ya benim toplantım var şirkette orada olamasamda kalbim sizlerle dostlarım
ya benim toplantım var şirkette orada olamasamda kalbim sizlerle dostlarım
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
evet arkadaşlar talebler gittikçe artıyo yarın orda sağlam bir şekilde olcaz veee sesimizi inanıyourm duyurcazzzz hadi arkadaşlar azzzz kaldı duruşmaya
Drift Religion
fatih şubesi
yarın ordayım burak .. tek yürek tek bilek olacağız .. tatsız olaylara pabuç bırakmayacağız
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
- D C R
- The Massacre
- waggas
bizide ekleyin listeye, yarın görüşürz
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
hadi bakalım bu seferde bizlere ve arkadaşımızın ailesine yanaşsınlar
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
arkadaşlaar ben silivriden yola çıkcam sabah tam adresi verirmisiniz
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
ya cem_ali online degil atilla abi msnde deil yaa yokmu butaraftan gelicek biri benide alın bulamam haytta orayı
abi motorla gecmicem kaza yapmıyım sabah sabah okadar guvenmiyorum daha kendime varsa takılıyım birisine yada alsın benim motoru kullansın gidelim beraber yoksa saglık olsun
yaw tramvaydan yakınmı adliye
güncelllll
güncellllllllllllllllllllllllllllllllllll
Drift Religion
fatih şubesi
Yarin tam da mesai baslangicina denk geliyor bulusma. Isyerinden izin alabilirsem gelecegim. Mudurumun insafina kaldim, ooof!
Gelemezsem eger sizlere kalben destek veriyor olacagim. Brosur vb. materyallerin hazirlanmasi cok iyi fikir olmus.
= = = Be Aprilia racer! = = =
evet erkadaşlar ben yatıyorummm erkenden adliyede olcam herkese şindiden teşekkürler
Drift Religion
fatih şubesi
güncel.....
buluşma bugün saat 09:15 gibi
sonra yok ben unuttum topik aşşağıdaydı olmasın...
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
gelmeyi çok istedim o yüzden son dakikaya kadar yazmadım ama malesef gelemiyorum...katılan arkadaşların bizi aratmıyacağından eminim...kalbimiz sizlerle...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
katılan herkese teşekkür ederiz, 21 nisan da tekrar görüşmek üzere...
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)