03-Mart-2008 Sarp Erem için adliyedeyiz
-
Değerli arkadaşlar, bundan bir süre önce kaybettiğimiz bir arkadaşımız hepinizin hatırlıyacağı gibi,çarptıktan sonra durmayıp kaçan bir taksici nedeniyle hayatını kaybetmişti.Bu arkadaşımızın adı Sarp Erem'di ve ben ve bazı arkadaşlarımız davasının takipçisi olmaya karar vermiştik.Geçen duruşmaya maalesef geç haber verildiği için katılım çok az olmuş,bunun neticesinde arkadaşlarımız ve merhum Sarp'ın ailesi, sanık yakınları tarafından taciz edilmişlerdi.
Arkadaşlar,motosiklet kullandığımız her saniye böylesi sürücülerin tehdidi altında olduğumuzu hatırlatarak,hepinizi bu celseyi birlikte takip etmeye davet ediyorum.
Saygılarımla,
Yer : Sultanahmet Adliye Binası
Tarih : 03-Mart-2008
Saat : 09:15/09:30
Katılımcılar:
1 - ihsanhakan+mükerrem
2 - ist. burak
3 - tanrinin_kirbaci57
4 - jesse
5 - okan-gizem
6 - erdinç polat
7 - gkn
8 - tugcetugce
9 - emin arikoglu
10 - deli mavili
11 - dreal
12 - ümmet perkitan
13 - nirengi74
14 - rola
15 - muammer yaman (hudson deri)
16 - ibrahim aktaş
17 - jackaan
18 - marv
19 - mhrrmkpnr
20 - hoxy
21 - thaii_vtec
22 - gittardando
23 - crazyusufcuk
24 - black34
25 - last_breath
26 - ultraukala
27 - seral
28 - sedat2020
29 - muratdiksöz
30 - cc delisi
31 - cem_ali
32 - dcr
33 - the massacre
34 - waggas
35 - sen........
Herkes birgün MT'li olacaktır.
Reklamlar
-
böyle zamanlarda birbirimize destek olmazsak ne zaman olucaz arkadaşlar söylermisiniz unutmayın böyle bir olay bizim başımıza gelmeyecek diye birşey yok allah düşmanıma göstermesin ama arkadaşlar destekleyelım orda 1 fazla olmamız o insanlar için çok şey anlam ifade ediyor ben varım ihsan baba ayrıca bu duyarlılığın için senı tebrik ediyorum seninleyim
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
-
geçen duruşmada çirkin olaylar yaşanmış.. bu sefer bunlara pabuç bırakmamak için gitmek istiyorum.... umarım hiç bir işim olmaz orda olmak istiyorum
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
ihsan abi 3 martta olay yerinde tespit yapılacak diye hatırlıyorum..
bende son duruşmanın tutanakları var eve geçince bakarım tekrar..
-
gelmeyi çok isterdim ama malesef şehir dışında olacağım.
umarım katılım fazla olurda sesimiz biraz olsun duyulur...
-
GKN adlı üyeden alıntı
ihsan abi 3 martta olay yerinde tespit yapılacak diye hatırlıyorum..
bende son duruşmanın tutanakları var eve geçince bakarım tekrar..
gökhan sen tam olarak tutanaklara bakıp haber verirsen olmadı olay yerine bile gideriz,geçen sefer hakim tesir altında kalıp (nasıl olduysa kimse anlıyamadı) davayı bir alt mahkemeye yollamıştı,itiraz sonucu yeniden ağıır cezada görülüyor,ailenin yalnız olmadığı olayın takipçisi olduğumuzu anlamaları lazım
-
daha yeniyiz kimseyi tanımıyoruz gizemde bende bir kaç kişi hariç ama böle bi konuda tanıyıp tanımamak önemli degildir heralde ordayım yarın böle bir olay herkesin basına gelebilir her turlu tatsız olaya karsıda gogusumuzu gereriz problem olmaz ihsan abi benide cagırdıgın için teşekkürler herkese saygılar
-
tarihi tam öğrenelimde ona göre diğer sitelerede haber verelim, bu sefer bende geleceğim, katılım yüksek oluır inşallah.
