Katılacak olan bütün arkadaşlara iyi eğlenceler şimdiden, fotoğrafları görmek isteriz...........
Katılacak olan bütün arkadaşlara iyi eğlenceler şimdiden, fotoğrafları görmek isteriz...........
Emun abıcım senın kuyruk fazla egrı Benım gozumde duzeltmen ıcın 5 tepsı baklava anca bana yeter bılıyorsun Sonra 10 bardak 20 sekerlı cay Yanı benı doyurma masrafın senın motorun yarı fıyatına gelcek gerısını sen dusun
yaw tamam geliriz de ıslatırken neyle ıslatacaksınız bakemm
war mı menu
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
hava düzgün olurda işim cıkmazda gelmek istersem katılmam da bi sakınca var mı?hem tanışmış oluruz?
We believe in sky,not to sunroof!
ya ne buluşması hemşerim .. m'in de kimmiş bi cbf ıslatılacak diyetee fındıklıdan tophaneye gelemem uzak .. cık cık cık cık ....
imza : anti M'in timi
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
gelmek isterdim ama malesef morelim bozuk bu aralar ewden cıkasım yok iyi eğlenceler size...
Kardeşim nerde bu buluşmanın programı ? Ne yiyip ne içecez , kimi neyle ıslatıcaz
Ben de katılmak isterim bir aksilik olmazsa tabi.
emin abicimmmm kusura bakma gercekten kötüyümm hele bide sen yapmıssın gelmek isterdim ama kötüyüm şu 2 gündür ama bi baktın gelirim
pasta benden gerisine karışmam
ne demek, mutlaka bekliyoruz
doğru ya çok uzaksın sen gelme istersen
program;
istiklal marşı
açılış konuşması
sayın ev sahabının konuşması
pastayı üfleyiş ve kesiş
pastaya dalış
bol bol sohbet, muhabbet ve gır gır
kapanış ( tabi kapatmak istemeyenler tophanede sabahlayabilirler )
tmm taylo, bizim yapabileceğimiz bir şey var mı?
emin şincik şarjım az kapanabilir...sana 3-4 çağrı attığım vodafone hattını ararsın..ok...
kısmet olursa yarın makinanla gidersin...özgüven şekli...
bizim şube KOKTEYLİ var...Bağdat caddesinde...ben milleti taşıcam abi...servis çekicem yani...senin Tophane saatiyle çakışıyo kanka..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
aman aman daha hiçbişeyden habarımız yokken adımız yazılmış emincim teşekkür ederim motoru ıslatmak için orda olucaz bugün biraz kirlendi malummm
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
emın abi beni sil abi ben teknik bir sorun yüzünden gelemeyeceğim şimdiden hayırlı olsun size iyi eylenceler
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
süpeeeeeer! iste ben buna kismet derim bizde gelelim kutlamayi orda yapalim boylece masraftan kurtulmus oluruz
gunaydin ismail abi
tmm abi yarin gelde biraz kafa dagitalim
gecmis olsun abi buyuk bi problem yoktur insallah, uzuldum simdi ya, neyse hayirlisi olsun.
yok abı çok önemlı değil ama sorun yanı ok kusura bakma
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Doğum günü partisimi var pasta mum faslı var yahu
Tanışmak ve bol muhabbet için gelmeye çalışıcam.
EMİN kardeş pasta yoksa gelmem ama ona göre
oh ohh çaylar eminden yoksa neyle ıslatılır bu cbf
Drift Religion
fatih şubesi
şimdi aldıgım habere göre ... M'in motorla gelen arkadaşların depolarını fullleyecekmiş bilginize .... (((:
anti M'in dernegi başkanı
jesse
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Syriana Bülent arkadaşımızda yeni motosikleti şerefine çayları ısmarlayacağını söyledi. Çaylar için Emin' e ortak olacakmış
Bugün fazer alan biri daha var ama kendisi biraz pinti ortak olmamamak için buluşmaya gelmez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)