Züppperrr bir geceydi başta dandidindom aşireti olmak üzere herkese sonsuz teşekürlerimi sunarım
Züppperrr bir geceydi başta dandidindom aşireti olmak üzere herkese sonsuz teşekürlerimi sunarım
1 aydır İzmirde değildim sömestir tatili dolayısıyla.10 numara bi geceydi.Geceye katılan herkese teşekkürler.Yedikleriniz löp löp et olsun maaaaaaşallaaaahhhh
Davuta da kuru pilav koyduk ama gelmedi.Hesabını sormak lazım hahahaaa
Geçmiş olsun.En kısa zamanda aramızda görücez nasıl olsa,yazmaya bile gerek yok:D
Fotoları toptan nasıl atcaz onu halen çözemedim.Resimleri koyacam ama
:pr::pr::pr:
çok muhteşem bi geceydi katılan herkese sonsuz teşekkürler....allah muhabbetimizi bozmasın....
çok güzel bi gece olmuş heran yanımızda olduğunuz için çok saolun dua edin çabuk iyileşsin sizleri çok seviyoruz izmir mt kumita45$miss kumita45
güzel resimler iyi eğlenmişsiniz afiyet olsun
Bir an önce aramızda bekliyoruz sizleri.. Kalbimiz de dualarımızda gönlümüzde sevgimizde her şeyimiz de sizinle.. Bir an önce ayağa kalkacaktır zaten.. İşte o zaman daha da güzel olacaktır yyeniden ..
Bu arada Alp_Tunay die biri mi var izmir forumda.. Öle bi kaç resim falan koymuş.. Onun saçlar kısa deilmiydi ya ...
dando aşiretine teşekkürlerimizi sunar yapımda ve yayında emeği geçen herkezi kutlarım
kimse kusura bakmasın incelik gösteremiyeceğim AÇ KALDIM
METİN HER TABAKTAN BİR KAŞIK YEDİ gördüm
kuru fasulyeler tabakta kişi başı 71 adetti
turşu ise kişi başı beşte bir salatalık,yarım havuç,3x3 santim lahana
ve geceyi kurtaran pilav özenle seçilmiş 211 adet pirinç tanesi idi
sonuçta tatlıda devreye girince çok sağlıklı beslendik ÖLMEYECEK KADAR YEDİK
BİZ Kİ KOCAMAN İZMİRİ MANGALA BOĞMUŞ BİR CEDDİN TORUNLARIYIZ
yedik içtik allaha şükür doyduysam yüzüme tükür
en yakın zamanda İZMİR KÖFTE partisinde buluşmak ümidiyle
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
oldukça sağlam bir geceydi...katılım süperdi...
ellerinize ve ağzınız sağlık dandolar...
Arkadaşlar çok güzel ama bence kısa bir geceydi,bir sonraki toplantımız umarım daha uzun olur.Emeği geçen herkese teşekkürler
Hakikaten kısa bi geceydi.
Uyku dolu bakışlara pek bi anlam veremedim valla...
A blessing with the hands
Püff ne olmuş iki tabak kuru yemişsiniz bizde burda güveçte kuru yedik inadına
Bu arada İGDAŞ İzmir in çeşitli bölgelerinde kaçak tespit etmiş son duyumlara göre
hakikaten güzel bir gece olmuş
arkadaşlar ilk olarak şu işi bir tatlıya bağlıyalım: aşiretimizin uzantısı alp abim sayesinde -dindinidon... şeklinde kalmıştır lütfen bu böyle kalmasın rica ediyorum efem ne öyle zil sesi gibi dindon... dondoyuz biz, kısa eklentisiz uzatmaya gerek yok
konunun özüne gelelim: umarım memnun kalmışsınızdır gerçekten... burada bu kadar kişi hiç bir arada yemek yememişti. bizbize yapmaya çalıştık bir şeyler artık eksikler için affola... acemiliğimize verin cengiz abi hem niye çamur yapıyorsun metin her tabaktan bir kaşık almış falan... garibimin fasulye tanesi bile değmemiş ağzına ama tatlılar için aynı şeyi söyleyemem tabiki e hakkınızı helal edin artık... aramızda olan, olmak isteyip de olamayan herkese ayrı ayrı sevgiler ve teşekkürler...
maşallah bugün de dürümcüdeydiniz, kadro toplanmış yine ufaktan... valla keyfinize diyecek yok... Allah muhabbetinizi arttırsın ağzınızın tadını bozmasın
Kumita'yı unutmuş değilim... acil şifalar diliyorum... en kısa zamanda aramızda göreceğiz umarım... izmir köfteye yetişir tahminimce...
Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...
Sevgili dandinidinidonlar kraliçesi.....
Güzeldi.... Ama biri pastırmaları çalmış..Sadece çemeni vardı benim tabakta.... Haaa pilav güzeldi harbiden.... Ama o Metinin verdiği meyveli soda berbattı yawww... Nerde Çörçil.... Yanına bile yanaşamaz.....
Bu arada bu günde bizi takip etmene gerek yoktu..Ne yani sizin cafeden başka yerde yemek yiyemeyecekmiyiz?.... Bide 3-5 çocuk bulmuş çocuk gezdiriyormuşmuş..... Tesadüfmüşşşşşş
Ama güzel olanları söylerim abi.... Servis güzeldi... Pilav güzeldi... Ali kardeşimin şarkıları güzeldi... Ortam güzeldi
Biz seni bi usucuk partisine götürelim... SAna menüde indirim de yaparız....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
bak ya şuna bak ya nasıl da pusuda bekliyorsun cevap yapıştırmak için abi valla korkulur senden... fasulyeleri biz yapamadık üzgünüm ama pilavı kendi ellerimle yaptım vallahi Murat abim de gördü şahidim de var.
çocukları mahsus yanımda taşıyorum 3 masum çocukla ajan olduğum anlaşılmaz diye
dipnot: abi ben sucuk da sevmem
Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...
tabi çamur yapacağım şimdi herşey harikaydı dersem,kalite düşer,herkez gelir,bize yer kalmaz ve şu izmir köfte konusunda grup olarak aldığımız karar gereği;
köfte boyutu;7 cm
patates boyutu;6,5 cm
köfte içeriği;az soğanlı,irmiksiz,kıymalı,kulak memesi kıvamında
ve en önemlisi SEVGİ nizle yoğurulmuş olmalıdır
not; kuru fasulyenin içinde pastırmamı vardı bende ÖZGE düştü sandım
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Bir rivayete göre varmış..Kokusu sinmiş ama kendileriyle tanışamadık..... Kankası çemenle haşır neşir olduk.....
İzmir köfteyi güveçte isterim... Yanına bu sefer hoşafı eksik etmemeliler ama.... Şööle karışık üzümlü kayısılı hoşaf....
Olm Özge gelmediki kuruya.... Korkmuş kız...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)