çığırından çıktı bu izmir...iğrençlikte sınır tanımıyo
bakalım sonunda tüm topiği kilitletebilecekmiyiz
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
tabi tuncer yok meydanı boş buldunuz topic mopic kapatıyorsunuz, bidakka site kapatıyorsunuzzz.....tuncer yetişşş....site elden gidiyorrrr......
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
Konuyu Toplam 6 üye okuyor. (6 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
alp_tunay, APV41+, serçedando, chatkut+, Bart, darksilence+
Ahanda dandinidinidon da okuyo....... Kurunun gazını iyi alın haaa.... Yoksa her an metan patlaması yaşanabilir......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
soğan!!! masada!!! kırmak!!! serbest!!!
masa!!! caaaam
o işin raconu: yer sofrası düşün (düşün düşün ) başdaş kurup oturmuşsun sofra bezi çekili üstünde. hafifçe sağ dizinin üzerinden eğilip sol avcunla şöööööle kelle gibi soğanı kavrayıp sağ yumruğunu da çaktın mı üstüne tamamdır. ama masada falan olmaz o iş. olmaz olmaz gerçekten olmaz. yapma nolur ya ben soğan sevmem ki
ama şöyle yapabiliriz: soğanları ince ince boyuna kıyıp kırmızı biberle yağda kavurabiliriz
Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...
SUS duyacak şimdi seni fitne,fesat,fucur, suçundan onunla gaz odasına kapatmayalım DAWUTTTTTT
CENGOMOTO
boşuna hayal kurmayın evet ben gazını iyice alacağım kupkuru bir fasulye olacak
Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...
Öyle de tadı çıkmazki be yawww..... Tadı koyacan yumruğu soğana yarısı yerlere saçılacak...Yarısıda zaten kabuk...Eee iki ısırımda bitecek...... Sonra aynı şeyi yeni soğan da yapıcaksın... Tabaktaki kuru bitene kadar kelle başı 7 soğan gider.....
7 soğan çarpı 20 adam..... 140 baş soğan eder... O da yaklaşık 2 çuval falan..... Artık 2 gün havalandırırsınız kafeyi bu soğukta.....
Alp abi şaka yaptığını söyle yahu. bak nolursun ben duramam burada soğan falan kokusundan ay ağlıcam şimdi
YAZ abi yaz cuma gittiğinde kapıda bir yazı görürsün İLAÇLAMA DOLAYISIYLA KAPALIYIZ yada girişte CAN GÜVENLİĞİNİZ İÇİN 25 METREDEN FAZLA YAKLAŞMAYIN
CENGOMOTO
Her ihtimale manisa ben cebimde soğanla sarımsağı getirem...Bu lokantanın sahibinden şüphelenmeye başladım...
Harbiden Kupkuru fasülye yedirecek......
soğan,sarmısak,pastırma,gaz bu mekan iflah olmaz bu toplantıdan sonra bir daha uzun bir süre gitmeyelim
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)