gezi iptal edilmiştir saat 17 00 itibarıyle takipte kalın İZMİR havası ne yapacağı belli olmaz bizde gecesini değerlendiririz GOKART saat 18 00 e kadar açık demişlerdi İKEA ise 22 00 a kadar
gezi iptal edilmiştir saat 17 00 itibarıyle takipte kalın İZMİR havası ne yapacağı belli olmaz bizde gecesini değerlendiririz GOKART saat 18 00 e kadar açık demişlerdi İKEA ise 22 00 a kadar
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Kaliba ikimiz kaldık çengiz.... Neyse senle bozdağ a çıkarız.. Orası ne tarafa düşüyordu?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ÖDEMİŞ TARAFIYDI yada manisayamı gitsek acaba ( şaka bir yana bunlar şimdi şehrin 4 yanını tutar yakalanırsak BİTERİZ )
CENGOMOTO
yapma tunay hasta olacaklar sonra KIYAMAM ben onlara şimdi birisi çıkacak LPG ye gelecek toplu katliam olacak haftaya gerçekten ikimiz kalacağız yada evlere hasta ziyaretine gideceğiz ÇORBA taşıyacağız
CENGOMOTO
çek elini şu gazdan artık devir göstergesi patlayacak işimiz var işimiz sonra kaçacağız tabii
CENGOMOTO
heyyy bozdağı çok iii bilirim küçüklüğüm motor tepesinde hafta sonları salihli tarafından bozdağa tırmanmakla geçmiştirrr....şuan orada kayak merkezi var ve mükemmel bir teleferik, en yukarıya çıktığınızda bir tarafınızda ödemiş ovası diğer tarafınızda gediz ovası, hatta gölmarmara gölü bilem gözüküyor mükemmel bir yerrr insanın ömrünü uzatıyorrr...gölcüğün mükemmelliğinden bahsetmiyorum bilemmm....yol üstünde birçok mangal yakılacak yer varrr....kırkoluk, çamur banyoları, aşağıda kurşunlu kaplıcaları, bozdağda mermeroluk, gölcükte gölün kenarı, bir yandan balık tuturken bir yandanda mangalımızı ateşleyebiliriz...salihli tarafından tırmanış 24km. ödemiş tarafından tırmanış 25 ile 30 arası sanırsam yolun verdiği zevki ise siz düşününnn.....
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
ya bozdağ demeyin yarın için arabayla bozdağa gitmeyi planmaşdık son anda arabayla ilgili bi aksilik çıktı kaldık
kar topu oynucaktık ne güzel
sorma eren ben işyerindeki arkadaşları iki haftadır ayartmaya çalışıyorum bir ekip yapalım bozdağ yada spile gidelim diye olmuyor bir türlüüü....hepsi tırt yaaa...neyse bende ahmetliye kaçtım bu haftaaa....sanırım önümüzdeki hafta birşeylerrr olacak araba yada motorla bilememmm.....(tabi motoru vermezsemmm)
gel gidelim yarın
meteoroloji kar yağcak izmire diyo ama fos gibi geliyo bana
bu senede kar göremicezzz
yarın akşama doğru izmire döneceğim....zaten şuan ahmetlide kar yağışı devam ediyor ve evlerin çatısı kaldırımlar yaklaşık 3-4 cm kar tuttu mükemmel bir görüntüüü....yani yarın kar altında yada üstünde artık nasıl bilemiyorum yolculuk yapacağım sanırsammm....
bizim kedi hastalandııı annem kardeşim falan döncez izmiree...p.teside güzelbahçeye hayvan hastanesine götüreceklerrr...nede olsa sanki ailenin bir ferdi kendisiii....TOM beyyyy.....
önümüzdeki haftaaaaaa.......çaktırma erennn...
urlaya kahvaltıya gidiyoruz topic'idirrrr.....
Davut cum dün geçen akşam bahsettiğin gezi fotolarına baktım ne kadar muhteşem geçirmişsin tatilini.Tebrik ederim beni de özendirdin valla,ama benim makina küçük olduğu için güvenemiyorum valla.
Bu arada sen makinayı satıyormusun?
abi güldürdün beni yineeee hadi bakalımmmmm......
ewet abi sözde sattım anlaştığım arkadaş bursadan 25'inde gelip alacak motoru...caymazsaaa....
abi çinlide olsa gidr sıkma canını motorunu üzmedikten doğru kullandıktan sonra çine bilem gidersin vallaaaa.....sadece cesarettt.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)