ChatnoiR, yagmur olabilir gece. cadir biraz yas gibi. sen ucuza pansiyon bulmaya calis bence
ChatnoiR, yagmur olabilir gece. cadir biraz yas gibi. sen ucuza pansiyon bulmaya calis bence
arkadaşlar bilginize
http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0...~631792,00.asp
www.meteor.gov.tr
cadirlar yuzecek yani sabah bi kalkiyon denizin ortasindasin allahtan biz sisme yatak kullaniyoduk. bide denizin altinda olmak var
Şimdi Arkadaşlar Yemek konusunda adam başı 15 milyona telefonda konuştuğum bir restaurant var.
Detaylar;
Salata1/1
Palamut1/1
Yoğurtlu Patlıcan Kızartma4/1
Barbunya Pilaki4/1
Sigara Böreği (Kişi Başı 2 Ad)
Helva 1/1
Meyva 4/1
Kola veya Meyva Suyu1/1
Bira:2,5 milyon Rakı duble:5 milyon
1/1=Adam başı
4/1=4 kişiye bir tabak
Seçenek olarak diğer alternatifleri birazdan yazacağım şimdilik buna bir göz atın
cumartesi-pazar istanbul ve çevresi için hava açık 26-28 derece tahmini var bence şansımız %50 yani yüksek ya yağar ya yağmaz bence yağmaz varmısınız.
ALPAY
Bugün ve haftasonu için hava durumu :
..............................Cuma..................Cumartesi.................Pazar
.....................Sabah Yağmurlu......Sabah Bulutları............Az Bulutlu
En Yüksek °C..........28...........................30......... .................32
En Düşük °C...........18...........................18........ ...................19
Rüzgar hızı........19.35 km/s..............11.40 km/s..............11.50 km/s
Rüzgar yönü......Kuzey Doğu.............Kuzey Batı....................Batı
Nem.....................79%........................39 %.........................31%
Çiğ noktası...........17 °C......................14 °C.......................12 °C
(Kaynak : mynet)
Today...................................Tomorrow......................Sun
Thunderstorms.........................Sunny....... ............AM Showers
High: 26°...............................High: 27°....................High: 29°
Low: 20°................................Low: 20°.....................Low: 19°
(Kaynak : Yahoo)
Costantine, bu hangi restorant? karagöz ü ara bir de (kerpede o)
Costantine, diğer seçenekler de bence 3 aşağı 5 yukarı aynı olacaktır. benim için uygun, özellikle rest. olayının zahmetsiz oluşu güzel (pazar günü için)
yalnız birde şu aklıma geldi, balıkların taze olması konusunda dikkatli olmak lasım değil mi yani bu konu önemli sonra 'motorlu bir grup kefkende zehirlendi' manşetiyle gasteye çıkmayalım
ALPAY
explorer, bence bu mevsimde bayat palamut bulamazsın, merak etme
arkadaşlar benim alet tamirde viteslerde sorun var cumartesiye kadar çıkartabilirsem geliyorum lanet şey tam gününü buldu
İkinci yer ise; http://www.otelkerpe.com'da ikinci seçenek isteyen girip bi baksın.Birazdan menülerle ilgili bir fax çekecekler onunda açılımını vereceğim ama burası bir fırt daha tuzlu du bakiim kafaya almaya çalışıyom.
İlk verdiğim seçenek Karagöz restauranttı.Fakat kefken kerpe gezisinde aramızda varsa o bölge ile ilgili bilgisi olan ben derimki;Nerden baksan 30 küsür kişiyiz.Adam başı 10 milyon versek deli gibi et çıkar ortaya.Bunun yanına salata falan eklenir.2 ltlik meşrubatlardan alınır.Bi güzel mideye indirilir fakkat eğer bu araştırdığımız restaurantlarda makul bir fiyat çıkarabilirsek elimizi hiç sürmemiş oluruz.Herşey önümüze hazır gelir.Zaten o gün 300 km yol yapacaz!!
Özellikle gidişte 150 km gibi bir yol yapacağımız ve bu grubun beraber daha önce kefken gibi bir yere gitmediğini göze alıp buluşma noktasına zamanında dolu depo gelerek gereksiz vakit kayıplarını ortadan kaldırmak düşüncesindeyim.
Costantine, karagöz e motorsiklet.net ten gelicez, motorize gençliğiz dedin mi? sahibi de motorcuymuş, eşi de orda bakkalmış (kaynak:skullhunter) ağla biraz daha indirsin, olmazsa genede 15 YTL iyidir bence. diğer yerler ordan ucuz değildir, bir de o bölgenin en baba restoranı orası. kime sorsan orayı tavsiye eder, rakipleri hariç
Kanka;kerpe otel,dilek pansiyon,Karagöz restaurant ne bulursam konuşuyorum ama Yazdıklarımıza şöyle yapalım böyle yapalım diende kimse çıkmıyor Millet yağmurdanmı tırstı acaba???Ya arkadaşlar yağmur yok
millet sonuç bekliyor hocam, sonucu alıp koyacaz önlerine... onlar zımba gibi hazırlar zaten
Costantine, msn açsan gözüm, ekranım 800*600 en sağda kalıyor görmüyorum özel mözel bi şey...
Evet Arkadaşlar 3 seçenek;
DİLEK PANSİYON
Konaklama 10 milyon(Adam başı 8 milyon yaparım dio)
YEMEK=15 Milyon
Palamut
salata
meze+Yaprak Sarma
Ortaya ordövr tabağı
meşrubat veya Meyva suyu
Yemek yenecek yer denize ''0''Kerpe Balıkçısı
Bira=2,5 milyon
Rakı Duble=5 milyon
Notansiyonun geniş bir bahçesi var.Çadırda kalmak isteyenlerde orada kalabilir dedi sahibi.İncir ağaçları varmış ve millet incirer dalabilir dio
Costantine, bence bu gezi senin için düzenlenmesi gerekiyor en çok cabayı sen sarfediyorsun vallah gözlerim yaşardı benim şu motor çıkarsa yarın bende gelicem ama zor gibi gözüküyor offf offf
Costantine, tel de Dilek pansiyon kerpe de demiştin yanlış hatırlamıyorsam? bende kefkende buldum, meydanda ama Dilek pansiyonun şartları daha iyi görünüyor. burası da adam başı 10 kaat, ama ben Dilek Pansiyon iyidir derim. hem bahçesinde çadır kurulabilir, hem yemeğimizi ordan yeriz hemde etinden sütünden faydalanırız. tatil köyü kıvamında olur
Cumartesi akşamı kefkende olacak arkadaşlar pansiyon da mutabıkmıyız? aynı şekilde pazar günü için tüm grup, restorant ok midir? cevap gelmezse sorun yok diye algılayıp araştırmayı kesiyoruz. (zaten sezon bittiği için çok fazlada seçenek yok )
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)