[İzmir MT]24 Şubat Pazar günü Urla'ya kahvaltıya gidiyoruz...
Reklamlar
-
27 Şubat 2008, 00:09
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Reklamlar
-
27 Şubat 2008, 00:23
7 inci sayfaya bastım bir kaç resim yoksa yalandan gezi olmuş diyecektim
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
-
27 Şubat 2008, 09:55
Cengiz abi Allah canını eklesin emi madem sendeydi fotoğraflar bizi niye beklettin kaç gündür hem nerede bu fotoğrafların devamı? Hımmm...
-
27 Şubat 2008, 21:49
imkanlarımız bol nerede ne olmuş kim neredeymiş nereye gitmiş nereden gelmiş buluruz duyarız resimde buluruz
CENGOMOTO
-
27 Şubat 2008, 22:10
APV41 adlı üyeden alıntı
imkanlarımız bol nerede ne olmuş kim neredeymiş nereye gitmiş nereden gelmiş buluruz duyarız resimde buluruz
maşşalah cengiz abi gelmeden resimleri temin etmişsin
-
27 Şubat 2008, 23:07
moderatör dostlarım var sağolsunlar iyi gezmişler dağları taşları takipteyim
CENGOMOTO
-
28 Şubat 2008, 18:07
ummadık taş baş yaramış. chengüzzzün her taşın altında parmağı var. çayımdan çıksa şaşırmam valla
-
28 Şubat 2008, 23:49
ŞİMDİYE KADAR çıkmadığına şükret ama yarınlar ne getirir bilinmez sen yinede kaşıkla kontrol et içmeden
CENGOMOTO
-
29 Şubat 2008, 22:06
Selam arkadaşlar nihayet motorumu aldım XN4 FALCON 400cc HONDA siyah renkte. çok hoşuma gitti ama çok seri geldi bana başlangıç motoru olarak sanki gaz verince şahlanacakmış gibi geliyor bende işallah gezilerinize katılacagım allahtan bir mani olmassa
(ŞEREFSİZ YAŞAMAKTANSA)ŞEREFLİ ÖLMEK DAHA ONURLUDUR.:pale::pale:
-
@oguz çatal
Motorun hayırlı uğurlu olsun benimde bir arkadaşım gazıma gelip senin motorun kırmızısından aldı bi kaç ay önce. İlk motoruydu ve sürmesini onda öğrendi. Bende arada kullanma fırsatı buluyorum çok keyifli bir motor. Şahlanacakmış hissi ön amortisörlerinin çok yumuşak olmasından kaynaklanıyor sanırım gazı alınca hemen yükseliyor motorun önü.
Geziden önce bi toplantıyada bekleriz...
-
oguz çatal adlı üyeden alıntı
Selam arkadaşlar nihayet motorumu aldım XN4 FALCON 400cc HONDA siyah renkte. çok hoşuma gitti ama çok seri geldi bana başlangıç motoru olarak sanki gaz verince şahlanacakmış gibi geliyor
bende işallah gezilerinize katılacagım allahtan bir mani olmassa
motorunuz hayırlı olsun...iyice alışın motorunuza belli km katedin...kendinizi toplu sürüşe hazır hissedince gezilere bekleriz bu süre zarfındada kolpanın dediği gibi önce toplantılara bekliyoruz...
-
HAYIRLI OLSUN YENİ MOTORUN fakat arkadaşlarımında dediği gibi bir toplantıya katılıp yol,grup kuralları ve sürüşü konusunda brifing almanız gerekiyor
CENGOMOTO
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)