-
mesai saatleri nedeniyle gelemem...ama topiği üste tutmak zırt pırt mesaj atarım bu topiğe...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
tarihi tam öğrenelimde ona göre diğer sitelerede haber verelim, bu sefer bende geleceğim, katılım yüksek oluır inşallah.
bence olur abi sonucta cok onemli bişi bence yani işinden gucunden dolayı gelemeyen olur en fazla. gorunce duyarsız kalan olmıycagı kesin
-
Hakan abim vizem veya finalim olmadıkça bende gelirim seninle....
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
aynen bende mesaiden dolayı gidemem ama güncel tutumak için elimden geleni ypaarım
god is busy ! can i help you!
-
tugcetugce adlı üyeden alıntı
Hakan abim vizem veya finalim olmadıkça bende gelirim seninle....
ahaaa harbi hee bide vize patlarsa tam olur marmaranın elindeyim amaaan en fazla bir ders daha eklenir koleksyonuma alttan olarak daha gencim ben doymadım okumaya bide tam tarih belli olsun
-
okan-gizem adlı üyeden alıntı
ahaaa harbi hee bide vize patlarsa tam olur marmaranın elindeyim amaaan en fazla bir ders daha eklenir koleksyonuma alttan olarak daha gencim ben doymadım okumaya
bide tam tarih belli olsun
Benim özel olduğu için yemiyor işte
Ama dediğim gibi daha önce gidememmiştim bu sefer uymaya çalışcam..
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
ihsanhakan adlı üyeden alıntı
gökhan sen tam olarak tutanaklara bakıp haber verirsen olmadı olay yerine bile gideriz,geçen sefer hakim tesir altında kalıp (nasıl olduysa kimse anlıyamadı) davayı bir alt mahkemeye yollamıştı,itiraz sonucu yeniden ağıır cezada görülüyor,ailenin yalnız olmadığı olayın takipçisi olduğumuzu anlamaları lazım
aynen iletiyorum;
4- ........Keşfin 19/02/2008 Salı günü saat:14:00 de icrasına. Keşif mahalinde gerekli güvenik.....
5-.....
6-Bu nedenle duruşmanın aradaki günler dolu olduğundan tutuklu incelenemesinin 14/02/2008 günü dosya üzerine yapılması kaydı ile ,
Yargılama gününün 03/03/2008 Pazartesi saat 10:00 a bırakılmasına oy birliğiyle...
İhsan abim mahkeme tarihi doğru, ben orda olucam..
ama yarın müsait olan arkadaşların saat 14 de balmumcu altgeçitiinin orda olmalarıda i olur..
yarın Hakim heyeti keşif yapıcak ve mahkeme gidişhatına göre yarın akla kara belli olucak gibi..
Emok desteğini esirgemiyor bizde en azından bireysel olarak yarın o tarafta işi olan yada ordan geçen mutlaka birileri olacaktır 5 dakikamızı ayırırsak çok anlamlı olacağına eminim..
-
tugcetugce adlı üyeden alıntı
Benim özel olduğu için yemiyor işte
Ama dediğim gibi daha önce gidememmiştim bu sefer uymaya çalışcam..
hemmmm ozman haklısın tabii umarım uyar benim devlet o beni seviyo ben onu harcı odedigim surece cok seviyoruz birbirimizi
-
arkadaşımızın ailesini yanlız bırakmayacağınıza eminim...
güncel...
buluşma yeri ve katılım listesi oluşturursanız daha iyi olabilir...
-
evet ya bu olay çıgrından çıkıyor sanırım arkadaşımızın ailesi bizlerden de şikayetçiydii neredesiniz diyeee
bu sefer işim de yok kesin orda olurum öle yada böle
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
-
chatkut adlı üyeden alıntı
arkadaşımızın ailesini yanlız bırakmayacağınıza eminim...
güncel...
buluşma yeri ve katılım listesi oluşturursanız daha iyi olabilir...
haklısın bi liste olustursak daha iii olur
-
Arkadaşlar,yarın saat 14:00de müsait olanlar balmumcu alt geçidin oraya gidebilirler,3 mart pazartesi ise sultanahmat adliye binasının önünde olacaktır buluşma noktası
Katılım listesi açılmıştır,gelebilecek arkadaşlar lütfen isimlerini yazdırsınlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler