2005, 17:28
-
16 Eylül 2005, 17:36
ooo pembe dizi gibi oldu burası, özelden konuşun kumrular kumru dedimde bi izmirmi yapsak ne emre dönüşte bana kumru getir
ChatnoiR aslına bakarsan pembe dizi olmasını ve özel konuşmamızı gerektirecek birşey yok ortada çünkü konu benim istanbulda olmamdan çok sizlerle birlikte geziye katılmam olduğu için emreyle burdan konuşuyoruz
emre kefkende olmamı ve sizlerle tanışmamı çok arzu etmişti ve bir kaç gündürde bu konu hakkında sürekli konuşuyoruz fakat benim açımdan çok yorucu olacak izmir - istanbul- kefken - istanbul- izmir trafiği
malasefki hala net bir karara varamadık bu yüzdende bu netleşmemiş kararımızı burdan sizlerlede paylaştık umarım bu sana ve sitedeki diğer arkadaşlara bir rahatsızlık vermemiştir
-
16 Eylül 2005, 17:42
stella, ayıpsın, ne rahatsızlığı... gel işte nazlanma kefken dönüşü izmitten bindirir yollarız seni, zaten terminalin yanından geçicez
-
16 Eylül 2005, 17:45
ChatnoiR, sen bi yoklama al bakalım kim var kim yok cayanlar çıksın ortaya
-
16 Eylül 2005, 17:50
YOKLAMA :
Cumartesi Günü Gelenler :
Chatnoir
Rüzgarsevdalısı Motoru arızalı yetişebilirse
Choopertürk +1
Cenkmenderes (gebze TEM gişelerinden katılacak)
Explorer
Ubaykal +1 (yenge)
Tarkang (%99 oldu )
holy_diver (gelebilirse bana tel ile ulaşacak)
mete_han (yenge izin verirse )
baron985
Cumartesi ek seferi saat 16:00
e_erdun (illaki gelecek )
Pazar Günü Gelenler :
Constantine+1 (Fuat abinin oğlu)
Nunu +1 (yenge)
Boy+1 (yenge)
Skullhunter
Bandit+1 (yenge)
Avedis
Gürkan
Papillion
Lubimaya54+1(kız arkadaşı) Birde bir motorcu arkadaşı +1 kız arkadaşı)
Bıscuit+1 (yenge)
Cathedral
Omersado (Motorunun bakımı biterse)
Siah+1 (yenge) -belki
Arvasi3
LBC_34+1 (yenge)
Kabir+1 (kız arkadaşı) Motoru arızalı yetişebilirse
Gelenler/Gelmeyenler ses versin...
-
16 Eylül 2005, 17:54
Local yağışlar bunlar,bulut geçişleri.Yarın göreceksiniz
Herkes hakettiğini yaşar.
-
16 Eylül 2005, 17:58
Ben her koşulda ve her hava şartında gelicem arkadaşlar. Yanıma yedek giysi (ıslanma ihtimaline karşı) alacagım. Yarın tem bağlantısında bekleyip bekleyip kimsenin gelmediğini görürsem yemin ederim istanbula gelir evlerinizi bombalarım. Yarın yagmur olacağını sanmıyorum. Bi ihtimal belki biraz çiseler. Cayma olayına girenleri satış elemanı olarak ilan edecek ve sonraki gezilerde alay konusu yapıp, hatta sticker hazırlayıp caktırmadan motoruna satıcı logosunu yerleştireceğiz.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
16 Eylül 2005, 18:00
stella, ayıpsın, ne rahatsızlığı... gel işte nazlanma kefken dönüşü izmitten bindirir yollarız seni, zaten terminalin yanından geçicez
cidden nazlanmıyorum benimde gönlüm sizlerle olmaktanyana
gurubunuzdan bir kaç kişiyle tanışma fırsatını buldum istanbula geldiğimde ve bundan çok büyük keyif aldım diğer arkadaşlarıda tanımayı kefkeni görmeyi
( emreyi görmeyi ) gerçekten çok istiyorum ama malum iş durumu yolun uzaklığı
-
16 Eylül 2005, 18:02
-
16 Eylül 2005, 18:06
Evet arkadaşlar ses verin.. Listeye adını yazdıranlar, size sölüyom alooooo...
Seçenekler:
1- Her türlü geliyorum
2- Yengeden izin alabilirsem gelicem (potansiyel satış)
3- Yağmur olmazsa gelicem (tırt motorcu)
4- Gelmiyorum vazgeçtim (Katıksız satıcı)
5- Gelirsem haber vericem (Satış ihtimalim %90 gibi)
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
16 Eylül 2005, 18:07
-
16 Eylül 2005, 18:08
Ben cenkin bahsettiği stıckerla gezmek istemem(Biiir)
İstanbulda güzel bir güneş açtığını görüyorum (ikiiiii)
-
16 Eylül 2005, 18:09
-
yalniz telsiz alirken vox olup olmadigina da bakin yoksa pek isinize yaramaz
-
cenkmenderes, abi nasi maddeler oyle. adam gelmicekse bile hicbiri cesaret edipde secemez
Ante, vox nedir biraz acarmisin ??
-
16 Eylül 2005, 18:33
-
16 Eylül 2005, 18:37
Ante adlı üyeden alıntı
yalniz telsiz alirken vox olup olmadigina da bakin yoksa pek isinize yaramaz
Ante, telsizin vox ozelliginin olmasi kulaklikta ise yaramiyor, kulaklikta vox ozellikli olmasi gerekiyor. Vox modunda konusuldugunda ilk kelimeler kayboluyor. Onun icin en guzeli gidon aparatli bir kulaklik almak. Bu da biraz maliyetli neredeyse telsiz kadar.
Baron bu not senin icin
Vox: VOX Konuşmaya başladığınızda sesiniz algılanır ve otomatik olarak telsiziniz iletmeye başlar.
-
16 Eylül 2005, 18:39
Ses ile acip kapanma işine vox deniyor. Yani telsizi aldin motorla gidiyorsun normalde konusmak icin mandala basarsin konusursun mandali birakirsin. Motor sururken bu işlemi yapmak zor haliyle. Vox'lu telsizde ise konusşmaya başladiginda telsiz açılır konuşmayi bitirince kapanir.
Birde yuksek hizlarda ruzgar gurultusu nedeniyle bu vox işide yaş diyorlar. O nedenle onerilen girtlak mikrofonu ile kullanmak. Girtlak mikrofonun aselsanda destekleyen 1-2 model var.
Hatta aselsanin girtlak mikrofonu da var sanirim.
-
16 Eylül 2005, 18:41
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler