Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Kuru Fasulye neli olsun?

Katılımcı sayısı
64. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Sade

5 7.81%
  • Sucuklu

15 23.44%
  • Pastırmalı

21 32.81%
  • Etli

10 15.63%
  • Acılı

13 20.31%
11. sayfa BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu

[İzmir MT]22 Şubat Cuma "iran'a Inat Doğalgaz üreteceğiz" Pilav Üstü Kuru Gecesi

REKLAM ALANI
    OzCaN35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gts 250i Evo
    Züppperrr bir geceydi başta dandidindom aşireti olmak üzere herkese sonsuz teşekürlerimi sunarım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CBF 250
    1 aydır İzmirde değildim sömestir tatili dolayısıyla.10 numara bi geceydi.Geceye katılan herkese teşekkürler.Yedikleriniz löp löp et olsun maaaaaaşallaaaahhhh

Davuta da kuru pilav koyduk ama gelmedi.Hesabını sormak lazım hahahaaa
    Geçmiş olsun.En kısa zamanda aramızda görücez nasıl olsa,yazmaya bile gerek yok:D

Fotoları toptan nasıl atcaz onu halen çözemedim.Resimleri koyacam ama

:pr::pr::pr:

Motosikleti
    artık hiç bişeyi yok :((
    çok muhteşem bi geceydi katılan herkese sonsuz teşekkürler....allah muhabbetimizi bozmasın....

Motosikleti
    Artçı (Manisa Kent Kart...:)))
    çok güzel bi gece olmuş heran yanımızda olduğunuz için çok saolun dua edin çabuk iyileşsin sizleri çok seviyoruz izmir mt kumita45$miss kumita45

hgunarbay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F 650
    güzel resimler iyi eğlenmişsiniz afiyet olsun

sandman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Er 5,00
    Alıntı miss kumita45 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok güzel bi gece olmuş heran yanımızda olduğunuz için çok saolun dua edin çabuk iyileşsin sizleri çok seviyoruz izmir mt kumita45$miss kumita45
    Bir an önce aramızda bekliyoruz sizleri.. Kalbimiz de dualarımızda gönlümüzde sevgimizde her şeyimiz de sizinle.. Bir an önce ayağa kalkacaktır zaten.. İşte o zaman daha da güzel olacaktır yyeniden ..

Bu arada Alp_Tunay die biri mi var izmir forumda.. Öle bi kaç resim falan koymuş.. Onun saçlar kısa deilmiydi ya ...

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    dando aşiretine teşekkürlerimizi sunar yapımda ve yayında emeği geçen herkezi kutlarım

kimse kusura bakmasın incelik gösteremiyeceğim AÇ KALDIM
    METİN HER TABAKTAN BİR KAŞIK YEDİ gördüm
    kuru fasulyeler tabakta kişi başı 71 adetti
    turşu ise kişi başı beşte bir salatalık,yarım havuç,3x3 santim lahana
    ve geceyi kurtaran pilav özenle seçilmiş 211 adet pirinç tanesi idi
    sonuçta tatlıda devreye girince çok sağlıklı beslendik ÖLMEYECEK KADAR YEDİK

BİZ Kİ KOCAMAN İZMİRİ MANGALA BOĞMUŞ BİR CEDDİN TORUNLARIYIZ
    yedik içtik allaha şükür doyduysam yüzüme tükür

en yakın zamanda İZMİR KÖFTE partisinde buluşmak ümidiyle
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

chatkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250 ABS
    oldukça sağlam bir geceydi...katılım süperdi...
    ellerinize ve ağzınız sağlık dandolar...

Arkadaşlar çok güzel ama bence kısa bir geceydi,bir sonraki toplantımız umarım daha uzun olur.Emeği geçen herkese teşekkürler

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı bcoskunsoy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar çok güzel ama bence kısa bir geceydi,bir sonraki toplantımız umarım daha uzun olur.Emeği geçen herkese teşekkürler
    Sabaha kadar dursamıydık?.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

okram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sky Team
    Hakikaten kısa bi geceydi.
    Uyku dolu bakışlara pek bi anlam veremedim valla...
    A blessing with the hands

Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sabaha kadar dursamıydık?.....
    Hani bazı sohbetler vardır zaman senden hızlı gider sen çekersin,
    bazı sohbetler vardır sen gidersin zaman gelmek bilmez.
    Benim için ortam iyiydi,keşke daha uzun olsaydı.Neyse bir sonraki toplantıyı daha erken başlatırız artık.

