ewet sen biliyon forrapım benim yol hikayelerimiii.....
bir çinli dayımla yaptığım ufak gezimmm....buyrunnn....
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...z-tatilim.html
ewet sen biliyon forrapım benim yol hikayelerimiii.....
bir çinli dayımla yaptığım ufak gezimmm....buyrunnn....
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...z-tatilim.html
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
Hayatım boyunca aldığım en sağlam kapaktı
Valla tebrikler Kumitam 45 im Ben o topici görmemiştim,helal olsun sana..
Bu arada kapağı çerçeveletip duvarıma asmayı bile düşünüyorum,kapağın ana konusu;
"öyle bir şeyin olup olmadığını bilmiyorsan önce kontrol et,ondan sonra laf sokamaya çalış"
Bak bu mesajları istesem silerdim,rezaletimi göstermezdim ama neyse edebiyle rezil olmasını da biliriz
ya davutcum baya gezmişsin haa oku oku bitiremedim tabelalar harika boyutları kaça kaç bu yaz sen gene er-5 le didik didik edersin heryeri helal olsun
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
gece fırtınadan motorum ucucak sandım
geziyi iptal ederekn isabetli bir karar verdik sanırım arkadaşlar...daha önümüzde koca bir bahar ve yaz var nasıl olsa çok gezeriz
Aykutcum bence de isabetli bir karar olmuş ama sonbahar ve kışın ayrı yeri ayrı
hüzünlenmiş doğa,sararmış yapraklar...
vizörümüze çarpan kar taneleri de farklı bir atmosfer oluşturacaktı
amaaannn neyse evdeyiz işte sıcacık oturuyoruz cok şükür
Allah acıkta olanların yardımcısı olsun...
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
Abi kar birşey değilde,rüzgarda dehşet..
Şimdi bizimkiler söyledi güneş enerjisi uçmuş evdeki Arkadaki evin çatısını biçmiş,banyoya zarar vermiş,güneş enerjisi iptal olmuş tamamen perte yakın..2 bin ytl civarı zarar varmış(şuan evde değilim)
Bi o eksikti şimdi..
Yine Allahtan altında biri yokmuş,altında biri olsa ve o güneş enerjisi adama geçse kesin ölürdü..Bununla geçmiş olsun
geçmiş olsun tuncer allah beterinden korusun
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Teşekkürler abi..
Bişeyler alacağız diyoruz ya,biryerlerden masraf çıkması lazım tabiŞans işte..
Haram para da değil ki,anlamıyorum artık..
Ev sigortalıydı,bakalım ondan hallolur belki.
geçmiş olsun tuncer.. yazık olmuş.. hayıra yormak lazım.. güneş enerjisini sigorta karşılamaz karşı tarafın bi zararı varsa onu karşılar.. çünkü doğal afete giriyor.. inşallah bildiğim gibi deildir.. tekrar geçmiş olsun
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Tuncer cim geçmiş olsun.
Bunun yanında bugünkü geziyi iyiki iptal etmişiz valla zevkten fazla eziyet olacaktı.
Umarım haftaya hava bize bu haftaki gibi gol atmaz da güzel bir gezi düzenleyebiliriz.
Teşekkürler arkadaşlar..
Sigorta baya kapsamlıydı.Bakalım,umarım sigorta ile hallolur..
Allah dermanı olmayan dert vermesin,buna da şükür ne diyelim.
forrapım tuncerim geçmiş olsun umarım sigorta kapsamına giriyordur maddiyattan sıyırırsınız bari
tuncerim geçmiş olsun kardeşim..var mı yapacağımız bişey..
As The Years Go Passing By...
kapak güzel olmuş tuncer en yakın zamanda inşallah seni ziyaret edip yerinde kontrol edeceğimmm..........gerçi bende bilmeden böyle birşeye neden oldummmm.....
çok geçmiş olsun tuncerrrr....üst tarafta takıldım sana ama üzmemeye çalış bilader kendini, tekrar geçmiş olsunnn....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
az önce motorla bi altınyoldan geçtim arabalar 60la falan gidiyo ben 40ı geçemedim...rüzgar felkaet savuruyo...gidon'a yatarak gelebildim evime
Teşekkürler arkadaşlar
Sigorta firmasına bildirdik yarın gelecekler bakmaya,sanıyorum ki sigorta kapsamında hallolacak durum(aynı zamanda sigorta firmasının tüm bilgisayar işleri bize ait olduğu için normal prosedürden daha farklı ve toleranslı oluyor işlemlerimiz).
Napalım,cana geleceğine mala gelsin.En azından kimseye bişey olmadı,buna da şükür.
Bu aralar motosiklet kullanırken çok dikkatli olalım arkadaşlar.
Dün gece kuşadasından dönerken koca transporterı bile savuruyordu rüzgar,oldukça hissedilir biçimde hemde.Kaldı ki git gide de sapıtıyor hava..
Aman motosikletlerle dikkat
valla dün ben geceleyin kar yağarken geldim eve...sakat oluyo biraz...
As The Years Go Passing By...
Valla arkadaşlar İzmir'de yaşadığıma bir kez daha na haber bültenlerini izledikten sonra şükrettim.Abicim o ne hava öyle yahu biz burada bir kahvaltı gerçekleştiremedik diye konuşur üzülürken millet yolda yürüyemiyor bile.
Ha birde tabi şu türban olayı yüzünden tabii,izleyeniniz oldumu bilmem ama 3-5 yaşında çocuklara takıp yollara dökülmüşler.Bu da yetmezmiş gibi terör örgütü yandaşları da ayaklanmışlar...
Ya arkadaşlar çok canım sıkılıyor ya nolcak bu ülkemizin hali...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)