Sağol be uzun saçlı,gitarcı,motorcu,çapkın! arkadaşım benim.
Gelme deseydin daha kısa olurdu ne bu AB mi kardeşim hem saçı uzat hem uzaklara git hem devamsızlık yapma oooo zor işmiş bu(Gerçi senin fotoğraflara bakılırsa tebrikler valla).
Sen o arkadaşları alıp gelme olayını bence mutlaka gerçekleştir derim.
Cüneyt'cim gönderdiğin sitede birşey çıkmıyor,bir yardımcı olabilirmisin.Teşekkürler
bcoskunsoy,oradan videoyu download edip seyredeceksiniz.
Ben baktım normal (indirmedim henüz).
ben indireyimde formatını cevirip youtubeye upload yapim bari..!,,
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Açılan sitede bir Premium olayı var,bir de free.
Premium paralı indirme şekli,limit ve bekleme yok,birden fazla download yapabilirsin aynı anda.
Parasız,üyeliksiz download için ise free bölümünü tıklıyorsun.Sonra bir başka pencereye geçiyor ve saniye sayıyor,saniyeler geçtiğinde download için bir pencere açılıyor ufak,ona yandaki harfleri,rakamları vs. yi yazıyorsun ve download a tıklıyorsun,download başlıyor.Aynı anda sadece bir tane download yapabilirsin free de yani ücretsizde.Bir downloadtan sonra bir müddet beklemen gerekir tekrar download yapabilmek için.
Genel anlamda rapidshare kullanımı böyle.Umarım anlatabilmişimdir
Vasco teşekkürler indirdiğin ve eklediğin için,bende indirdim şimdi.
videonun yapım ve yayınında emeği geçenlerin ellerine sağlık
bende de geceya ait bir fotoğraf daha kalmış eklemeyi unutmuşum.
May The Force Be With You
Videoyu yeni izledim.Güzel olmuş cidden Teşekkürler tekrar..
Yalnııııızz..Abicim şarkıdan çok Tarık ve Ebru nun sesi var yahuNe geveze bir çiftsiniz siz Sevgi kelebekleri Tarık cım,şeker kız candy kadar şekersin,Türkiye şubesi gibisin hatta,sefümlü kişilük..
Karma,en bomba fotoğrafı unutmuşsun sende Güzelmiş cidden..
keşke birazda gittardando ve uglychild ın eşsiz müzik ziyafeti çekilseymiş çok daha güzel olur muş romantizmde yaşayamıyacağız yinede ellerinize sağlık
[B]NE VERİRSEN ELİNLE,O GİDER SENİNLE[/B]:queen:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)