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı okram adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hakikaten kısa bi geceydi.
    Uyku dolu bakışlara pek bi anlam veremedim valla...
    Bir ara senin msn deki konuştuğun kişi ekranı sallayıp duruyordu..Uyan diye....

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Püff ne olmuş iki tabak kuru yemişsiniz bizde burda güveçte kuru yedik inadına
    Bu arada İGDAŞ İzmir in çeşitli bölgelerinde kaçak tespit etmiş son duyumlara göre

serçedando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hakikaten güzel bir gece olmuş
    arkadaşlar ilk olarak şu işi bir tatlıya bağlıyalım: aşiretimizin uzantısı alp abim sayesinde -dindinidon... şeklinde kalmıştır lütfen bu böyle kalmasın rica ediyorum efem ne öyle zil sesi gibi dindon... dondoyuz biz, kısa eklentisiz uzatmaya gerek yok
    konunun özüne gelelim: umarım memnun kalmışsınızdır gerçekten... burada bu kadar kişi hiç bir arada yemek yememişti. bizbize yapmaya çalıştık bir şeyler artık eksikler için affola... acemiliğimize verin cengiz abi hem niye çamur yapıyorsun metin her tabaktan bir kaşık almış falan... garibimin fasulye tanesi bile değmemiş ağzına ama tatlılar için aynı şeyi söyleyemem tabiki e hakkınızı helal edin artık... aramızda olan, olmak isteyip de olamayan herkese ayrı ayrı sevgiler ve teşekkürler...
    maşallah bugün de dürümcüdeydiniz, kadro toplanmış yine ufaktan... valla keyfinize diyecek yok... Allah muhabbetinizi arttırsın ağzınızın tadını bozmasın
    Kumita'yı unutmuş değilim... acil şifalar diliyorum... en kısa zamanda aramızda göreceğiz umarım... izmir köfteye yetişir tahminimce...
    Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı serçedando adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hakikaten güzel bir gece olmuş
    arkadaşlar ilk olarak şu işi bir tatlıya bağlıyalım: aşiretimizin uzantısı alp abim sayesinde -dindinidon... şeklinde kalmıştır lütfen bu böyle kalmasın rica ediyorum efem ne öyle zil sesi gibi dindon... dondoyuz biz, kısa eklentisiz uzatmaya gerek yok
    konunun özüne gelelim: umarım memnun kalmışsınızdır gerçekten... burada bu kadar kişi hiç bir arada yemek yememişti. bizbize yapmaya çalıştık bir şeyler artık eksikler için affola... acemiliğimize verin cengiz abi hem niye çamur yapıyorsun metin her tabaktan bir kaşık almış falan... garibimin fasulye tanesi bile değmemiş ağzına ama tatlılar için aynı şeyi söyleyemem tabiki e hakkınızı helal edin artık... aramızda olan, olmak isteyip de olamayan herkese ayrı ayrı sevgiler ve teşekkürler...
    maşallah bugün de dürümcüdeydiniz, kadro toplanmış yine ufaktan... valla keyfinize diyecek yok... Allah muhabbetinizi arttırsın ağzınızın tadını bozmasın
    Kumita'yı unutmuş değilim... acil şifalar diliyorum... en kısa zamanda aramızda göreceğiz umarım... izmir köfteye yetişir tahminimce...
    Sevgili dandinidinidonlar kraliçesi.....

Güzeldi.... Ama biri pastırmaları çalmış..Sadece çemeni vardı benim tabakta.... Haaa pilav güzeldi harbiden.... Ama o Metinin verdiği meyveli soda berbattı yawww... Nerde Çörçil.... Yanına bile yanaşamaz.....

