[ MT - istanbul ] 23 Şubat Cumartesi - Motorum kurudu hadi ıslatalım buluşması :)
Reklamlar
-
25 Şubat 2008, 15:13
işn esprisi bi yana dışarda kalmamıza rağmen şikayet edilmeyen nadir buluşmalardandı..
bunda ev sahibimiz M ün ün büyük rolü var, çok güzel ağırladı hepimizi, ii bi ev sahibi oldu..
canımı hiç sıkılmadı, sizden soora pembe gömleğini çıkartıp şemsiye demişirye bize güzel çovlarda yaptı
her şey için teşekkürler M ünnnnn yeşiloğlu kardeşim
Reklamlar
-
25 Şubat 2008, 15:45
jesse adlı üyeden alıntı
ne yapiim kanka aradım açmadın bide geç geldin suç sende sona kalan dona kalır sana bi lastik don alıcam söz
alper_tim adlı üyeden alıntı
güzel bir buluşma oldu arkadaşlar emeği geçen herkese teşekkürler yüreğinize sağlık
emin kardeş pasta süperdi kesene bereket
motorlarını yenileyen tüm dostlara tekrar hayırlı uğurlu olsun
abi teşekkür ederim afiyet olsun
hanedan12 adlı üyeden alıntı
Anahtar son ana kadar cigaranın içindeydi ...:S
Sende yemediğini haber verseydin
))(bende yiyemedim ya... Geç kalmışız be ya.. Erken davranmışlar :D Tellaffi etmek lazım ...
Ben biraz hıncımı aldım ...
abi zamanında gelmiyosunuz sonra suç benim oluyo hem nasıl aldın hıncını anlamadım şimdi
GKN adlı üyeden alıntı
işn esprisi bi yana dışarda kalmamıza rağmen şikayet edilmeyen nadir buluşmalardandı..
bunda ev sahibimiz M ün ün büyük rolü var, çok güzel ağırladı hepimizi, ii bi ev sahibi oldu..
canımı hiç sıkılmadı, sizden soora pembe gömleğini çıkartıp şemsiye demişirye bize güzel çovlarda yaptı
rica ederim ne demek, yalnız aynı muameleyi bende senden beklerim, direkli mirekli olan kısmından
-
26 Şubat 2008, 00:39
GKN adlı üyeden alıntı
Şikayet edilmez tabii.. Piyanist şantör kılıklı M inn şahsiyeti güzel bi havaya denk getirmiş buluşmayı..
Vallaa 3 gündür yaz gelmiş gibi sevindirik oldum, havalar harika
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
-
26 Şubat 2008, 00:44
Pınarr adlı üyeden alıntı
Şikayet edilmez tabii.. Piyanist şantör kılıklı M inn şahsiyeti güzel bi havaya denk getirmiş buluşmayı..
Vallaa 3 gündür yaz gelmiş gibi sevindirik oldum, havalar harika
eee organizatör kişiliğimi konuşturdum en kalabalık mt buluşmalarından biri oldu övünmek gibi olmasın
-
26 Şubat 2008, 00:44
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
eee organizatör kişiliğimi konuşturdum en kalabalık mt buluşmalarından biri oldu övünmek gibi olmasın
Sen biraz geç geldin MT ye ondan öyle sanıyosun
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
-
26 Şubat 2008, 00:45
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
baktılar beleş pasta var duyan koştu desene
-
26 Şubat 2008, 00:49
Sen biraz geç geldin MT ye ondan öyle sanıyosun
gısganç
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
baktılar beleş pasta var duyan koştu desene
ee buda pazarlama taktiği okulda gördüm
-
26 Şubat 2008, 01:10
olüm sen aç bi topic, etler benden mangal gkn dan die
100 kişiden az gelirse ben banlatırım kendi kendimi
-
26 Şubat 2008, 01:34
GKN adlı üyeden alıntı
abi ben ordayım smdden listenin basına yazın hatta bursa tarafında yapalım izmir ankaradanda gelmek isteyen olur belki
true love..
Drift Religion
-
26 Şubat 2008, 01:56
GKN adlı üyeden alıntı
Ben bizimkileride alır gelirim vallaa.. Evde yemek yapılmıyo ne de olsa.. Ailecek gelir karnımızı doyururuz.. Ne de olsa beleş
-
26 Şubat 2008, 02:09
mhrrmkpnr adlı üyeden alıntı
Ben bizimkileride alır gelirim vallaa.. Evde yemek yapılmıyo ne de olsa.. Ailecek gelir karnımızı doyururuz.. Ne de olsa beleş
emün al sana 2 aile birde benimkiler aşşa yukarı 15 hişi hazır bilem
-
26 Şubat 2008, 02:20
Emun abı bizim aşirete sımdıden haber verdım eger bole bıse yapmassan benı kesın vururlar Canavarı bıle cagırdım bugun ercis edremıte gıttım soledım oda ısı cıkmassa gelcekmıs
-
26 Şubat 2008, 02:21
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
26 Şubat 2008, 02:24
jesse adlı üyeden alıntı
ben bizim inşaattan da arkadaşları davet ederim ((((((((:
haydar mutallip .. hamza hudruver .. cemalettin
sayrullah ..
ikişer ikişer yazdıgım çift olarak katılacaklar .abdunnuraarman ver birde rafit
sayrulahmı, o gellirese ben gelmem, eski sefkilim o
-
26 Şubat 2008, 02:37
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
26 Şubat 2008, 03:26
GKN adlı üyeden alıntı
emün al sana 2 aile birde benimkiler aşşa yukarı 15 hişi hazır bilem
Hazır sizinkilerle bizimkiler gelmişken
-
26 Şubat 2008, 03:28
kitleseniza kardeşim şşu konuyu, çatlak sesler gelmeeye başladı
-
26 Şubat 2008, 03:28
Ohooo, bulusmanin uzerinden 2 gun gecti ama muhabbete doyamadiniz he.
= = = Be Aprilia racer! = = =
-
26 Şubat 2008, 03:32
Hani beenim hani beenim benim olacaktın yaarr.. İki bahar önce okulun bitince bana varacaktınn..
-
26 Şubat 2008, 10:34
mhrrmkpnr GKN Jesse kıreyziselo ve Pınar, yukarıda saydıklarınız varsa ben yokum hele sayrullah varsa hiç yokum, bujim GKN ın eski sevgilisiymiş demek, o gelirse delimavili kavga çıkarır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)