Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Demircili mi Yav ikinci bir emre kadar yasaklamamışmıydık biz oranın adını
Amaç ne ?
İçlere doğru girmeyin abi aman,anılarım canlandı birden
Ben gelemiyorum çalışıyor olacağım,ancak bizim grubu hava yıldırmaz biliyorum
Dikkatli olun ve yeni gelen arkadaşlar olursa grup sürüşünden önce mutlaka konuşun,grup sürüşü hakkında bilgilendirme yapın..Havanın sakat olabilme ihtimali bu konuyu daha da önemli kılıyor.
bugüngükü hava durumu görünce şevkim kırıldı bu hafta yokuz...
aslında benim için hava çok önemli değilde miss kolpanın bacakları donuyor kıyamam ben ona
Bacakların donması ile ilgili bir ürün var ben aradım bulamadım sonra pantolon aldım. Fakat bir tanıdığım tarif ettiğim ürünün kendine göre bir örneğini çıkarmış ve yaptığını bana gönderdi. Bayağı işe yarar bir ürün. Biraz geliştirilmeye ihtiyacı var sadece. Artçı için ideal birşey.
Orjinalinin fotoğrafı
Bunu Dainese firması Piaggio/Vespa için üretmiş. Çok araştırdım ama kendini bir türlü bulamadım.
Endurocular neden genç görünür? Cevap: Çamur cildi gençleştirir.
Ride fast, yet ride smart!!!
ne donması arkadaşlar bence eğlenceli geçecek
tabi tercih sizin...sizin İzmirlilerin
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
ewet parmakları görelim...yokmu gelen?
üşüyonuzmu
Çalışıyorum ama gündüz boşum.Öğlenden sonra extreme1925 ile erken döncez gibi bir durum söz konusu.
Özbek köyünü bende çok severim.Sesiz sakin bir sahil köyü.Alacaksın oltanı gideceksin balığını avlayacaksın,yakacaksın mangalı yanınada açacaksın içkini.Ohhhh bundan iyisi şamda kayısı
Şu anda kar yağıyor buraya.Sabaha kadar yağmazsa ben geliyorum.Kar devam ederse burdan bornovaya zincirsiz araçla inmek imkansız
Ulen İzmir'den ayrıldık ya, kar da yağar, millet geziye de çıkar... Ne bahtsız adamım ben ....
...Sergerdan...
arkadaşlar wallace, extreme1925,karmacoma,sandman,böcek,küçükböcek ve ben aramızda yaptığımız referansum sonucu geziyi bir başka hafta yapalım dedik...bcoskunsoy üşüyomuş, mehmet bırnovaya kar yağdığını söylüyo, wallace da extreme gökalp'e bu soğukta gidilmez demiş...alper ve cengiz abinin işi var...miss kolpa üşüyo...böcek kardeşlerde üşüyo...karmacomada bornavada kar yağdığını söledi...açıkçası pantolonu olmayanlar için bu soğukta gezi ızdırap olucak...keyifli keyifli herkes evinde uyusun kahvaltısını yapsın
Arkadaşlar yarın ki organizasyon için son durum nedir?
Gidiliyorsa kaç kişi gidiliyor?
Diyordum ki karar verilmiş bile,yerinde olmuş bence.
O zaman cuma ya görüşmek üzere diyorum.
Gitmek önemli degil bi şekilde gidilir de nasıl geri dönlür onu bilemiorum açıkcası
1saat önce bornovadan üçyola gelirken tırnak büyüklügünde havada uçuşan nesneler vardı bir izmirli olarak anlam veremedim
bu geziyi en cok isteyenlerden biri bendim
ama durum eziyet ve ızdıraba dönüşecegi,eve döndükten sonra 1 haftayı yatak istiraaatoyla geçirmek istemiyorum acıkcası...
ben de ertelenmesi kanaatindeyim.
kafamızda soru işaretleriyle gittigimiz kahvaltıdan keyif alamayacagımız kesin,yağmur%kar-çamur-soguk-rüzgar....
ertelemek en mantıklısı bence
hepinize saygılar...
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
sıcak sıcak kahvaltı iyidir
gittardando imrenirde biz gidermiyiz, evdeyiz evde
May The Force Be With You
Gezi bir hafta ertelenmiştir.(Haftaya hava durumunun nasıl olacağına da bağlı tabi ki..)
Başlıktaki tarih 17 Şubat tan 24 Şubat a çevirildi.
Haftaya planlar farklı olabilir,hafta içi durum netleşecektir.
hem forrapım moderatörümde gelemiyo ne işimiz var kahvaltıda...
abi ne olursa olsun da,hakikaten pantolonu olmayanlar için büyük bir ızdırap olur bu havalar...
kar yağsada yağmasada...
As The Years Go Passing By...
Bu arada çaykur çay ağacından ses çıkmıyor
işyerinde olup foruma bakamadıysa way memonun haline ben bi haber vereyim bari yaaa
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
birileri demircili mi diyor ben bi moderatör bilirim geceyarısı oraya tek başına gelen başkada bilmem gerçi ayrı bi mod da yaşamıştı demricilide havalar cok soguk olmaz ıse benıde yazın listeye
Ride your way
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)