Bu arada bu günde bizi takip etmene gerek yoktu..Ne yani sizin cafeden başka yerde yemek yiyemeyecekmiyiz?.... Bide 3-5 çocuk bulmuş çocuk gezdiriyormuşmuş..... Tesadüfmüşşşşşş

Ama güzel olanları söylerim abi.... Servis güzeldi... Pilav güzeldi... Ali kardeşimin şarkıları güzeldi... Ortam güzeldi

Biz seni bi usucuk partisine götürelim... SAna menüde indirim de yaparız....

serçedando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili dandinidinidonlar kraliçesi.....

Güzeldi.... Ama biri pastırmaları çalmış..Sadece çemeni vardı benim tabakta.... Haaa pilav güzeldi harbiden.... Ama o Metinin verdiği meyveli soda berbattı yawww... Nerde Çörçil.... Yanına bile yanaşamaz.....

Bu arada bu günde bizi takip etmene gerek yoktu..Ne yani sizin cafeden başka yerde yemek yiyemeyecekmiyiz?.... Bide 3-5 çocuk bulmuş çocuk gezdiriyormuşmuş..... Tesadüfmüşşşşşş

Ama güzel olanları söylerim abi.... Servis güzeldi... Pilav güzeldi... Ali kardeşimin şarkıları güzeldi... Ortam güzeldi

Biz seni bi usucuk partisine götürelim... SAna menüde indirim de yaparız....
    bak ya şuna bak ya nasıl da pusuda bekliyorsun cevap yapıştırmak için abi valla korkulur senden... fasulyeleri biz yapamadık üzgünüm ama pilavı kendi ellerimle yaptım vallahi Murat abim de gördü şahidim de var.
    çocukları mahsus yanımda taşıyorum 3 masum çocukla ajan olduğum anlaşılmaz diye
    dipnot: abi ben sucuk da sevmem
    Çokluğun ahenginde;Birlik... Varlığın içinde; Yokluk... Yokluğun rahminde; Varlık...

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı serçedando adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak ya şuna bak ya nasıl da pusuda bekliyorsun cevap yapıştırmak için abi valla korkulur senden... fasulyeleri biz yapamadık üzgünüm ama pilavı kendi ellerimle yaptım vallahi Murat abim de gördü şahidim de var.
    çocukları mahsus yanımda taşıyorum 3 masum çocukla ajan olduğum anlaşılmaz diye
    dipnot: abi ben sucuk da sevmem
    Tamamen tesadüf gördüm yaa... Ne takibi....
    O çocukları alet etmeyin kardeşim..Onlar geleceğimiz... Kullanmayın onları...

Dur ben bi öteki dandinidinidon a (yasmin olana) gideyim iki bira salayayım..Efkarım dağılsın....

Tamam mangalda ne istiyon sööle....

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    tabi çamur yapacağım şimdi herşey harikaydı dersem,kalite düşer,herkez gelir,bize yer kalmaz ve şu izmir köfte konusunda grup olarak aldığımız karar gereği;
    köfte boyutu;7 cm
    patates boyutu;6,5 cm
    köfte içeriği;az soğanlı,irmiksiz,kıymalı,kulak memesi kıvamında
    ve en önemlisi SEVGİ nizle yoğurulmuş olmalıdır

not; kuru fasulyenin içinde pastırmamı vardı bende ÖZGE düştü sandım
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabi çamur yapacağım şimdi herşey harikaydı dersem,kalite düşer,herkez gelir,bize yer kalmaz ve şu izmir köfte konusunda grup olarak aldığımız karar gereği;
    köfte boyutu;7 cm
    patates boyutu;6,5 cm
    köfte içeriği;az soğanlı,irmiksiz,kıymalı,kulak memesi kıvamında
    ve en önemlisi SEVGİ nizle yoğurulmuş olmalıdır

not; kuru fasulyenin içinde pastırmamı vardı bende ÖZGE düştü sandım
    Bir rivayete göre varmış..Kokusu sinmiş ama kendileriyle tanışamadık..... Kankası çemenle haşır neşir olduk.....

İzmir köfteyi güveçte isterim... Yanına bu sefer hoşafı eksik etmemeliler ama.... Şööle karışık üzümlü kayısılı hoşaf....

Olm Özge gelmediki kuruya.... Korkmuş kız...

11. sayfa BirinciBirinci ... 910111213 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler