Costantine, Allah'ın işine karışma, bırak yağacaksa yağsın neden dersen linkteki yazıyı oku...
http://www.motosiklet.net/modules.ph...c&t=6809#85529
Costantine, Allah'ın işine karışma, bırak yağacaksa yağsın neden dersen linkteki yazıyı oku...
http://www.motosiklet.net/modules.ph...c&t=6809#85529
Okudum okudum ve çok güldüm.Hatta onu bu gezi için uyarlayacaktım vazgeçtim.Hala gülüyorum.
constantine mynet hava tahminini yazmış ama basınç değişikliklerini yazmamış.gun içersinde son 4 gunde basınç 1020 den bugun 1008 e bu gun de 1006 ya kadar düştü.tehlikeli hava yuksek basınçtan alçak basınca dogru ilerler biliyosun ve ruzgarda kuzeyden esiyo şu anda 359 dan geliyo bu soguk hava getirir. ama pes etmek yok inşallah beklediğim olurda bende gelebilirim
Evet arkadaşlar Pendik Kurtköyden bildiriyorum.Gökkubbe delindi rağmet yer yüzüne akıyor.Burda görüş açısı inanın 0'a indi.Lütfen herkes bulunduğu semtten yağışla ilgili bilgi versin...........
Tüm hava tahmin raporlarına baktım, 25-28C arasında parçalı bulutlu gösteriyor.Çise yapar diye düşünsek,bizde ona göre yavaşlarız.Zaten bu gezinin amacı gidip yemek yiyip dönmek değil,doğayla başbaşa kalıp maceracı ruhu ön plana çıkarmak değil mi ki?
Herkes hakettiğini yaşar.
siah, mert sana tek bi şey sööliycem: " taaaa yiiiiiiiii"
siah a hitaben yazdığım yazıyı anlamayanlara not:
"taa yiiiii" nin manası "vitesi tak ve gazla" anlamındadır...
selamiçeşme de de gök gürültülü şeklinde yağıyor. görüş açısı gayet açık
siz geziye çıkana kadar bu hava polimiği daha sürecek sanırım
umarım hava orada çok güzel olur ve sizde keyifli bir gezi yapabilirsiniz
Canııım hoşgeldin
hoşbulduk hayatım sabahtan beri yazışmalarınızı merakla takip ediyorum umarım hava sandığınız kadar iyi olur böylece benimde burda içim rahat aklım sende _ sizde olmaz
Düzce'de saat 15.42 itibarıyla güneş kendini göstermeye çalışıyor, hava oldukça güzel.
Yaklaşık 25 dakika önce 5-10 sn süren bir hızlı yağış olmuştu.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
kadıköy heç bişey yok burada hava açık bahariyeden son dakika haberleri boyle
havalar nasıl olursa olsun lastiklerinizin havası uygun olsun
İyi dileklerin için teşekkür ederim(iz) hayatım.Eğer gelemezsen aklın bende kalmasın merak etmehoşbulduk hayatım sabahtan beri yazışmalarınızı merakla takip ediyorum umarım hava sandığınız kadar iyi olur böylece benimde burda içim rahat aklım sende _ sizde olmaz
Not:15.53 itibari ile Pendikte hala sağnak var.Güneşli günler diliyorum
İyi dileklerin için teşekkür ederim(iz) hayatım.Eğer gelemezsen aklın bende kalmasın merak etme
sanırım gelemiyeceğim bu hafta sonu istanbula
gezi yalan oldu aşk dolu dizgin
şimdi millet bana yağacak "yalan olmadı hiçbişey,biz gidiyoz her koşulda,sabote etme katılımı düşürme" diye)
ben gelemeyeceğim.zihinsel ve maddi yorgunluğun üstüne bide yağmur stresi beni bozdu.umarım iyi eğlenir güle oynaya dönersiniz.
ben niye böyleyim yaa.kız arkadaşlarımla yağmur altında romantizm deneyimim bile yok.anaa yağmur yağıyo buluşamam ben kızla falan deyip evde oturdum hep
Hayır ben nieti bozdum satacam geziyi İzmire stellamın yanına gidicem o olcak sonunda
Kobayashi, selamiçeşmede güneş açıyo
Costantine, valla milletin elinden seni o "2 numaralı bakış" ın bile kurtaramaz, benden söylemesi
ehueheuheuhe.Benim izmire gitmem bişeyi değiştirmezki!!!Pazar sabahı ben yine carrefourda olurum
ben bu konuda yorum yapmasam iyi olacak sanırımHayır ben nieti bozdum satacam geziyi İzmire stellamın yanına gidicem o olcak sonunda
yoksa siteden bir kaç kişi benim geziyi sabote ettiğimi düşünüp canımı okuyacak hayatım
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)