Beni de unutmayın arkadaşlar.
Ya bakın ne diyeceğim Davut'u da alalımmı?
bu hafta davut dinlensin haftaya biz zaten onu yanlız bırakmayız bıkar bizden
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Abi özür dilerim unutmamışsınn
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
hatadan döneceğini bildiğimden yazmadım fakat ne içtiysen bende isterim diye düşündüm gökalp
CENGOMOTO
Arkadaşlar son durum nedir özellikle Cengiz abi organizasyon tamammı niye kimse bişey yazmıyo...?
Herkese selam ben bugün mt izmir üye oldum bu geziye benide kabul ederseniz gelirim.
yarın sabahkı duruma bağlı benım gelıp gelmıyeceğım enıste cortladı ıs kaldı babaya
[İzmir MT]24 Şubat Pazar günü Urla'ya kahvaltıya gidiyoruz... - 16-02-2008, 02:08 AM
Pazar günü hem kahvaltı hemde yol yapalım dedik ve Urla'ya gitmeye karar verdik...
Buluşma yeri : Üçkuyular vapur iskelesi
Buluşma saati: 09:00
Yola çıkış: 09:20
Dönüş: Orası allah kerim
planlandığı gibi gezi yapılacak hareket saatine kesinlikle uyulacak 09 30 tekerlek döner daha sonra gelenler urlada gruba katılır telefonlaşın anlaşın benim gelmemde gecikebilir küçük bir kaynak işim var ben size ulaşırım
CENGOMOTO
gezilerden önce toplantılara gelseniz daha iyi olurdu ama geziye katılmak istiyorsanız yarın katılabilirsiniz...grup sürüşü hakkında sitede yeteri kadar bilgi var onları okuyupta katılırsan hem kendi hemde grup güvenliği açısından iyi olacaktır...
ben gelmiyorum bu arada...gidenlere iyi eğlenceler
aramıza hoş geldin arkadaşım aykut kardeşiminde dediği gibi geziye katılabilmen için bir toplantıya katılman ve grup sürüşü konusunda detaylı bilgi alman gerekiyor
fakat gezide olmak istiyorsan grubun en sonunda ve toplanılan yere gittiğinde grubun o an için seçtiği lidere kendini tanıtarak ve sana refakat etmesi, izlemesi için vereceği bir arkadaşımız la katılabilirsin
CENGOMOTO
chutkut neden gelmiyorsun,hayırdır?
yediğiniz içtiğiniz sizin olsun bakalım gördüklerinizi anlatacakmısınız urlada resimleri bekliyoruz sağsağlim gelin inşallah! (Biz çalışalım tabi ya!)
Gittik gezdik yedik içtik bol bol dedikodunuzu yaptık döndük.
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
dedikodu günahh günaahh hadi resimleri görelim.
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Yok oradan Balıklıova'ya gittik.Biraz viraj yapalım dedik yalnız inanılmaz rüzgarlı idi grup sürüşü yapmamızı bile engelledi.ele dönüş yolunda bir ara hiç varamayacağım sandım hala başım ağrıyor.
Kask için haberlerini bekliyorum.Dün Hein Gericke ye baktım 400 € civarında Shoei ve Shubert marka çok pahallı valla napcaz bilbiyorum.
hani resim çekmedinizmi..kimler gitti bi görelim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)