bu kuruların gazıyla kim bilir neler yapılır daha mekan falan temizlenicekse çekinmeyin şimdiden alıştırın bizi
bu kuruların gazıyla kim bilir neler yapılır daha mekan falan temizlenicekse çekinmeyin şimdiden alıştırın bizi
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Mekan temizlenmeyecek,bizde bir gelenek vardır..
Bu geleneğe göre,yeni gelenler eskilerin motorlarını yıkarlar.
Tabi bir kaç ufak prosedür daha var.Bunlar herkesin yaptığı standart şeyler(grubun en eskisi olarak ben ve bir kaç arkadaş yapmadık tabi,geleneği koyanlar biz olduğumuz için bu işten karlı çıkanlarda bizleriz ).
hımm şey cuma kuru temizlik hımm şey başa gelen çekilir napalım
Ne ile savaştığını bilmiyorsan, kaybetmeye MAHKUMSUN!!
yıkarız abi yıkarız sorun yaptığınız şeye bak cuma görüşürüz arkadaşlar
Beni unuttularmı bilmiyorum ben yıkamadım eskilerin motosikletlerini ama sizlere kesin temizlik yolu göründü arkadaşlar. İki haftadır rahatsızlık veriyorum MT İzmir'e fakat beni görmezlikten geliyolar kanımca...
Yada imzamı görüp gerçekten çamurlu birgün bekliyolar o zaman punduna getirip yıkatacaklar...
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
arkadaşlar kuru fasülyeler gruba katılım zamanına göre dağıtım yapılacaktır sonda kalanlarada kalır umarım
1.forrap 2.apv41 3.wallace.................10.chatkut.....13.TrTarı k......16.Kumita45.......20.bikerboy......87.bcoskunsoy 88.VaSco1925 89.MARCOCİAS
Not: sıralamalarda yanlışlıklar ve eksiklikler olabilir...önemli olan son sıradakileri açlıkla terbiye etmektir
*bu mesaj latifedir
o 16 ile 87 arasında mesela senin adın kaç defa tekerrür ediyo chatkut
senin formül tutumazsa b planı ;
listedeki sıralamadan ilk 11 i masaya sürelim , mide zaafiyeti, spazmı falan geçiren olursa değişiklik yapıp sıradan masaya alalım.
millet cidden topik açıldığından beri yemek yemiyo anlaşılan
May The Force Be With You
Ben kaç gündür bişey yemiyorum,o güne saklıyorum kendimi.Eeee ilk sırada da ben olduğuma göre (benden sonra gelenler de beni aratmayacağına göre) sonlardakilere zor yetişir yemek
abi boşunamı etli' yi işaretledim ben şimdi, o zaman ne kalırsa yani ben illa etli diye psikolojimi ayarlamayım
forrap iyi geldi hahahhahaha
abi adet yerini bulsun o zaman başa geliyor çekiliyor deriz
bu arada bizim hatayda ciddi derecede elektrik kesintileri başladı habersiz duyurusuz bilgisayarlar yanıcak yaa
abii gizli mangalcı buldummmm bizim counter terörist mangalcı çıktııı
wallace im beni de yaz lutfen listeye, surprız yapacaktim ama dayanamadim... beni ne kadar sevdiginizi anladim, bu hasrete son vereyim dedim... Cuma ozzee da miyiz? o koreli hatun gelcekse gelirim yoksa gelmem haberin ola
Gelmem mi beyaaa, uzun zamandir goremedigim motosiklet cetemle hasret gidermek, geyik yapip , fasulye yemek
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
hoppppssss kazanın başında ben varım bi daha düşün istersen. bence siz hafif tok gelin. ben 16.00 dan sonra Rise kafede olacağım hazırlıklar için.
modum hakkikaten doğrusun. tam bir ığykkkkk
olum zaten seni yazdım listeye. geleceğini tahmin etmiştim dayanamaz bu kuruya demiştim. hatta etiketlere de yaxdım seni çikin cocuk ve supriz diye. koreli ye gelince sen dert etme çağırırım gelir ama bu aralar benim iki tane misafirim var St. Petersburg dan geldiler. onlarla ilgilenmem lazım
saatler kaldı büyük buluşmaya ne çok kurucu ( buradaki kurucu FASULYE şeklinde algılanacaktır ) varmış burada ya bir haftada mangalda kuru yapalım
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Cengiz abi (APV41) Doğum günün kutlu olsun.. Allah sevdiklerinle beraber sağlıklı, huzurlu nice uzun ömürler nasip etsin inşallah....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)