güncelll güncelllll desteğe devam
güncelll güncelllll desteğe devam
O saatlerde mesaide olacagim ve yogun bir gun gecirecegim icin sizlere katilamayacagim.
Suclularin cezasini bulmasini dilerim.
= = = Be Aprilia racer! = = =
evet arkadaşlar güncelllllllllllllllllll
güncelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllll
Drift Religion
fatih şubesi
günce l
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
Kadıköy Veya Göztepeden beni alabilicek varsa seve seve gelirim sultanahmeti malesef bilmediğim için ve motorumu daha almadığım için artıcı olmak zorundayım artıcı alabilicek birisi warsa orda olmak isterim
bende bostancıdan geliyorum un yaklastı hadiii biraz daha destek atilla abii senleyim haberin olsun karsıda bulusalım yoksa hayatta bulamam orayı burdan gidicek kimse yokmu bi yardım edin
okan-gizem artıcın yoksa alırmısın benide
güncellllllllllllllllllllllllllllllllll
Drift Religion
fatih şubesi
Arkadaşlar Türkiye'nin en fazla üyesi olan bir sitesi olarak katılımın daha fazla olmasını ümid ediyorum.Yarın sabah inşallah bir sürpriz gerçekleşir bu ana kadar isim yazdırmamış arkadaşlarımızda destek için yanımızda olurlar.
Hepinize sevgi ve saygılarımla.
Herkes birgün MT'li olacaktır.
insan kendi başına gelmeyince anlayamıyor bazı şeyleri.sırf bende destek olayım benimde çorbada tuzum bulunsun diye adapazarındaki okulumdan yarın orada bulunabilmek için istanbula geldim... umarım herkez üzerine düşen duyarlılığı gösterir...
ben pendikten geleceğim arzu eden olursa bu taraftaki arkadaşlarla beraber gidebiliriz...
günnncceeeeeellllllllllll
evet arkadaşlar yarın ordayızzzz herkezi bekliyoruzzz katılımını eksik etmeyinnnn
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Bende gelebılırım ama alabılecek bırısı olursa yoksa cok zor ama ınsallah gelemesemde sucluların her zmn cezalarını cekmelerını ısterım ...
hadi arkadaşlar yarına sayılı saatler kaldı herkesi sultanahmete bekliyoruzzzz hadi arkadaşlar
Drift Religion
fatih şubesi
Arkadaşlar yeni katılımları bekliyoruz
Herkes birgün MT'li olacaktır.
yarın sabah adliye önünde görüşmek üzere arkadaşlar...
suclu kimse yarın cezasız kalmıcak oradyım cem_ali abi bostancı koprusunde olucam ben hadi mt biraz daha destek yarın gorusmek uzere
yarın sabah 9:30'da arkadaşlarımı toplayıp gelicem inş
Sevgili Arkadaşlar biz Aydan arkadaşımla ile sabah 08:20de Kabataşta buluşup gidiyoruz. Broşürleri de getiriyorum. Birazını dağıtırız birazını da gelen arkadaşlar yanlarında götürebilirler. Benim arka çantam olmadığı için yarısını getiricem Bu arada bugün kuaföre gittim ordaki kadınlara silah zoruyla okuttum Ama neyzıkki onlar pizzacı motorcularından şikayetçiler Nediyeceğimi bilemiyorum böyle durumlar karşısında neyse yarın sabah Sultanahmet adliyesinde saat 9'da buluşmak üzere.
Sevgili arkadaşlar Facebookta da bir yer açtık http://www.facebook.com/group.php?gi...8541008&ref=mf
İYİ ŞANSIMIZ BOL OLSUN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ:rendeer:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)