yemek ne kelime akşam yemeği kesin pizza yer şimdi o zararım büyüüük =)
Tarık sen geliyormusun bulusmaya ?
yemek ne kelime akşam yemeği kesin pizza yer şimdi o zararım büyüüük =)
Tarık sen geliyormusun bulusmaya ?
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
deli ayselin izmir şubesi zaten TUNAY
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
saygıyla anıyoruz bu arada deli meli ama bi firuze şarkısını dınleyesım geldi :S allah rahmet eylesin
Dedikodumu yapmayın.
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Bu nasıl bir topiktir bölee ta cumaya adamlar sankin bedava ekmek kuyruğuna girmiş gibi ..
Şimdik benim durumum belli olmaz die sessiz kalmayı tercih edip bi son dakika değişikliği olursa bol pastırmalı, güzel manzaralı tarafından yerimi ayırtırayım dedim.. Gelebilirsem tabi ... Gelecek olursam beni de eklettirecek bir msj ekleyeceğimdir.. Gelemezsem de herkese afiyet olsun en gazlısından..
haydaaaa abi ne kızması yahu alıngan gördüm seni
yok ben başka planlar peşindeyim de
zaten son anda vazgeçtim ajans toplantısından... gerekçemi de ilettim kızlara: biz şimdi soğan sarımsak yerken (farkındaysan aranızdanmışım gibi konuşuyorum) sizler karşımızdan böööleee mini mini eteklerle uzuuuuun sütuuun bacaklarla parfüm kokularıyla geçeceksiniz (buradaki alaycı bakışlarını şimdiden görebiliyorum tabi amaç bir anlamda bunu engellemek) o değil güzelim soğan kokusuyla o salak parfüm kokuları birleşince.... yaniiii....
biz en iyisi bizbize iğrençleşelim ne gerek var yabancılar olsun... hem ben yabancıların arasında rahat davranamam. mesela soğan yiyen birinin boğazını sıkmak isteyebilirken yapamayacağım.
Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...
Kuru varmı yokmu?..... Taaam ben hoşafa da razıyım.....
ajans toplantısınında ertelendiği tarihi alsaydık...katılımda bulunmak isteyenler olabilir
Aykut,o güne özel gidicez Soğan kokmadan,sağlam kokarak Dur sen karıştırma,sayımız az olsun o manken arkadaşlarla buluşacağımız zaman
soğandan bu hafta vazgeçelim bence şimdi tam AB AREFESİNDE rezil olmayalım naomiye
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
abi zaten konu amacından sapmış durumda. toplantımızın amacı kurufasulye+pilav+turşu.... bu kadar siz karıştırıyorsunuz konuyu sonra nerede olduğunuzu unutuyorsunuz...
bak sennnnn... sen soğan sarımsak katılımcısı olma ben bir toplaşmalarında seni katılımcı göstereyim ajansa
ha ha anlıyorum
bence de abi çaktırma ama sen yeme boşver... olur da çıkıp geliverirler...
Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...
tamam anladık cikcikdando , soğan yiyenler yanında macun fırça ve karanfil getirecek korkun olmasın
May The Force Be With You
çıkmıyor o koku çıkmıyooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrr karmacomaaaaaaaaaaa
benim vizör buğu tutmaz, rüzgar almaz, koku çıkarmaz
ajansın aktivitesinde kaskla iştirak ederim olmamı?
May The Force Be With You
Ben hoşaf istiyom.......................
topic duruyo duruyo patlıyorrrrr......yawwww.....
hee bu arada bugün siteden birisi ile farkında olmadan polemiğe girmişim pro da
silmiş mesajımııı.....he he heeee......bi acayip hissettim kendimiii.....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
kumita okudum bugun. gereksizdi her konuda salça adam zaten.
şimdi kuru fasülye yenceğine göre bol bolda üstüne soda içilmesi gerek soda stokları ne durumda acaba
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)