Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
10. sayfa BirinciBirinci ... 8910111220 ... SonuncuSonuncu

17/18.09.2005 Kefken Gezisi

REKLAM ALANI
    Infaustus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Harley Davidson Sportster 1200
    Evet ercüment abi sana katılıyorum. Mangal ve kamp ateşi olayına cumartesi akşamı gireriz. Pazar günü restaurant olayı olabilir. Tabi pazar gelecek arkadaşların fikirlerini almamız lazım bu konuda.. Bu arada tekrar hatırlatıyorum. Cumartesi gelecek arkadaşlar cınarcık gezisinden tecrubeli olanlar ozellikle, gerekli alet edetat getirsinler. Benim aklıma gelenler; el feneri, ışıldak, küçük bir teyp ya da radyo..
    Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HONDA CBR 600F - JINLUN JL 250
    Alıntı tar-kan adlı üyeden alıntı
    c.tesi mangal. restorantta ne işimiz var. öyle olsa istanbulda restorantta yeriz. doğayla kucaklaşmaya gidiyoruz. Ercüment abimin ve yengemiz balıkları benden....
    Bu mesajı ben yazdım. Tarkan dün akşam bendeydi en son onun kullanıcı adı kalmış. Gerçi Tarkan da alır ercüment abi sen yeterki gel... Baltamı da getiriyorum yine akşam güzel bi ateş yakarız yine...

Cenk ne diyorsun. Bu gezi de en az çınarçık kadar zevkli olacak sanırım.

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    çok sağolunda bence gene her masraf alman usulu olsun bu usul en demokratik usul alman usulu masraflar

Motosikleti
    Arkadaşlar bu gün carrefour da çifti 99 ytl telsiz gördüm. gezide olması gereken en önemli şey bence. Ben bir çift alacağım. Tavsiye ederim...

telsiz dedinde, kobayashi nerde ??? gelmiyormu geziye, yoksa ekürisiyle beraber (conqueror) bursa gezisinemi takılcak???

sereye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 Burgman 400 Siyah
    Çınarcık gezisine katılmayı çok istemiştim, olmadı; şimdi katılma oranım hanıma rağmen %95, Ortanca oğlum da gelmek istiyor.

Ancak; korkularım hala devam ediyor.

1- Münibüse motoru koyup, önemli mesafeyi oto ile, gezintileri motor ile düşünüyorum,

2- Düzce, Sakarya, Kefken yolundan geleceğim, Kefkende nerede ve kaçta olacağım, Bazılarınızın telefon numaraları kayıtlı bende, ben de yazayım. 0.505.626 9889

3- Sakarya'dan beraber gideceğimiz bir motorcu var mı?

4- El feneri, ışıldak, projektör, küçük balta, otonun radyosu ve teybi, kamera, oğlumla otoda yatacağız battaniye, uyku tulumu, portatif ufak masa ve katlanır sandalyeler getirmeyi planladığım araçlar,
    (İstenilenleri yazarsanız getirmeye çalışırım, bulabileceklerimi yazarım.)

5- Başka neler gerekli olur tecrübesizim.

6- Ha, sahi münibüsle gelmem bir rahatsızlık yaratır mı sizlere. Önemli değil, BAĞRIMA TAŞ BASAR; bu topikte beklerim sizi.

Pazar dersimi satamazsam eğer ya gece dönmeliyim, ya da sabah erkenden. İnsan daha ayıkmamış olur ama ne yapalım.
    Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen

Motosikleti
    Alıntı ChatnoiR adlı üyeden alıntı
    telsiz dedinde, kobayashi nerde ??? gelmiyormu geziye, yoksa ekürisiyle beraber (conqueror) bursa gezisinemi takılcak???
    walla ses seda yok. işi yoğun olabilir. en son yaptığı olay ftp ye resimleri atmaktı. ondan sonra haber alamadım.

sereye, bence sakıncası yok. Ama motorla gelmek daha zevkli olmazmı.

sereye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '08 Burgman 400 Siyah
    Sağlık sorunlarımdan endişe ediyorum. Bel fıtığı ve uzun süre aynı pozisyonlarda durmaktan bazen sırt ağrılarım oluyor.
    Kendimi tanımıyorum ve benim için ilk tecrübem olacak.
    Korumalı giysi alamadım henüz.
    ...
    Hepsini birleştirince otoya güvenmeyi uygun buldum.
    Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen

Motosikleti
    Arvasi3, Kesin gelmeye çalış. ercüment abi mangal başındayken Türkü çığıracağız senle..

lubimaya54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sereye, biz sakaryadan 2 motor gidecez..pazar gunu. sabah 11 gibi cıkcaz..bize eşlik edebilirsin

Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    ubaykal, bir aksilik olmazsa kesin geliyorum merak etme selamlar sevgiler.
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

ubaykal, abi su telsizlerin tanesi 50 ye mi geliyo simdi. kulaklik dahil mi? ne marka, hangi carrefour biraz daha acsana. ben bu aksam giderim o zaman almaya. bu arada aklima geldi, vatan computerde yokmudur bu telsizler. orda baya uzun taksit yapilabiliyo ???

Kobayashi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    düşündüğünüz için sağolun
    ya okuyorum ediyorum da daha karar veremedim.bu akşam evden falan son durumu bildirebilecem sanırım.havada yağmur yapmaya başladı.ben kıllanan adamım baron bilir.2 danla yağdumu ulan yoksa perişanmı olcaz gitmesemmi diye başlarım kurmaya)

ümit telsizler ne hocam?marka paket içeriği falan bi bilgi versen.işe yarar bişeyse alalım.ama ucuz diye itelemesinler bize.soora sokaklarda aabii sizde zin hong zunk marka telsizin kulaklıı bulunurmu diye gezmiyelim))

aay ay yu-ma-tu vardı bi aralar ne günlerdi be.gençlik beyaz vosvos falan)

umut sende yedek kask vardı dimi Fuat abinin oğlu için kısmet olurda gelirsem ben onu alıcam arkama ama bende yedek kask yok evet arkadaşlar cumartesi gelcek olan arkadaşlar bir adet yedek kask lazım varmı gönüllü kask vericek arkadaş

hasancım bende yok, ama her kaskta olmazki, küçük boy olması gerekir bence...
    bu arada "kısmet olurda gelirsem" lafının altında cayma sinyalleri alıyorum, sakın haaa...

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    bende var yedek verebilirim hasan bu akşam tarabya ya getiririm seninle görüşemezsek ordaki arkadaşların birine bırakırım

e_erdun, tamam abi fuat abiye veririsin ok saol abi

Motosikleti
    fazer 600,sym jride200
    bende 1 çift telsiz var... bide arkadaşlar şu yemek işini falan bi halledin ya burdan mı götürcez..ordamı yicez zibil olmayalım..
    istanbul kadıköy
    gurkanyaran@hotmail.com

Costantine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sevgilim gelirse ben telsize talibim.Malum gelebilirse İzmirden gelecek yolda bol bol konuşuruz

Yemek hakkında bilgilendirme yapacağım birasdan

yemek ve pansiyon (çadır) olaylarıyla ilgileniyorum, don't panic... hallederiizzz

10. sayfa BirinciBirinci ... 8910111220 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler